שאלה לגבי תוכנת AUDACITY הקלטה ועריכת קטעי אודיו חינמית

zivelca

Member
שלום רציתי לבקש עזרה אם מישהו יודע איך להחזיר בפתיחת התוכנה שיעלה help get to Hou
מצרף תמונה.
בתודה מראש על כל עזרה

קבצים מצורפים

• AUDACITY.jpg
    AUDACITY.jpg
    KB 112.5 · צפיות: 5

HelpSupport

Active member
שלום רציתי לבקש עזרה אם מישהו יודע איך להחזיר בפתיחת התוכנה שיעלה help get to Hou
מצרף תמונה.
בתודה מראש על כל עזרה
חפש וערוך את הקובץ audacity.cfg הנמצא במיקום c:\Users\Test*\AppData\Roaming\audacity

שנה את ערך המיצד ShowSplashScreen מ-0 ל-1 ושמור

*Test הוא שם המשתמש.

רוב הזמן נח

Well-known member
חפש וערוך את הקובץ audacity.cfg הנמצא במיקום c:\Users\Test*\AppData\Roaming\audacity

שנה את ערך המיצד ShowSplashScreen מ-0 ל-1 ושמור

*Test הוא שם המשתמש.
אם רוצים לאפס הגדרות אפשר פשוט למחוק את התיקיה הזאת עם כל הקבצים שיש שם. בהפעלה מחדש היא מיוצרת מחדש והתוכנה תיפתח כאילו עכשיו הותקנה. זה נכון לעוד הרבה תוכנות.

באותה מידה אפשר לגבות את התיקיות במיקום הזה ואז אם תוכנה משתבשת אפשר להעתיק לשם את הגיבוי והתוכנה תחזור לאיך שהיתה.

חלק מהתוכנות שומרות הגדרות במיקומים אחרים.

HelpSupport

Active member
אם רוצים לאפס הגדרות אפשר פשוט למחוק את התיקיה הזאת עם כל הקבצים שיש שם. בהפעלה מחדש היא מיוצרת מחדש והתוכנה תיפתח כאילו עכשיו הותקנה. זה נכון לעוד הרבה תוכנות.

באותה מידה אפשר לגבות את התיקיות במיקום הזה ואז אם תוכנה משתבשת אפשר להעתיק לשם את הגיבוי והתוכנה תחזור לאיך שהיתה.

חלק מהתוכנות שומרות הגדרות במיקומים אחרים.
לידיעה - הקובץ החדש שנוצר לאחר מחיקת הקובץ שנוצר בעת ההתקנה שונים בתוכנם. לא מצאתי לנכון לבדוק מה מהות השוני.

רוב הזמן נח

Well-known member
לידיעה - הקובץ החדש שנוצר לאחר מחיקת הקובץ שנוצר בעת ההתקנה שונים בתוכנם. לא מצאתי לנכון לבדוק מה מהות השוני.
אלה ההגדרות. אפשר תמיד לגבות ולמחוק. אם לא טוב להחזיר בחזרה. ככה אני עושה עם קודי. יש לי אחד שיש לו הרחבות מסויימות ואחד אחר עם הרחבות אחרות. שניהם נמצאים בתיקיה. לאחד קוראים Kodi ולשני Kodi1

שפותחים את התוכנה היא רואה את Kodi ומתעלמת מ- Kodi1.
כשאני רוצה להחליף אני נותן ל Kodi את השם Kodi2 ולוקח את התיקיה Kodi1 ומשנה לה את השם חזרה ל- Kodi. ואז שהתוכנה מופעלת היא רואה מה שיש בתיקיה Kodi ומתעלמת מהתיקיה Kodi2

ככה אפשר לעבור בין שתי גרסאות של תוכנה עם הגדרות ותוספות אחרות. בפיירפוקס זה דומה, אבל קצת יותר מסובך.

למעלה