שאלה לגבי שתל קוכילארי

עייטן

New member
שאלה לגבי שתל קוכילארי

שלום לכולם. בדיוק ברגעים אלו אני עושה מחקר על הנושא מדוע ישנם מתנגדים לשתל קוכילארי. אז אולי תוכלו לעזור לי בזה. כמו שאתם יודעים, עיקר ההתנגדות באה מכיוון אוכלוסיית החרשים. אני אשמח אם אותם המתנגדים יכתבו לי כאן מדוע לדעתם אין לבצע את הניתוח. בסדר? ובאותה הזדמנות רציתי לשאול האם ישנם הורים שמנעו מילדם לעבור את הניתוח הזה?

0ne Man

New member
שלום עייטן

וברוך בואך לפורום!
לפני זמן מה אירחנו את פרופסור מיכל לונץ בפורום בנושא השתל, וקיימנו דיון קצר על הנושא - אני מציע שתעיין בהודעות מאותה תקופה. כמו כן תוכל לעיין גם בקישור של האירוח עם אהרון עייני, שהתייחס גם כן לנושא. אני אשמח אם תפרסם כאן את המחקר שלך, לאחר שתסיים אותו! בהצלחה!

0ne Man

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

קישור לאירוח עם פרופסור מיכל לונץ -כאן כמו כן הייתי מציע שתחפש בעזרת "חיפוש מתקדם", תחת הגדרת "נושא" את המילה "שתל". תקבל הרבה הודעות שדנות בנושא, ותוכל לקרוא אותן. בהצלחה!

0ne Man

New member
רק עכשיו שמתי לב

שהקישור שנתתי לאירוח עם פורפסור מיכל לונץ לא עבר טוב, איתך הסליחה. אז אני מצרף שוב את הקישור, כאן.

המרחפת

New member
שלום עייטן!

אני אורטל מאיר ואני כותבת מהבית של המרחפת. אני עשיתי עבודה כזו לבחינת בגרות במדעי החברה, לפני שנתיים. העבודה נבחרה לאחת הטובות בארץ ונמצאת בקליניקה של ד"ר לונץ, במיח"א חיפה ובאוניברסיטת חיפה. אם תרצה אשמח לעזור לך בעבודה שלך ואף לקדם למחקר יותר טוב! בברכה אורטל מאיר תמצא אותי בפורום כבדי שמיעה וחירשים בwalla. שם גם האיימיל שלי.

למעלה