שאלה לגבי תואר שני

עתליה9

New member
שאלה לגבי תואר שני

בוקר טוב, סיימתי תואר ראשון (הסבה) בשנת הלימודים האחרונה ומייד אחר כך ילדתי. אני רוצה להישאר עם התינוקת לפחות שנה בבית כך שכרגע לא מחפשת עבודה. לעומת זאת כן הייתי מעוניינת להתחיל בלימודי תואר שני אך עד כמה שידוע לי צריך ניסיון קודם ויש לי אפס ניסיון. הייתי שמחה לדעת אם מישהו יודע על מקרים יוצאי דופן בהם כן מאפשרים לימודים (במסלול 'טיפולי')למרות שלא עבדתי קודם. שיהיה שבוע טוב

אם את מצטיינת

בדר"כ יקבלו אותך גם בלי נסיון ככה לפחות זה בבאר שבע בנוסף, במסלול של טיפול באומנות באוניברסיטת בן גוריון מקבלים ללא שנתיים נסיון, בתנאי שאת נרשמת במסלול מחקרי ועושה תזה

עתליה9

New member
קודם כל תודה על התשובה

לגבי מגמת הטיפול באומנות, האם זה לא מגביל ומצמצם את אפשרויות ההעסקה בהמשך? מבחינה ג"ג הייתי מעדיפה את ב"ש אך ממה שראיתי באתרים אז נראה שלבר-אילן ולת"א יש מגמות יותר אטרקטיביות, לפחות בעיני.

תלוי מה את רוצה לעשות בהמשך

ומה מעניין אותך לבר אילן אכן יש מגוון גדול יותר של מגמות והשמועות אומרות שהלימודים שם רציניים ומקצועיים. עם זאת, אם לא למדת שם את התואר ראשון, יש סיכוי קלוש ביותר שיקבלו אותך ללא הנסיון הנדרש (יש להם העדפה לבוגרי האוניברסיטה) חשוב לציין, שלימודי האומנות שהזכרתי אינם מעניקים לך תעודה של מטפל באומנות, אלא תואר שני בע"ס וגם שהתנאי לקבלה במסלול מחקרי קיים גם במסלול הרגיל (נראה לי) שיהיה בהצלחה

למעלה