שאלה לגבי שמלות לאמא-מידות גדולות

שירי71

New member
שאלה לגבי שמלות לאמא-מידות גדולות

קודם כל תודה (גם מאמא שלי) על הייעוץ לפני איזה שבועיים לגבי מקומות למידות גדולות. אמא שלי התלהבה מהחנות שנדמה לי ששרונס (אם אינני טועה) המליצה ואפילו קנתה לעצמה שם שמלה (לא לחתונה, אבל שיהיה...) ועכשיו היא מחפשת במרץ משהו לחתונה. אז היא נעצרה על מעצבת בשם לאה תורן במבשרת י-ם. מישהו מכיר? שמע? הערות? הארות? אשמח לשמוע, היא רוצה שאבוא איתה לשם כי היא כבר היתה שם... השאלה שלי בין היתר קשורה למקוירות: לאמא שלי מאד חשוב שמה שהיא קונה יהיה שונה מדברים שרואים בחנויות שהן לא כאלה, כלומר ישנו חשש שיהיה לעוד מישהי משהו זהה. אצל לאה תורן היא ראתה דברים דומים אבל הבטיחו לה שזה לא יהיה כמו דברים שאחרות ילבשו. האם אפשר להבטיח דבר כזה? עד כמה הם מקוריים שם? הכוונה לא לבוא כחייזר לחתונה, אלא לבוא יפה וסולידי, אך לא למצא עוד כמה נשים לבושות אותו הדבר... וגם לגבי מחירים, מה נהוג?

RnRn

New member
אם כבר הגעת למבשרת...

אז יש בירושלים חנות בשם "סביון" ברחוב קינג ג´ורג´. יש שם דברים מאד מיוחדים, ואני חושבת שיש גם מידות. חוץ מזה, אפשר גם לתפור שם שמלה (אמא שלי תפרה) והם עושים דברים מדהימים (תופרים לי שם את שמלת הכלה!). זהו, אז השאלה היא עד כמה המידה גדולה, ומה טווח המחירים הרצוי. אני חושבת שעולה בערך 1200 לתפור שמלה, זה בכיוון? כמה זמן יש לכם? אני יודעת שאם לחוצים בזמן, עושים שם פלאים גם תוך שבועיים! אז בהצלחה!

שירי71

New member
RNRN תודה

זה בערך המחיר שהציעו לה בלאה תורן. עוד לא ראיתי מה הציעו לה אבל אני חוששת שיעשו לה "אוהל" אתן לה את השם הזה, סביון. אתמול הלכנו גם לאשה אשה בקניון עזריאלי והיתה להם שמלה מהממת אבל אמא שלי לא רצתה לקנות מעדיפה שיתפרו לה במיוחד... כדי שזה יהיה יחיד במינו ואני די תמכת ברעיון אז בהחלט אגיד לה על סביון האלה...

נעמה טל

New member
לאה תורן

אני יודעת על הרבה "גדולות" וגם קטנות שהלכו והיו מרוצות. שמעתי על משפחה שלמה שהיא עשתה עבורן גם את שמלת הכלה וגם את השמלות לכל האחיות והאמא. אמא שלי קנתה אצלה פעם כמה שמלות בסיס וז´קטים (גם היא שייכת למחלקת הגדולות), והיתה מאד מרוצה. אמרו לי שהיתרון שלה, הוא שיש לה הרבה מאד דברים,בכמה סגנונות. אני כשלעצמי לא אהבתי את הסגנון שלה, אבל זה לגמרי לגמרי אישי. בכל מקרה אני יודעת שהיא מומלצת במבשרת ובסביבות ירושלים.

נעמה טל

New member
ועוד חנות למידות גדולות

די שווה (אם בירושלים עסקינן). ממש לא רחוק מסביון, יש את המשביר לצרכן ולידו איזה מלון סוויטות בשם"לב ירושלים". מעל למלון הזה (אם מסתכלים מסביון יש גרם מדרגות גדול) יש רחבה גדולה (אם אינני טועה קוראים לה רג´ואן או משהו כזה). יש שם חנות בשם "בלי עין הרע" עם בגדים מקסימים למידות גדולות. אני קניתי שם בגדים לשבת "שבע הברכות" ואני מאד מרוצה. מה שכן, די יקר שם.

למעלה