שאלה לגבי שיפור בגרויות

jjs24

New member
שאלה לגבי שיפור בגרויות

1. איך אני יודע את הציונים שלי בכל יחידה במקצוע מרובה יחידות? 2. אם עשיתי 4 יחידות מתמטיקה במתכונת הישנה, יש דרך לשפר ל 5 בלי לעשות הכל שוב כמו במתכונת החדשה? תודה.

jjs24

New member
עוד שאלה על שיפור ציונים

בהנחה שאני אצליח לשפר פסיכומטרי ל 750+ (הלוואי...), ויש לי בגרות 11.1 (ע"פ העברית ואת"א). האם אני יכול לבנות על קבלה לראיון/מו"ר?

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

קודם כל, בתשובה לשאלה שלך מהשרשור הקודם, ציון התאמה רפואה הוא פשוט הסכם שלך בלי לעגל אותו למספר שלם. בד"כ בקבלה למקצועות אחרים, אם הסכם יוצא עם ספרות אחרי הנקודה, מעגלים אותו. ברפואה, מאחר וכל עשירית נקודה משנה לקבלה, לא מעגלים את ציון ההתאמה, אלא משאירים את המספר המדויק. בנוסף, אחרי שמתעדכן לך ציון של מבחני מו"ר, ציון ההתאמה שיהיה כתוב, יהיה ציון ההתאמה הסופי שלך, לאחר ששקללו את הסכם לפי בגרויות ופסיכומטרי יחד עם הציון שלך במו"ר. הציונים בכל יחידה בבגרות אמורים להיות כתובים לך בגיליון הציונים שקיבלת מהתיכון שלך. אם אין לך אותו, אתה יכול לפנות לתיכון שלך ולבקש עותק. עד כמה שידוע לי, כדי לשפר 4 יחידות מתמטיקה במתכונת הישנה ל5 יחידות במתכונת החדשה, אתה תיאלץ לעשות את כל הבגרות מחדש. ליתר בטחון, תנסה לשאול בתיכון שלך או במוקד של משרד החינוך: 1-800-250025. אולי גם מישהו מכאן ידע לענות לך תשובה מדויקת יותר. עם בגרות של 111 ופסיכומטרי של 750 אתה תגיע למיונים בכל אוניברסיטה בארץ. אם תתקבל סופית או לא, תלוי איך ילך לך במיונים עצמם.

בקשר לשיפור בגרויות

בכל מה שקשור למתכונות ישנות, חדשות, שיפור בגרויות ובכלל, אני ממש ממש ממליצה לשאול ביואל גבע, הם ספצים בכל הנושאים האלה, ותמיד מעודכנים.

למעלה