ראשית לגבי עניין השרשור - אני לא מסוגלת לשלוח מסר כי את אורחת אז אני אכתוב פה:
:
קירתי אפתח ואומר כי אני מאוד שמחה שהחלטת להצטרף לפורום ולשאול שאלה שרצית להתייעץ אודותיה , אולם היות והשאלה שלך היא בעצם שאלה בפני עצמה ועל מנת שכולם יוכלו בקלות לראות את ההודעה ולהתייחס אלייה בצורה הראויה יש לשרשר אותה כיאות, דהיינו לפתוח שרשור חדש (הודעה חדשה) וכך תוכלי לקבל התייחסות טובה יותר
אגב הייתי שמחה אם היית שוקלת לבחור לעצמך שם ולעשות כרטיס קבוע לתפוז (זה חינם ללא כסף! וקל במיוחד - מייל אחד ואת מסודרת)
שנית - תשובתי בעניין שהצגת
1. אל תצפי להתנצלות את גם לא תקבלי אותה - למה? כי מדובר באדם לא בוגר במיוחד סלחי לי על הצרפתית
2. גם אם את חילוניה או אפילו אתאיסטית לצורך העניין והוא דתי לאומי , אם יש אהבה, הבנה סובלנות ופתיחות דעת זה אפשרי , אישית אני מכירה זוג שהבעל חילוני והאם דתיה לאומיה והם חיים בשלווה ובשלום והלוואי על כולנו להיות כמוהם (הם מתפשרים על כל מיני דברים וזה עובד להם בינתיים טפו טפו טפו!!!! חמסה חמסה חמסה!!
)
כך שבעייני התירוץ של...אני דתי ואת לא...לא כ"כ מתקבל בעיניי
3.פה נכנס שיקול אישיותי , גם אם הוא החליט שלא יילך בשל הפער הדתי בינכם , שזה בסדר מקובל (לא כולם מוכנים להתפשר וזה בסדר!) אז אומרים יפה שלום ונפרדות דרכינו , אמה מה..נראה שהוא לא רצה להפרד או שאם כן וחיפש תירוץ לסיים את המערכת כזה או אחר נשמע שזה לא נעשה בלב שלם ואני אסביר.
לפעמים לחלקנו , יש איזה שהוא רצון אומנם גם להשתחרר מהמערכת יחסים ולחפש במקביל אבל שיהיה נוחות ויהיה על הדרך "תחנת מעבר" (פרטנר/ית) שיהיו מוכנים להבין שאתה בעצם ה"תחנת מעבר" ומהווה מעין קשר לא קשר עד שתבוא מישהי אחרת . במילים אחרות מפרטנר במערכת היחסים מבקשים ממך להפוך לריבאונד. הדבר הזה יוצר סוג של פער ומצב מבלבל רגשית שמאוד קשה לחלקנו , איך יכול להיות שהפכתי מפרטנר (בן זוג) שבא במקום מספר 1 , שתמיד חשוב, שעמדתו הכי נחשקת וחשובה הופך לעתים בעיניי בקלות בלתי נסבלת יש לציין אף , לריבאונד , שהרי ריבאונדים בד"כ מתקבלים כקלי דעת, כמעין אנשים שעמדתם פחות נחשקת,פחות נחשבת ופחות רצויה שכן האינטרס למערכת זוגית ארוכת טווח ומכילה ועמוקת רבדים לא קיים ואז יש פער עצום בין הציפיות שלנו מן האדם לבין מה שקורה בפועל. וזה יכול בהחלט לבלבל , להכניס לסערת רגשות ואף לצלק.
ונראה לי שבטעות נפלת לאותה קטגוריה של , הפכתי לריבאונד של האקס מבלי להבין זאת. אז אולי כדאי להבין שזה מה שהפכת להיות.
לי זה נשמע שממש רע לך בעמדה הזאת, וזה בסדר המון היו במקום הזה והבינו את זה ואח"כ פעלו בהתאם לשיקול דעתם בנושא . אני אישית מאוד לא מסמפטת את המצב הזה , אין לי הרבה סבלנות למצב שכזה ויכול להיות כי אני באופן אישי מתקשה מאוד באפור של מערכת יחסים שנגמרה. כפי שאריאל הורוביץ טוען : "אמרת שדי , אז יאללה ביי.."
נשמע לי שגם לך לא כ"כ טוב במקום הזה , אולי כדאי לך להתרחק מבן אדם שכזה ולהחלים ולנסות מחדש מערכת יחסים חדשה עם מישהו חדש שיותר יתאים אישיותית לך ואת לו.
קבלי חימום גדול חם ומחמם במיוחד לחורף -ושוקו !
את כמו תמיד מקובלת בברכה להשאר בפורום אפילו בתור קבועה ולהתייעץ ולשאול וגם סתם להתיידד עם כך החבר'ה שבפורום בשרשורי הOFF , סה"כ משתדלים להיות נחמדים, לא דורסניים ולנהל דיונים שבהם כיף להשתתף
שיהיה בהצלחה !