שאלה לגבי שטיח מיוחד.

zoharj

New member
שאלה לגבי שטיח מיוחד.

שבת שלום. אנחנו מחפשים שטיח נחמד לסלון שלנו. מדובר על גודל שטיח מקסימום 2 על 2.5 מטר. אבל הנה הפואנטה - אנו מעוניינים שלא יהיה מלבני ופשוט, אלא בצורה אחרת - אליפטי, או כמו ענן, או "גזור" באיזושהי צורה אחרת לא מוגדרת. ואם כבר חייבים משהו מלבני/מצולע, אז שלפחות יהיה בסגנון של תמונה של קנדינסקי (גיאומטרי, אמנות מודרנית). בינתיים לא הצלחנו למצוא משהו כזה בחנויות הרגילות (שטיחי כרמל וכדומה), וגם חיפוש באינטרנט לא עזר במיוחד. מי יכול להציע אפשרויות נוספות באזור המרכז? (ושהמחיר יהיה סביר...) תודה מראש.

uvls

New member
שטיח עגול

לפני כמה חודשים נתקלתי בבעיה דומה, ולצערי לבסוף ויתרתי והסתפקתי בשטיח מלבני. לא פשוט למצוא שטיח עגול. יש את "שטיחי איתמר", שיושבים בדיזיין סנטר ברמת גן ומביאים דברים מיוחדים. המחיר אקסלוסיבי בהתאם. ניתן להזמין שטיח לפי מידה או לעבד שטיח קיים לצורה הרצוייה באחת החנויות המתמחות בתיקון שטיחים (קיבלתי הצעת מחיר ממישהו בתל אביב על עבודה כזו, אבל אני לא זוכר את המספרים), בכל מקרה, זו דרך קצת עקומה להגיע לתוצאה הרצוייה ואני נרתעתי ממנה. והכיוון המתבקש...איקאה. ראיתי שם שטיח עגול במחיר נוח לפני משהו כמו שנה, ומן הסתם הוא עוד שם. חורף חם

zoharj

New member
לא זכור לי שראיתי שטיחים באיקאה

אלא יותר מחצלות קטנות כאלו (לא מה שאנחנו מחפשים לסלון). האם יש להם אתר/קטלוג באינטרנט? ואפרופו - לפני שבוע היינו בדיזיין סנטר ר"ג, ונכנסנו לשטיחי איתמר. המחירים לא זולים... והאמת שלא היה להם מבחר גדול במיוחד. במקרה עברנו בחנות רהיטים באותו דיזיין סנטר, והרהיטים שלהם עמדו על כמה שטיחים שנראו מודרניים ומצאו חן בעינינו. שאלנו את המוכר מאיפה הוא הביא אותם, והוא אמר שהם מיובאים מאיטליה (את שם המעצב אינני זוכר) והוא יכול ליבא בשבילנו - הם עולים רק איזה 14000 ש"ח... הרמנו את הרגליים וברחנו...

uvls

New member
שבוע טוב

כמו שכתבתי, לא הייתי באיקאה בשנה האחרונה כך שאני ממש לא מעודכן. את הקטלוג שלהם תוכל למצוא כאן. אנשים, אף אחד לא ראה שטיח עגול בשום מקום? שבוע טוב

hanny6

New member
שטיח עגול

טוב אז לא להזדעזע מההצעה אבל תנסי בשווקים
אני גרה בבאר שבע ויש בימי חמישי שוק בדוואי ודווקא החודש ראיתי באחת הבסטות שטיח עגול שחשבתי לקנות ורק לידע כללי זה שזה לא מגיע מחנות יוקרתית כלשהי לא אומר שזה לא יכול להיות מוצלח תנסי ולא תצטערי

tusha1

New member
שטיח עגול

אז כן, עדיין יש שטיחים עגולים באיקאה! הם בצבע חלק, לבן או אדום, בקוטר של בערך 1.75 מטר ועולים בערך 600 ש"ח. לי יש אחד בבית משנה שעברה, הוא יפיפה - הוסיף צבע לסלון ושבר את כל הקווים הישרים והחומרים המתכתיים.

למעלה