שאלה לגבי שילד

אסור ל

New member
שאלה לגבי שילד

התחלתי לראות לאחרונה והם כל הזמן מדברים על ארועים קודמים (התקפת חייזרים על ניו יורק, המוות של קולסון).
אז השאלה היא, האם שילד היא סדרת המשך לסדרה אחרת? האם ניתן לצפות בארועים הקודמים באיזה מקום?
תודה מראש

תמר עדי

New member
לא לסדרה אחרת אלא לסרטים של מארוול כמו הנוקמים, תור, איירון

מן וכו'.

Y. Welis

New member
כדאי לקרוא תקצירים ל'תור' ו'הנוקמים'. רלוונטיים לסידרה

או לראות (לטעמי ארכניים מדי).

trilliane

Well-known member
מנהל
הסדרה מתחילה אחרי אירועי "הנוקמים" (הראשון)

ואני ממליצה בחום לא להתפתות לתקצירים אלא לצפות בכל סרטי היקום הקולנועי של מארוול; הם כיפיים לא פחות מהסדרה (לרוב אפילו יותר) ולמי שנהנה לראות דמויות לאורך זמן, זה תענוג.
בחודשיים האחרונים ערכתי לעצמי מרתון פרטי וצפיתי בכולם – הסרטים הקולנועיים, הסרטים הקצרים, הסדרות – היה ממש כיף. עכשיו אנחנו כבר בחצי השני של העונה השנייה של "שילד" ובעוד כחודש יפציע כאן "הנוקמים 2" ואני מתכוונת לצפות בו בקולנוע (מתוך הנחה שתהיה אליו התייחסות בסדרה, כפי שהיה גם לגבי "תור 2" ולגבי "קפטן אמריקה 2").
&nbsp
בוויקיפדיה האנגלית יש ערך ליקום הקולנועי של מארוול, נעזרתי בו לא מעט (כדאי לצפות בכל התכנים לפי התאריך שבו פורסמו, כי כאמור, הם משתלבים זה בזה):
http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Cinematic_Universe
&nbsp
אפשר לוותר לחלוטין על "הענק הירוק" עם אדוארד נורטון. הוא לא מתחבר לשום דבר וגם לא מוצלח בפני עצמו (כמו כן נורטון הוחלף במארק רפאלו בסרטי ההמשך). כדי להבין את הרקע אפשר (ולדעתי מומלץ) לקרוא תקציר או לצפות במונטאז' הפתיחה של הסרט ובדקות האחרונות שלו, שבהן נמצא החלק היחיד שמתקשר (ממש בקטנה) להמשך. הקטע הזה מופיע גם בסרטון הקצר הראשון של מארוול "The Consultant" ואפשר לצפות בו שם ולהסתפק בכך.

אסור ל

New member
תודה, חלק ראיתי.

על סמך מה שראיתי כבר, לא חושבת שתהיה לי סבלנות לצפות בכולם. ראיתי את תור שהיה חביב, איירון מן הראשון והשני - נחמד, את השלישי כבר לא צלחתי. ובקפטן אמריקה נרדמתי בשלב די מוקדם
. בינתיים אני נהנית מהסדרה גם בלי לדעת את כל הפרטים הקודמים.
ראיתי בלינק שווידון כתב את הנוקמים, אז את זה אחפש בהזדמנות.
תודה על כל ההמלצות והמידע!

trilliane

Well-known member
מנהל
"הנוקמים" נחשב לסרט מוצלח יותר מהסרטים הבודדים, מומלץ

וגם אני התחלתי לצפות בסוכני שילד לפני שהשלמתי את הכול, ומה אומר ומה אגיד? היה הרבה פחות כיף... עכשיו כשהכול מתקשר לי ואני כבר מכירה את הדמויות מלפני כן זה הרבה יותר נחמד.

אסור ל

New member
קיבלתי, תודה!

עכשיו רק צריך למצוא זמן לצפות בכ"כ הרבה סרטים

למעלה