לצפות בשוקולד מריר מומס ללא כל תוספות -
רק שוקולד נטו.
אחרי שמצפים להכניס למקרר עד שהציפוי יתקשה.
יווצר ציפוי שוקולד בדרגת הנוקשות של השוקולד בחפיסה.
איך עושים:
מתקן בן מרי - סיר קטן עם קוביות שוקולד בתוך סיר יותר גדול עם מים חמים מאוד.
מערבבים את השוקולד בסיר הקטן עד שכולו נמס ואז מצפים את הכוסיות המלאות. אם המילוי דבוק לכוסית ואפשר להפוך בלי חשש פשוט טובלים את הכוסיות בשוקולד.
אם לא - מצפים בעזרת כפית. (לי יותר קל כשהכפית מחוממת, אני טובלת במים רותחים, מנגבת, טובלת בשוקולד, מצפה, וחוזר חלילה).