שאלה לגבי תואר שני

some1abc

New member
שאלה לגבי תואר שני

מכיוון שאנשים פה מבינים בנושא אני מקווה שתוכלו לעזור לי: כשאוניברסיטה כותבת שהיא מחפשת ממוצע 85 בתואר הראשון כדי להתקבל לתואר שני (במקרה שלי - מדמ"ח), מזה אומר לבעלי תואר דו חוגי שחוג אחד הוא מדעי המחשב והחוג השני לא קשור(מדעי חברה/רוח) זה אומר שצריך להוציא 85 בכל התואר או רק בחלק של מדמ"ח? (בהנחה ולא מדובר על הבדלים משמעותיים - אבל נגיד 84-83 במדמ"ח ו87 נגיד בחוג השני שמתאזן למעל 85 - יספיק?)

לא יודעת על "אוניברסיטאות", אבל

בת"א למשל - מסתכלים על כל אחד מהממוצעים בנפרד וגם על הממוצע ביניהם

יש מקום להקל

לי היה מקרה דומה. החוג המשני שלי (שהיה לגמרי לא קשור) העלה לי את הממוצע ורשויות האוניברסיטה הסתכלו לי על הממוצע המשוקלל. אבל בחוג הספציפי עלולים להיות יותר בררניים, במיוחד אם הם קצת תופשים מעצמם (אני לא רומז שזה המצב במדעי המחשב) או כשהביקוש אצלם גדול מההיצע. עצתי, לך על זה. תגיש בקשה וגם אל תישבר אם תקבל תשובה שלילית. החוכמה היא, אם נשללת, להגיע לאינטרקציה פנים אל פנים עם מישהו בעל סמכות (אפילו מזכיר/ה) ולשכנע שכדאי לתת לך צ'אנס, אותו/ה בעל סמכות לא יאלצו לשבור שום חוק על-מנת לקבל אותך כיוון שבפועל עשית תואר אחד והממוצע שלך עומד בדרישות... מנסיוני האישי, יש סיכוי לא רע. ברושו

כתבתי בטעות בלשון זכר../images/Emo3.gif

אבל בדיעבד ראיתי שאין איזכור חד-משמעי, אז ראה/ראי את ההודעה כמיועדת לנקבה וזכר כאחד.

למעלה