שאלה לגבי שמירה לאחר הדיאטה

KOOPER10

New member
שאלה לגבי שמירה לאחר הדיאטה

רזיתי 25 קילו במשך כשמונה חודשים. בחודש האחרון העליתי שני קילו. הגוף דרש מתוק. איך אני מרזה אןתם? אני מכורה לספורט [שעתיים ביום בחדר כושר] אבל אני לא מצליחה להתאפק, אני מפחדת לעלות שוב בבקשה טיפים בנושא

ranzz

New member
אני לא מבין

אם רזית 25 קילו במשך שמונה חודשים, זה אומר שאת יודעת טוב מאוד מה לעשות ויש לך ידע בתזונה. ירידה של 3 קילו בחודש היא מאוזנת ובריאה ובבירור לא עשית משהו קיצוני או לא בריא. לכן אם את כ"כ מכירה את הגוף שלך ויודעת מה לאכול, למה את צריכה אותנו כדי להוריד שני קילו? הטיפים הם רבים ומגוונים... החל מלאכול שוקולד אחת לאיקס זמן, או לעקוב בקפידה אחר תפריט מתזונאית או שהרכבת לבד.. אבל באמת מצחיק אותי שאת צריכה לקבל טיפים באינטרנט אחרי הצלחה כבירה כמו שלך.

KOOPER10

New member
עכשיו השלב הקשה

התחלתי כביכול לאכול הכל אבל כנראה טעיתי בדרך כי אני מרגישה שאני עלולה להסחף עובדה שעליתי. השמירה על הדיאטה היא לכל החיים?? כנראה שאי אפשר להרפות לזמן מה. אז מה לחזור שוב לכללים הנוקשים.?

אם את עושה שעתיים ספורט ביום רק

בשביל לשמור על המשקל הרי באמת אי לך הרבה הבנה בתזונה . בשביל לא להתפתות לפתיון תזרקי את כל הפחממות המורכבות מתוך הבית ואל תקני אותם יותר.

ranzz

New member
מה זה השטויות האלה?

אל תמליצי לאף אחד על דיאטת דלת פחמימות אם את לא מבינה את הסיכונים ואת כל מה שעומד מאחורי זה. אגב נחמד שאמרת "את הפחמימות המורכבות". ומה את רוצה שהיא תעשה, תמשיך לאכול את הלא מורכבות אולי? בשביל ירידה מוצלחת ובריאה במשקל חייבים גם את הפחמימות המורכבות וגם את השומנים האיכותיים.

ranzz

New member
למה אני חושב *ככה* בנוגע למה?

בנוגע לזה שזה לא בריא לא לאכול פחמימות? אממ, זה לא *אני* חושב ככה.

השאלה היא איזה פחממות ?

לחם + פסטה או כרוב + תפוח למשל :) האפשרות השניה היא הרבה יותר טובה !

ranzz

New member
אמרת "פחמימות מורכבות"

פסטה/אורז הם פחמימות מורכבות והם הכרחיים ביותר בדיאטה. לחם - מה הקשר? זו לא פחמימה מורכבת. לחם מלא או מלא קל בהחלט מומלצים בדיאטה במיוחד לאנשים שלא יכולים בלי... כרוב בכלל לא הבנתי מה קשור. להיפטר מהפחמימות הפשוטות כמו שוקולד וממתקים כמו שדנה אמרה בהמשך השרשור זה בהחלט מומלץ. על אף שאפשר לדבר כל דבר בתפריט היומי במידה הנכונה - קוביית שוקולד במקום חפיסת שוקולד.

רון ו

New member
מדוע פסטה הכרחית?

תחילה לתקן שלחם הוא פחמימה מורכבת בדיוק כמו אורז או פסטה שמתפרקים בעיכול לסוכרים ויטמינים חלבונים וסיבים-בפחמימות המלאות. יש גישה כנ"ל להמעיט בפחמימה מורכבת מתבואות ולהעדיף פחמימות פשוטות מירקות ופירות + חלבון וויטמינים מהחי

קל ? זה בדיוק אותו דבר

כמו המלא הרגיל רק עם יותר בועות אויר כדי שיתפוס יותר נפח . חשבתה פעם מה זה בדיוק לחם מלא ?

דנידין 2

New member
נכון מה ש-ranzz אמר ואני מוסיפה גם

שבהחלט חשוב לאכול פחמימות כשעה לפני שיעור במכון ורצוי לאכול פחמימות מלאות, כמו אורז מלא, חיטה מלאה גבינה], וכו'. זה חשוב ביותר על מנת שלא תלך לאחר האימון לאיבוד מסת שריר שהשגנו בעמל מפרך כל כך!

dana 2222

New member
לא להכניס הביתה שוקולד וממתקים

במקומם לאכול ליד הטלביזיה תחליפים בריאים:תפוח,פומלית,גזר ,קולרבי, שסותמים רעב ולא משמינים. ואפילו אפשר מדי פעם פופקורן.

למעלה