שאלה לגבי תוכנית הגירה

• פותח הנושא DeXen
  • פורסם בתאריך

DeXen

New member
שאלה לגבי תוכנית הגירה

שלום לכולם! אני מעוניין להתחיל תהליך הגירה לקנדה. בגלל ששמעתי הרבה דברים טובים לגבי CNIMMIGRATION, פניתי לחברה. יגאל מהחברה סיפר לי על תוכנית חדשה כלשהי על הגירה ל SASKATCHEWAN. הוא גם אמר לי שכל העניין לוקח כ8-9 חודשים בלבד!! האם מישהו שמע על התוכנית, והאם זה באמת לוקח כלכך מעט זמן (הייתי מופתע)? אני סומך על החברה, אבל בכל זאת אני מאוד רוצה לדעת האם יש מישהוא שמכיר (או אולי כבר היגר בשיטה הזאת) את התוכנית. יום טוב לכולם!

dannyk27

New member
CN מוכרים ואמינים

התכנית פחות, אם תוכל לתת פרטים, כל אחד ישפוט לפי נסיונו

kuku1900

New member
התוכנית של ססקצ'ואן כפי שמתואר באתר שלהם

כמה זמן לוקח לעבד את הבקשה ? On average, the SINP can assess a file within 4-8 months and CIC processing times vary depending on the visa office processing for your country. The average time from making the SINP application to receiving a visa has been about 13 months. SINP application in one of seven categories: Skilled Workers, Family Members Category, Health Professions, Entrepreneurs, Farm Owner/Operators, Students, and Long Haul Truck Driver. נראה כמעט שאין שום סיכוי להתקבל בתוכנית הזאת רק למעט מאוד אנשים נלקח מ : http://www.aee.gov.sk.ca/immigration/sinp/common_questions.shtml#skilled

dannyk27

New member
אכן התכנית מיועדת לאותם מקצועות ספציפיים או

מי שיש בידו הצעת עבודה.

או לסטודנטים.

יש אנשים שמתאים להם לבוא ללמוד לימודי תעודה של שנה אחת בקולג' בססקטון, ואחר כך לעשות PR על בסיס הצעת עבודה. רק שצריך ללמוד שנה ואחר כך לעבוד תתוך כדי התהליך עוד שנה. אין לי מושג לגבי איכות החיים בססקטון ויכול ההשרדות של ישראלי שם במשך שנתיים שייקח תהליך הלימודים והעבודה עד קבלת ה PR......

dannyk27

New member
חיים לא רע גם שם

או לפחות יותר טוב מאה"ק, מספרים החברים מכאן.

gesus

New member
די מחורבן פה למען האמת

אמנם יום ראשון זה לא מדד כי יום ראשון זה היום הכי מסריח בשבוע. בקשר לסצ'ואן הזה, מה הדרישות? יש פרובינציות שאפשר להגר אליהן בלי ללמוד\הצעת עבודה או השקעה?

dannyk27

New member
יש, רק מניטובה כידוע וגם קוויבק

אבל איתם זה סיפור אחר. לססקציואן כמו גם לאלברטה ו B.C תוכל להגר בתכנית פרובינציאלית אם יש לך הצעת עבודה או במידה מסויימת אם למדת שם או עוסק באחד מהמקצועות ברשימה המאוד מצומצמת שלהם.

MichCantor

New member
עיכוב בתוכנית למניטובה...???

הי דני, הרבה זמן לא דיברנו...מה שלומכם? הבנתי מחבר שלי שמתכתב עם בוריס (מנסה בכל אופן...) וכן מאנשים נוספים שהתהליך בקהילה היהודית די תקוע. האם אתה יודע על כך משהו? האם זהו עניין של מכסות שנתיות שנגמרו. אני מבין שהיו הרבה מאוד פניות לבצע תהליך דרך הקהילה. אני רק יודע שבוריס לא כל כך עונה למיילים בתקופה האחרונה... ד"ש לכל החברים בוויניפג. בברכה, מישל

dannyk27

New member
ממה שהבנתי ממנו

זה שרק תקופת ההמתנה עד למענה הראשוני התארכה לכחודשיים פלוס. מה שלומכם? באיזה שלב אתם?

dannyk27

New member
עוד לא קיבלתם?

מתי הייתם פה תזכיר לי, הייתם כבר אמורים לקבל לא?

MichCantor

New member
להפתעתי, אחרי שחזרתי, נתבקשתי להשלים מסמכים

בקיצור, הבקשה הוגשה באפריל בלבד............

dannyk27

New member
הוא לא בדק את התיק לפני?

טוב הוא היה חדש וגם לא נורא נראה לי שתוך כחודש תקבל.

MichCantor

New member
הוא בדק מס' פעמים

אך בכל זאת נדרשתי להשלים פעמיים לא נורא, זה בכל מקרה מסתזר לנו מבחינת לוחות זמנים סבירים להגעה.

MichCantor

New member
שאלה לעתיד...

כפי שאני מבין, לאחר קבלת מכתב המינוי מהפרובינציה, אני מגיש בקשה (כמו פדרלית) לשגרירות. האם אני יכול להגיש את המסמכים בעברית (תעסוקה, לימודים וכו)? תודה, מישל

dannyk27

New member
כו, לשגרירות בת"א

אין צורך לתרגם לאנגלית. בעברית זה יתקבל.

bamba31

New member
מסמכים לוויניפג

שלום, אנחנו זוג נשוי שמעוניין להגר לקנדה דרך הקהילה היהודית. נקבע לנו ביקור לסוף ספטמבר ובעלי יגיע לביקור. רציתי לדעת אילו מסמכים צריך להביא לביקור על מנת שלא נצטרך להשלים והתהליך יתעכב. רוצים כבר ללכת!!! הבנתי שצריך להביא את מסמכי ההגירה של ההגירה הפרובינציאלית בוויניפג- תעודות לידה, תארים אוניברסיטאים. רשום שצריך להביא גם הוכחות לידע באנגלית והבנתי שהגירה דרך הקהילה לא דורשת IELTS, האם פטור מאנגלית על סמך פסיכומטרי יספיק? אנחנו נביא מכתבי המלצה ממעיסיקים,האם גם אני צריכה להביא או רק בעלי שהוא המגיש העיקרי? האם הסכום הדרוש להגירה- 10,000 דולר קנדי + 2000 דולר לכל נספח , כלומר נצטרך להוכיח שיש לנו 12000 דולר קנדי הוא מספיק? או שכדאי להכניס עוד סכום לחשבון כדי שהסכום יתייצב קצת מעל זה? עד כמה זה משנה? האם מישהו יוכל לספק פרטים על הביקור? על הקהילה? אשמח לקבל כל תשובה

MichCantor

New member
תשובות בנוגע למסמכים

1. אין צורך להוכחות בנושא אנגלית. הראיונות שבעלך יעבוד (בקהילה ובמשרדי ההגישה של הפרובינציה) מספקים. 2. אם את המצהירה על כך שאת עובדת ו.או עבדת יש להביא גם מכתב ממעסיקים (גם לך). 3. לגבי הסכום: 12,001 יספיקו. אשמח לספק לכם מידע על הביקור שאני עברתי. שלחתי לכם את מס' הנייד שלי במסר אישי. בברכה, מישל

tipik

New member
ואחרי שהגענו.... תוך כמה זמן אפשר לעבור?

ואחרי שהגענו.... תוך כמה זמן אפשר לעבור לפרובינציה אחרת?

למעלה