שאלה לגבי שעון עם רצועת דמוי עור או עור
היי ,
קניתי לפני כמה חודשים שעון עם "רצועת עור"
אני לא יודע למה הרצועה התחילה להסריח ולהיות מעוותת (צבע מתקלף? ) אחרי זמן קצר.
השעון :https://www.amazon.com/gp/product/B009EMAUY6/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1
בגלל שאני מנסה לשמור את התלונות למצבים של כסף גדול ,לא פניתי לאמזוון (אני עדיין יכול),הסיבה שחשבתי לפנות לאמזון , היא בגלל שזה לא נראה לי עור אמיתי (כמו שמצויין באמזון ובאתר החברה)כבר מהרגע הראשון חשדתי , גם הריח לא מובן .
חשוב לי לציין אין לי נסייון עם רצועות עור.
מצויין על הרצועה ובאתר שזו רצועת עור אמיתי.
השאלה שלי האם רצועת עור יכולה להגיע למצב שהיא נראת ככה כבר תוך זמן קצר? השעון עמיד למים אבל לא נגע במים אם זה משנה.
עכשיו השאלה הזאת קשורה לשאלה אחרת.
יש שעון עם רצועת עור שקניתי שמאוד אהבתי , הרצועה היא לבנה (נראה עור אמיתי )
השעון נמכר במחיר טוב , האם כל עוד אפשר לקנות את השעון ,הייתם קונים עוד יחידה 2 כדי שיהיה ספייר במקרה והרצועה תראה כמו בתמונה . זה שעון אוטלט ואני מאוד אוהב את הסגנון , ודיי סביר להניח שאחרי שיגמר לספק ממנו קניתי יהיה קשה להשיג בעתיד
תודה למי שיכול לעזור לי
היי ,
קניתי לפני כמה חודשים שעון עם "רצועת עור"
אני לא יודע למה הרצועה התחילה להסריח ולהיות מעוותת (צבע מתקלף? ) אחרי זמן קצר.
השעון :https://www.amazon.com/gp/product/B009EMAUY6/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1
בגלל שאני מנסה לשמור את התלונות למצבים של כסף גדול ,לא פניתי לאמזוון (אני עדיין יכול),הסיבה שחשבתי לפנות לאמזון , היא בגלל שזה לא נראה לי עור אמיתי (כמו שמצויין באמזון ובאתר החברה)כבר מהרגע הראשון חשדתי , גם הריח לא מובן .
חשוב לי לציין אין לי נסייון עם רצועות עור.
מצויין על הרצועה ובאתר שזו רצועת עור אמיתי.
השאלה שלי האם רצועת עור יכולה להגיע למצב שהיא נראת ככה כבר תוך זמן קצר? השעון עמיד למים אבל לא נגע במים אם זה משנה.
עכשיו השאלה הזאת קשורה לשאלה אחרת.
יש שעון עם רצועת עור שקניתי שמאוד אהבתי , הרצועה היא לבנה (נראה עור אמיתי )
השעון נמכר במחיר טוב , האם כל עוד אפשר לקנות את השעון ,הייתם קונים עוד יחידה 2 כדי שיהיה ספייר במקרה והרצועה תראה כמו בתמונה . זה שעון אוטלט ואני מאוד אוהב את הסגנון , ודיי סביר להניח שאחרי שיגמר לספק ממנו קניתי יהיה קשה להשיג בעתיד
תודה למי שיכול לעזור לי