שאלה לגבי תוכן באתר

pmgsc

New member
שאלה לגבי תוכן באתר

בניתי אתר בשם http://askdrivers.com/ באתר קיימים דרייברים ותוכנות להורדה חופשית ובנוסף ניתן לבקש דרייברים שלא קיימים באתר (ניתן לראות בקישור הישיר) -> http://askdrivers.com/ask_driver.asp באתר נכנסים כיום כ300 גולשים ביום ומשום מה אף אחד לא משתמש באפשרות לבקש דרייברים שלא קיימים באתר, באתר אין מאגר גדול במיוחד של דרייברים אלא רק את הנפוצים ביותר ושיטת הגידול בתוכן שחשבתי עליה זה לפי בקשות הגולשים, אבל זה לא מגיע משום מה בימים האחרונים שיניתי את התמונה של בקשת הדרייברים לתמונה מונפשת שתמשוך יותר תשומת לב אבל זה עדיין לא עוזר * אתר באנגלית, אבל כך גם מרבית הגולשים באתר הם מרחבי העולם ואמורים להבין את הכתוב באתר * מי שנכנס לאתר מחפש דרייברים ואני יכול להיות בטוח שלא תמיד הוא מוצא כי אין כרגע הרבה, למה הם לא מבקשים ??? למישהו יש רעיונות איך למשוך את תשומת הלב של האנשים לתוכן הפעיל באתר (פורומים, לכתוב מאמרים, להוסיף דרייברים, ולבקש דרייברים שלא נמצאים באתר)

nnanadnadanadav

New member
תגובה

שלום ל-PMGSC קודם כל אני רוצה שתדע שזה אחד הרעיונות היותר טובים שגם אני חשבתי עליו אבל אתה ביצעת, שנית הוספתי את האתר שלך למועדפים שלי (לא כל אתר נכנס לשם). לענייננו, נושא משיכת תשומת לב של לקוחות לנושא חיפוש אחר דרריברים/מוצרים שלא קיימים באתר הינו דבר בעייתי, הסיבה לכך נעוצה בעובדה שגולשי האינטרנט בכלל ומחפשי הדרייברים בפרט רוצים את המוצר כאן ועכשיו, הרי מי מוריד דרייבירים מי שנמצא בדרך כלל באותה עת בתהליך של התקנה מחדש של מחשב או התקנת מוצר חומרה ואין לו את הדרייבר, דע לך שאם יהיו לקוחות שלא ימצאו את מבוקשם הם פשוט לא יגיעו לאתר יותר. הפתרון המוצע הוא מתרכז בהבטחה שלך שאתה שולח את הדרייבר לתיבת הדואר האלקטרוני של הגולש בתוך X זמן נגיד שעה, דבר שיצריך מצדך סוג מסוים של זמינות אך זמינות זו תשתלם לך, קודם כל תגדיל את אמינותך, תגדיל את סל המוצרים שלך ותגדיל את מספר הלקוחות שלך. בנוסף אתה חייב להתחיל לפרסם באתר מוצרי חומרה, דבר שיכניס לך מזומנים מצד אחד ומצד שני יאפשר לך להפעיל מודל נוסף שאני חושב עליו והוא מ ודל התגמול, וככה זה עובד: 1. גולש שנכנס ולא מוצא את הדרייבר המתאים שולח לך הודעה. 2. בתמורה להודעה ששווה זהב אתה מזכה את הלקוח בסכום כסף. 3. סכום הכסף הינו הנחה מסך עלות מוצרים (משמש מעין קופון) לרחישה עתידית של מוצרים באתר. 4. כסף נוסף יכול להגיע לאתר ע"י פרסום של חברות חומרה/הפניה לאתר האינטרנט שלהם לדוגמא HP וכו'. בנוסף האסטרטגיה אותה אתה צריך לאמץ הינה אפקטיביות, כל זה קשור לזמינות המוצרים אם זה לא יהיה אצלך זה יהיה אצל המתחרים. תאמץ גישה של קשר ארוך טווח עם הלקוחות,למשל תודיע להם מידי יום על דרייברים חדשים שהוספת וכו'. שפות - אין ספק שע"מ להגדיל את קהל הגולשים יש לתרגם את האתר למספר שפות (אנגלית, ספרדית וכו'). אתר מגניב ישר כח

pmgsc

New member
תודה על התשובה המפורטת, הערה קטנה

לגבי השפות, חשבתי על זה הרבה פשוט בגלל שמדובר בדרייברים ותוכנות בסיס מי שמתעסק בזה יש לו רקע בסיסי באנגלית (לרוב) וגם המילים הם דיי אוניברסליות, למשל מה זה משנה אם אני רושם דרייבר למדפסת HP690C deskjet עבור חלונות 98\מילניום\אקספי או HP 690c Deskjet driver for windows 98/ME/XP

למעלה