שאלה לגבי תוספי מזון

Butterfly86

New member
שאלה לגבי תוספי מזון

שלום ד"ר קרני. איני צורכת דגים כלל, אני סולדת מהריח ומהטעם. השאלה שלי היא האם כדאי לקחת כמוסות של אומגה 3? לעיתים תכופות מתפרסמים מחקרים על "נפלאות" אומגה 3 והייתי רוצה לדעת האם זה באמת כל כך בריא? הבנתי גם שזה משפיע לטובה על חולי טרשת. אשמח לשמוע מה דעתך על הנושא. תודה.

chukchuk 100

New member
אומגה שלוש

ללא קשר למחלת הטרשת הוא תוסף מזון חיוני מאוד לגוף. אני חושבת שישנם מעט מאוד אנשים עקב מחלות מאוד מסוימותש אסור להם לצרוך אומגה שלוש. ואגב עם צורכים אומגה שלוש לפני האוכל- לא מתנסים בטעם ...

האומגה 3 מגיעים באמפולות סגורות כמו

תרופות,אז בולעים עם מים ולא חשים שום טעם.זו הכוונה. תיקו טעות של הכותבת הקודמת: יש צורך לקחת את האמפולות במהלך ארוחה כי צריך קצת אוכל בקיבה.לא לפני אוכל.במהלך הארוחה. מניסיון אישי כבר שנתיים גם במהלך האוכל לא חשים שום דבר.אני כמוך שונאת דגים,ריח של ים וכמובן שרצים ימיים למינהם. אמרו לי במשפחה שאני בדיוק כמו דודי ז"ל.רק הוא ואני סלדנו מדגים.כל שאר המשפחה אוהבת דגים.איכס. נורית

תגובה

אמנם אומגה 3 ו6 הינם בשימוש נפוץ בקרב חולי טרשת נפוצה ואף מחלות אחרות , אך אין כל הוכחה מבוססת של יעילות בטרשת נפוצה.

עוד על מזון

ניסיתי לחפש ברשת מידע אודות הדיאטות המומלצות לחולי טרשת, לפי עצת אנשי הפורום, אך אני נתקלת במידע חלקי בלבד. איפה יש פירוט מלא של הדיאטה? אינני יודעת מה עמדתה בנושא סוכר, ביצים ועוף. אשמח לקבלת עזרה, תודה!

למעלה