שאלה לגבי שימוש בסל-קל משומש

שאלה לגבי שימוש בסל-קל משומש

קיבלנו מחברים סל קל של EVENFLO DISCOVERY מיוצר ב- 12.7.2001 . קראתי באתר בטרם וגם שמעתי מחברים שרצוי לא להשתמש בסל קל אחרי 5-6 שנים משנת הייצור שלו. האם היית ממליצה לקנות סל קל חדש? או שעדיין ניתן להשתמש בו . חשוב לציין שהאחיין שלי בן שנתיים השתמש בו עד לפני שנה. והאם יש דברים חשובים שכדאי לשים לב ולדעת בקניית סל קל חדש?

סל קל

מתנצלת על התשובה המאוחרת הייתי בחופשה:) אז כך -מותר להשתמש בכסא בטיחות בתנאי שמתקיימים בו התנאים הבאים: -הכסא כולו או אף אחד מחלקיו ( פלסטיקה/ריפוד/רצועות/ אבזמים וכו') אינו שבור חסר או פגום. - לכסא יש חוברת הוראות שימוש מצורפות ( על מנת לדעת איך להתקין) -הכסא לא היה מעורב בתאונת דרכים - גיל הכסא הוא מקסימום בן 10 שנים, אלא אם כן קיימת המלצה אחרת של היצרן ( ישנם יצרנים שמגבילים את תוקף השימוש בכסא) מכיוון שאין לי אינפורמצייה ספציפית לגביי כסא זה - שילב לא מחזיקים בו - האפשרות היא או לפנות ליבואן או לאתר אינטרנט לגביי תקופת תוקף יצרן לגביי סל קל חדש טיפים לרכישה: -מומלץ שהסל קל יתאים עד למשקל 13 ק"ג, כך שיתאים לשימוש לפחות עד גיל שנה ושיהיה מרווח לנוחיות התינוק -מומלץ שלסל קל תהיה מערכת הגנה מפני תאונות צד -מומלץ שהסל קל יתחבר על עגלה כך שיהיה קל לנייד את התינוק -ישנם סלקלים שמעגנים עם בסיס קבוע לרכב וישנם כאילה שנקשרים לרכב בעזרת חגורות הבטיחות של הרכב. אין זה משנה כל עוד הקשירה מתבצעת לפי הוראות היצרן בהצלחה! ןתודה על פנייתך

למעלה