שאלה לגבי תאילנד

ashkenazi15

New member
שאלה לגבי תאילנד

אני טס מחר בערב לבנקוק ומשם בטיסה לצאנג מאי, שאלותי: המלצותיכם לגבי מלונות ללילה הראשון. אני רוצה לקחת את טיול הג'יפים (2 לילות ו- 3 ימים) והבנתי שישנה סוכנות בשם "תאנה" למישהו יש כתובת או טלפון? לאחר מכן אני עובר לדרום המלצותיכם לגבי מלונות ממוצעים בקופיפי וקוסומוי. תודה מראש

בב'קשה בבקשה....

טאנה?....מממ...אני לא כל כך אהבתי את המקום היחס לא היה משהו ומיד עפתי משם ובכלל אני לא אוהב ללכת למקומות שמוכרים ורצים חזק אצל הישראלים זה נראה לי תמיד כמו "ללכת אחרי העדר" המלצה אישית תבדוק [URL='http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/viewMsg.asp?id=359&msgid=4992754&archive=1']עוד גסטהאוסים\סוכנות [/URL]לטיול גי'פים הינה מלונות בנקוק סמוי עוד למטה יש עוד 'קישורים:

ashkenazi15

New member
../images/Emo51.gif ברי ולכולם

הייתי קצת לחוץ היום בבוקר והרגעתם אותי לאללה. "כל המרגיע נפש אחת כאילו הרגיע עולם ומלואו" - מתאים לפורום הזה, לא?

אחוקי

New member
סוכנות תאנה

כותרת ההודעה: * שאלה בקשר לטרק של הטנא:Re כותב ההודעה: תומר תאריך ההודעה: 10:47 ,07/08/03 דואר אלקטרוני: [email protected] תוכן ההודעה: היי אלורד. שמי תומר אני עובד בטאנה. כל הפרטים שהחבר`ה נתנו נכונים ,פחות או יותר. כל יום יוצא טרק - רק להגיע ולהרשם. לגבי הגעה לגסטהאוס - להתקשר אליי ואני אגיע לאסוף אותכם - לא צריך טוק טוק. כל מי שיוצא לטרק מקבל לילה חינם לפני הטיול ולילה אחד אחרי. הטלפון שלי : 6723817 - 06 נפגש... תומר

ashkenazi15

New member
|תודה לכולם על התשובות המהירות

ועוד שאלה אחת בראשותכם, אנחנו מגיעים לצ.מאי ישירות מישראל אחרי לילה חצי לבן, טיסת לילה לבנקוק וטיסה משם לצ.מאי אחנו רוצים להתפרע על איזה מלון ב- 20-30 דולר ולצאת לטר של טנא לאחר יום או יומיים. המלצותיכם לגבי מלונות טובים. תודה

למעלה