שאלה לגבי שהות ארוכת טווח בתיאלנד

avi30m

New member

אני מעוניין להתחתן עם תאילנדית ולחיות בתיאלנד על בסיס תקציב קבוע שאני מקבל בארץ שנע בין 1,500-2,000 ש"ח ורציתי לדעת יותר פרטים,חוויות, ממה צריך להזהר שם, האם הסכום הנ"ל יספיק למחייה הכוללת- שכירות, אוכל, מיסים וביטוח רפואי. בנוסף באיזה אזור עדיף לחיות- אני אוהב אזורי טבע, ולא במרכז סוען וצפוף. רצוי במקום שאוכל גם לעסוק/ להקים עסק כלשהו, אולי בתחום התיירות. אשמח לקבל כל מידע שהוא רלוונטי. בתודה מראש לכל המשיבים. אבי

Xemics

New member
מתשובתך אני מבינה שעדיין לא הכרת את הכלה

המיועדת? היית כבר בתאילנד? אם לא, מומלץ בחום טיול ארוך, כדי שתוכל להתרשם בעצמך ולראות איזה איזור אתה אוהב במיוחד

rambling

New member
תשובה חלקית

אני רואה שלא קיבלת תשובה בינתיים אז אני אענה על החלק שאני מכיר. מצטער להגיד לך אבל 1500-2000 שקל זה לא מספיק למחיה. תאילנדי יכול להתקיים על זה אבל בשביל מערבי זה יהיה סבל. אני הייתי ממליץ על לפחות פי שלוש. אם אתה חי בכפר ובאמת מצטמצם אז פי שניים אולי יספיק. להקים עסק כאן זה סיפור סבוך תריץ חיפוש על הניק של benkok וקרלטון שניהם חיו/חיים את זה וכתבו על זה הרבה כאן. שאר השאלות קצת כלליות מדי. אחרי שתגיע לתאילנד, תתרשם, תבקר אזורים שונים אז תוכל גם לגבש יותר תוכנית, אם זה עדיין יעניין אותך, וגם לשאול שאלות יותר ספציפיות.

yossssi1

New member

אם אתה רוצה לעסוק בתחום התיירות הסכום הזה בקושי יספיק לך לשכר דירה באזור תיירותי. להקים עסק זה אומר להיות שותף עם תאילנדים כשאתה המיעוט בעסק , 49% . להיתחתן עם תאילנדית ברוב המיקרים זה גם להיתחתן עם כל המישפחה שלה וזה עסק כלכלי שעולה כסף. לסיכום . סע לתאילנד למד על המדינה והארץ קבל התרשמות ואחר כך תחליט.

למעלה