שאלה לגבי שיניים

אנגלה3

New member
שאלה לגבי שיניים

הילד לא מפסיק "ללעוס" את הידיים שלו, מהניסיון שלכם, האם זה סימן לשיניים? או שזה שלב בהתפתחות? (הוא בן 4 חודשים) תודה

אירנה ק

New member
../images/Emo45.gifמניסיוני כן

הבובה שלי גם התחילה ללעוס את הידיים בגיל 4 חודשים וב5 חודשים יצאו שתים למטה . איזה מתוק הקטנציק קשה להתאפק ולא לשים ביס!!!!!!!!!!

פרלמנים

New member
הי מותק

אני מגיל חודשיים כבר מחכה לשיניים, מפרשת כל סימן קטן כ"הנה, יוצאות שיניים"- כל חום, כל לעיסת ידים, כל אי נוחות... ועדיין אין אפילו אחת... אז אין לי תשובה בשבילך.
שתדעי, אני כל הזמן חושבת על המשפט שאמרת לי פעם בהקשר של אלמוג- "עוד לא ראיתי ילד בלי שיניים..." אז אני נעזרת בסבלנות...
שבת שלום, ג'סיקה

אנגלה3

New member
../images/Emo6.gif צודקת

עוד לא ראיתי ילד בלי שיניים, אבל את יודעת איך זה.... מה גם שאלמוגי היום כבר בן 10.5 עברו הרבה הרבה
בנהר מאז - שוכחים בדרך זה להתחיל הכל מחדש...
תודה לכן בנות מקסימות
אנג'לה

אירנה ק

New member
אבל../images/Emo4.gif

צריך להיות עם יד אל הדופק כי במשפחה של בעלי יש מקרה של ילדה שלא יצאו לה שיניים. ההורים שלה לא כל כך דעגו לזה לא שאלו. אני לא ממש מעודקנת בכול( לא מעים לחתת) אבל הילד כבר בת 15 סבלת מהבעית שיניים עד עכשיו
לא עלינו

nush האחד

New member
מה שבטוח- או שכן או שלא... ../images/Emo8.gif

יש הרבה סימנים ליציאת שיניים- לא רק לעיסת האצבעות... (רוק מוגבר, חוסר מנוחה ועוד) אין כ"כ דרך לדעת. אגב, ככל שהשיניים מבוששות לבקוע, הן תהיינה בריאות יותר בעתיד. בכל מקרה, לא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה.

sigis7

New member
לעיסת ידיים

היא אכן גם סימן התפתחותי. מה שציינו כבר לפני:רוק מוגבר, לעיתים קיבה שונה ו...קצת יותר מסריחה (סליחה). יש ילדים שהשלב הזה אצלם לוקח הרבה מאד זמן, ויש כאלה שבאותו שבוע כבר מבצבצות השינים. במילא אין לנו הרבה מה לעשות, חוץ מלחכות ולהקל עליהם אם כואב.

למעלה