שאלה לגבי שוקולד קריספי

איילת1974

New member
שאלה לגבי שוקולד קריספי

שלו
קניתי כוסיות שוקולד, אני רוצה למלא אותם ובסוף לצפות אותם מלמעלה בשוקולד מומס.
שאלתי היא איך גורמים לשווקלד מלמעלה להיות קריספי?

תודה
 

איילת1974

New member
אהל אני לא רוצה להוסיף אגוזים

אני רוצה שהוא יהיה כמו בחטיפי שוקולד כדוגמת מארבס וכו'.
 

ornme1

New member
לצפות בשוקולד מריר מומס ללא כל תוספות -

רק שוקולד נטו.
אחרי שמצפים להכניס למקרר עד שהציפוי יתקשה.
יווצר ציפוי שוקולד בדרגת הנוקשות של השוקולד בחפיסה.

איך עושים:
מתקן בן מרי - סיר קטן עם קוביות שוקולד בתוך סיר יותר גדול עם מים חמים מאוד.
מערבבים את השוקולד בסיר הקטן עד שכולו נמס ואז מצפים את הכוסיות המלאות. אם המילוי דבוק לכוסית ואפשר להפוך בלי חשש פשוט טובלים את הכוסיות בשוקולד.
אם לא - מצפים בעזרת כפית. (לי יותר קל כשהכפית מחוממת, אני טובלת במים רותחים, מנגבת, טובלת בשוקולד, מצפה, וחוזר חלילה).
 
למעלה