שאלה לגבי שילוח מוצרים מהארץ:

• פותח הנושא ubin
  • פורסם בתאריך

ubin

New member
שאלה לגבי שילוח מוצרים מהארץ:

אם אני שולח דרך דואר רשום של רשות הדואר הבנתי שאין מספר מעקב. אבל כן ניתן לצרף אישור מסירה. יש כאן מישהו ששולח ככה מוצרים ? מהם זמני ההגעה בערך לארצות הברית? ומה עושים במקרה והלקוח נותן דיספיוט בפייפל זה הרי לא רשום. העניין הוא פשוט שמשלוח ב-EMS או כל חברה מהירה אחרת הרבה יותר יקר... איך אתם משלחים את המוצרים שלכם? תודה.

לא הבנת נכון

אם אתה שולח בדואר רשום אז יש לך מספר מעקב . ניתן לצרף בנוסף אישור מסירה. לארה"ב בערך 12 יום. אני שולחת רק ברשום ומעולם לא היתה בעיה.

dandush66

New member
אישור מסירה ומס' מעקב הם שני דברים שונים

אישור מסירה הוא טופס שמוחזר אליך עם חתימת מקבל החבילה, והוא מהווה הוכחה שהחבילה נמסרה לו אישית. מס' מעקב מאפשר לך לעקוב אחרי החבילה ולדעת מתי היא נמסרה. השתמשתי באישור מסירה רק פעמיים, זה עובד אבל איטי ביותר. הפידבק של הקונה יגיע עוד הרבה לפני כן ויאשר שהחבילה התקבלה לכן זה מיותר, בד"כ. ולגבי דואר רשום כנראה לא הבנת נכון: תמיד יש מספר מעקב. זה בדיוק מה שמבדיל דואר רגיל מדואר רשום. ולסיום, אני לא שלח מוצרים בכלל. אני שולח. בדואר.

ranzz

New member
לא תמיד לדואר רשום יש מספר מעקב

נכון, זה גם מה שאני חשבתי, ואני יודע שהדבר נכון לשירותי הדואר הישראלי. אבל אני מחכה לחבילה שמתעכבת, ממש מתעכבת... מקנדה, ותסתכל על הספח שהמוכר סרק בעצמך - אין מספר מעקב בשום מקום.
ייתכן שמתי שהחבילה תגיע לישראל (אם תגיע, או שהגיעה כבר) אז בארץ יעניקו לה מספר מעקב, בנוגע לזה אני לא יודע.
אבל בדואר הקנדי, כנראה שזה שונה.

ZeRadio

New member
אין לדואר ישראל או USPS מספר

מעקב במובן הטהור, ניתן לראות לאחר 24-48 שעות את סניף הדואר ממנו נשלחה החבילה,ניתן לראות את תאריך הסריקה
לפני שהחבילה עוזבת את הארץ ולאחר מכן דממה, עד שהחבילה נסרקת בנמל היעד או לאחר מסירתה ללקוח

למעלה