שאלה לגבי שעת חופה וקבלת פנים

pumpkin

New member
שאלה לגבי שעת חופה וקבלת פנים

אתמול אישרתי את הגהה להזמנות כתבנו שם קבלת פנים ב-19:00 וחופה ב-19:30 ועכשיו אני תוהה האם זה לא מוקדם מידי ניהיו לי סיוטים שחלק מהאורחים לא יגיעו בזמן

וגם מומלץ יותר זמן בין לבין...

45 דקות עד שעה לקבלת הפנים. מנסיון.

shelycat

New member
קחי בקלו-האורחים יגיעו בזמנם החופשי

נכון כמובן הזמנתם מוקדם אבל שעון חורף משנה קצת את הכל וידוע שחתונות קיץ מאוחרות יותר. עכשיו תהיו מוכנים שהאורחים יאחרו כי קשה להגיע מהעבודה בזמן לשעה 19:00 ולא קרה כלום אין מה להכנס ללחץ, יש הרבה סיפורי זוועה של מקבלי פנים שמספרים שעמדו המון זמן כמו טמבלים ואף אחד לא בא (אז היו מוכנים לזה וכלום לא קרה זה זמן מצוין לצלם תמונות משפחתיות כשכולם במיטבם). מניסיוני גם אני וההורים היינו בטוחים שאף אחד לא יגיע בזמן אבל צריך לתת קצת קרדיט למוזמנים שלכם שבאים לכבודכם שיהיו בזמן. אצלנו קבלת הפנים היתה מתוכננת ל-19:30 וחופה ל-20:30 ,כל האורחים (פרט ל2-3 זוגות) הגיעו בזמן ובשעה 20:00 כולם כבר הגיעו. תהיו מוכנים גם החופה לא תתחיל בזמן אין מה להלחץ ואני לא ממליצה לחכות לכל האורחים, מי שאתם חשובים לו יגיע בזמן לחופה.

pumpkin

New member
אמא שלי טוענת שבגל שזה שיא החורף

והשמש שוקעת מוקדם אז צריך לקיים את החופה מוקדם כמו כן זה חופש (למי שיש) חנוכה אני יודעת שלי למשל בתור עובדת זה לא משנה אם זה חורף או חנוכה השעות עבודה לא מתקצרות...

shelycat

New member
אם אתם מתחתנים בחופש חנוכה אז..

תתכוננו שחלק מהאורחים לא יגיעו בגלל תוכניות לחג, החתונה שלי "נפלה" גם בתקופה של חופשה ולכן כדאי לעשות אישור הגעה למרות המבוכה זה די מקובל היום. השאלה היא האם זה עקרוני לכם להתחתן לפני השקיעה או לא? (לחברי הדתיים זה עקרוני). אם לא אז מומלץ לאחר אותה כיון שקשה להגיע בזמן בשעה כה מוקדמת, ובנוסף יש גם פקקים (כמעט מכל מקום לכל מקום) בין השעות 16:00-20:00 . גם מאוד חשוב המיקום של המקום בו אתם מתחתנים ומאיפה האורחים שלכם מגיעים.

pumpkin

New member
מישהו כאן היה או התחתן מוקדם ../images/Emo35.gif

מצד שני אולי זה כיף להתחיל מוקדם כי אז יש יותר זמן לחגוג וגם לחבר´ה מהעבודה שלי יהיה תרוץ לצאת יום אחד מוקדם

*שיר

New member
אחות של חבר שלנו החליטה שהיא

רוצה להתחתן בשקיעה. זה אמנם היה בקיץ אבל היא התחתנה בדרום על חוף הים, וזה דרש שכל המוזמנים ייצאו בערך בחמש מהבית. אנחנו קצת צחקנו עליה ועל הקפריזות שלנו, וזלזלנו בה, אבל הפלא ופלא
הדגש|כל האורחים הגיעו בזמן!! מסקנה: כשזה ספיק חשוב, ומסבירים לאורחים, אפשר לעשות חתונה מתי שרוצים!

למעלה