שאלה לגבי שרשרת ספירלה

הקסם1

New member
שאלה לגבי שרשרת ספירלה

התחלתי שרשרת ספירלה - לקחתי אורך של מטר וחצי חוט אך הוא נגמר לי באמצע העבודה , כמו כן נגמרו לי החרוזים באמצע העבודה. יש לי שאלה כשאני מכינה את השרשרת האם אני יכולה להכין אותה על החוט עצמו כשהוא עדיין על הגליל (חדש) מבלי לחתוך אותו או שאני חייבת לחתוך אותו ואז להתחיל את העבודה. מה שקרה לי ממש מעצבן מה אתן ממליצות כדי להימנע מכך?? שאלה נוספת לי אליכן האם לאחר הסדנאות בבית חברות הפורום אפשרי להעלות את התרשימים וההסברים לפורום לטובת אלו שגרות רחוק או אלו שלא יכלו ורצו להתששף בסדנא, ראיתי שהכינו דברים מהממים גם אני רוצה לדעת להכין אותם . האם אפשר לקבל הסבר? ערב טוב ושבת שלום

wildspirit

New member
אין מה לעשות כדי להמנע כי

אם תשאירי את זה על החוט ואת צריכה להכניס את החוט ךכך מיני מקומות בחרוזים את רק מסתבכת עם זה הפתרון היחיד שאני יכולה להמליץ זה פשוט לקחת יותר חוט. או להמשיך אותו תוך כדי העשייה. אם נגמר לך באמצע להשחיל לפני סוף החוט הראשון את החוט השני ולעבוד עם שני החוטים במקביל - עד שהחוט הראשון נגמר ונשאר החוט השני בלבד. לגבי השאלה השניה שלך - התשובה היא אפשרי אבל הסדנה הספציפית הזו היתה הדרכה דרך תרשים מספר. אפשרי לעשות בהמשך או עוד סדנה נוספת, באזור אחר לאנשים אחרים כמובן או אפשרי לעשות סדנה וירטואלית או פשוט לשאול מה רוצים ללמוד ואני יכולה לנסות להסביר וכמובן שאת יכולה לקבל הסבר.

הקסם1

New member
תגובה

חשבתי כך... בכל מקרה תודה על ההתייחסות בפעם הבאה אני אקח בשביל השרשרת הזאת חוט באורך של 4 מטרים בערך כי ניסיתי להמשיך עם חוט נוסף כמו שאמרת אבל אני לא מצליחה החוט החדש תמיד יוצא ואני לא מצליחה למזג ביניהם. אני רוצה לדעת איך עשו את השרשרת בסדנא האחרונה אם את יכולה להסביר לי אני אשמח. תודה הקסם1

wildspirit

New member
אני אשלח לך את התרשים

במייל - תשלחי לי במסר את המייל שלך ותנסי משם אם לא תצליחי אני אסביר לך מה שתרצי
בהצלחה

nunuart

New member
אני משתמשת בחוט תפירה כפול ..

ליצירת הספרילה וכאשר נגמר לי החוט אני מוסיפה חוט כפול נוסף ומשתדלת שהקשר יבלע בתוך חרוז בגודל בינוני או בצד הפנימי של הספירלה, איני אוהבת לעבוד עם חוט ניילון ובטח שזה מאוד מסובך ולא סמפטי , עבורי, לעבוד עם חוט 4 מ'. שווה לנסות

למעלה