שאלה לגבי שלילת רשיון(נהיגה בשכרות)

ElectroAddict

New member
שאלה לגבי שלילת רשיון(נהיגה בשכרות)

שלום, ביום שבת בבוקר עצר אותי שוטר לבדיקת נשיפה. הבדיקה העלתה רמה של 330 כשהמקסימום זה 230 (בערך). את בדיקת המאפיינים עשיתי מושלם וכן התנהגתי כרגיל. בנוסף אני לא נהג חדש ואין לי כל עבר של עבירות או עבירות תנועה. רציתי לדעת לאיזו תקופה יכולים לשלול לי את הרשיון והאם יעזור לשכור עורך דין כי שמעתי מכמה שזה יכול לעזור במקרים כאלו. אשמח לכל תגובה אני ממש עובד עצות. זאת העברה הראשונה שלי...

אהובה.א

New member
נהיגה בשכרות

חבל שנהגת עם אלכוהול בדמך , אבל אני בטח לא תהיה זאת שתשפוט אותך. מצפונך ישפוט אותך. למעשה , בנהיגה בשכרות יכול השוטר לעוצרך למשך 48 שעות בבית המעצר. ממש לעוצרך. כך שביצעת עבירה פלילית. דין נהיגה בשכרות זה מינימום שנה שלילה. הכל תלוי שמצב רוחו של השופט באותו יום , במספר העבירות שביצעת ואם היו דומות. כמה זמן אתה נוהג ואם אתה תלוי ברכבך (עבודה , אזור מגורים וכו'). הכי חשוב , מנע מעצמך מקרים כאלה וסע בזהירות.

ElectroAddict

New member
תודה, אבל..

אני שמעתי שזה בד"כ שנתיים שלילה, זה נכון? האם כדאי לשכור עורך דין? מישהו יודע?

isra533

New member
למי כדאי

לך בודאי כדאי לשכור ע"ד כדי שיוציא אותך בכמה שפחות נזק, לנו ממש לא כדאי כי נהיגה בשכרות היא עבירה החמורה ביותר לפי דעתי. הנהג השיכור לא יודע ולא מודע לסכנות אליהן הוא יכול להכניס את עצמו ונהגים שמסביבו או כל משתמש כביש אחר. הדבר יותר גרוע מנהג שנוהג ללא קשר לסובב אותו, כיון שנהג שלא מודע לסובב אותו יכול עוד להעורר מהחלומות שלו או שמישהו יעור אותו, לעומת נהג שיכור שהמצב שלו לא משתנה והמצב רק יכול להחמיר. כך שאת התודה הראשונה אתה חייב לאותו שוטר שעצר אותך.

C0BRA

New member
יש לי את העו"ד הכי טוב בתחום

אם אתה רוצה פרטים דבר איתי במסרים.

למעלה