שאלה לגבי תוכניות הלייף סטייל

walker20

New member
שאלה לגבי תוכניות הלייף סטייל

אני היחיד שפשוט מאוד לא מבין מה התוכניות האלה מחפשים בערוץ? אני פשוט לא מבין את זה, מה לעשות, אני מבין "הישרדות" ו"המירוץ למליון", אבל "יורדים בגול" ועוד תוכניות בסיגנון הזה לא אמורות להיות ב"יס דוקו" או לא יודע איפה? זה סתם כדי למלאות משבצות בלוח המשדרים, ובמצב הזה הערוץ ממש לא יהפוך לערות יומי בזמן הקרוב- רחוק, ואם כן, זה יהיה גרוע, אני מתאר לעצמי כמה ש.ח. של כל הבושליט הלייף סטיילי הזה.

Aviad1987

New member
יס דוקו?

מה לתוכנית הנ"ל וליס דוקו? בשבת בבוקר, במקום לתקוע שקופית 'מיד יחזרו השידורים' או לתקוע עוד שחים של סדרות מהערוץ - יש כמה תוכנית לייף סטייל שיושבים בול על שבת בבוקר. הם מתאימים לשם יופי ושישארו. ומי אמר לך שהערוץ צריך להפוך ליומי? וגם אם כן - מה הקשר? תהיה רצועת לייף סטייל.

walker20

New member
טוב...

טוב שיהיה, ואם הערוץ יהפוך בשלב מסויים יומי, יהיה דפוק ביותר אם תהיה בו רצועה של לייף סטייל.

TheCharm

New member
למה, כי אתה לא אוהב לייף סטייל?

תאמין לי שיש הרבה אם לא המון אנשים שנורא אוהבים לייף סטייל, ובדיוק כמו שהם יכולים לראות את זה ברצף בימי שבת בבוקר, הם יוכלו גם לראות את זה - אפילו לא ברצף - באמצע השבוע (ההנחה שלי היא שהרצועות לא יהיו לאורך כלומר לימים אלא לרוחב כלומר לשעות).

TheCharm

New member
לא. אני לא רואה את זה.

ויש כאן עוד מלא שלא רואים את זה. אז? הפורום מייצג אולי 2 אחוזים מכלל צופי הערוץ.

snier1991

New member
אני דוקא רואה בפורום מעיין

מדגם מייצג למרות שחסרים נתחי אוכלוסייה חשובים

TheCharm

New member
הוא מאוד לא מייצג

בפורום הזה יש בתכלס רק אנשים בגילאים שבין 10 ל-20 יש צופים מעבר לגילאים האלה בערוץ, בנוסף יש הרבה צופים אחרים שבמרחב הגילאים הנ"ל, והוא רחוק מלייצג כי 15 איש, לא משנה כמה ננסה, לא יכולים לשקף את המספר הגדול של צופיי הערוץ, הרי שבתכלס גם לרוב האנשים שכאן יש תחומי עניין דומים.

Aviad1987

New member
לא, לא כולם.

אתה צודק. אם לא כולם רואים את זה צריך להוריד. ולמען האמת אני ראיתי פיצוץ של שיפוץ, המתכון להצלחה ועוד הרבה תוכניות. זה מה שמתאים לשבת בבוקר, זה מה יש.

walker20

New member
זה מה שאני חושב בנושא

תקנו אותי אם אני טועה, אני רואה בערות הזה כערוץ המיועד לנוער, והוא בהחלט מצליח בזה, אם הוא מיועד לנוער, אז למה למישהו חושב שנוער אוהב תוכניות לייף- סטייל? תוכניות לייף-סטייל מתאימות יותר לערוץ 10 ביום ראשון בבוקר, ולא לערוץ כזה שקוראים לו ערוץ סופ"ש, שערוץ כזה אמור מבחינתי להיות מלא כל סופה"ש מתחילתו ועד סופו ברצועות של סדרות נטו, לא לייף- סטייל.

snier1991

New member
הוא לא מיועד לנוער

הייתה רצועת נוער אבל היא ערוץ בידור לכל צופי יס שבעתיד לדעתי לפחות יחליף את ערוץ 3 ביס

TheCharm

New member
אז אנחנו מתקנים אותך כי אתה טועה

וגם אם כך, אז מה יתקעו ביום שבת בבוקר? עוד דרמה? עוד קומדיה? עוד ריאלטי? זה לא מה שמתאים למשבצת השידור הזאת, בכלל לא. ולייף סטייל כן מתאים. לא רק נוער צופה בערוץ.

walker20

New member
אם אתה שואל אותי מה לשים בזמן הזה-

לדעתי, לתת לצופים לבחור איזה סידרה בשידור חוזר הם מעונינים שתהיה בזמנים האלו, זה נותן תחושה טובה שלערוץ איכפת מהצופים, ואם כ"כ אוהבים את הלייף-סטייל, שישימו אותו בYES+ בשבת בבוקר ולאורך היום, בשישי ושבת אין שום דבר חדש בYES+ רק שידורים חוזרים, שהם יותר מדי, ככה YES לא תפסיד והצופים ירוויחו, מי שאוהב לייף-סטייל יזכה למנה גדושה בYES+ ולאלו שלא הספיקו לראות איזה סידרה יפה, או שרוצים לראות אותה בשידור חוזר תינתן ההזדמנות.

Aviad1987

New member
אוי אוי אוי ...

מה הקשר בין לייף סטייל לבין יס פלוס? אתה חושב כמו הכבלים. לדחוף איפה שאין אבל לא משנה מה. המהות של הערוץ הוא הערוץ לסופי שבוע, הוא מצליח גם בזה. מספק לפלח נכבד מהאוכלוסיה 'תעסוקה' בסופי שבוע. למה הערוץ הזה קם? כדי לתת לצופים מה לראות בגלל שערוצים כמו יס פלוס מלאים בשידורים חוזרים ממהלך השבוע. לחלק מהאנשים זה לא רלוונטיים.

TheCharm

New member
../images/Emo45.gif

ובכלל, מה הקטע, אלפי השידורים החוזרים שכבר יש לא מספיקים? שעות הבוקר מתאימות ללייף סטייל. זה דבר טוב שאפשר להתעורר איתו, וזהו...

למעלה