שאלה לגבי תושבות

m i c h a l k

New member
שאלה לגבי תושבות

אני מעוניינת בלימודי תואר בארהב. אני לא אזרחית .השאלה היא אם אני מגיעה עם ויזת סטודנט האם זה יכול לסתור הנחה של רזידנט בלימודים (במידה ואני אכן גרה במדינה כבר שנה) תודה מיכל

זה תלוי במדינה

החוקים שונים בכל מדינה, מדינות רבות לא מחשיבות אנשים על ויזות זמניות כרזידנטס. מדינות מסויימות מחשיבות רק ויזות "עבודה"... לא בכל מדינה מדובר בשנה. בקיצור, תלוי במדינה.

Jersey Girl

New member
בניו יורק

את לא יכולה לשלם resident עם ויזת סטודנט (f1) וגם לא עם ויזת עבודה (H1) אם את עובדת באל על או בקונסטוליה על A2 אז אחרי שנה את יכולה לשלם כמו resident

doronf65

New member
מנהל
נדמה לי שגם בקליפורניה כנ"ל

ההגיון שמאחורי זה הוא שככה כל סטודנט ישלם כמו רזידנט אחרי שנה... מה ייצא למדינה מזה, חוץ מלממן לימודים למישהו זר שהיא לא בטוחה שהוא יישאר שם אחרי זה? את צריכה להתחיל את ה - residency שלך כלא-סטודנטית. עם ויזת סטודנט זה לא פשוט... ליתר בטחון, כנסי לאתרים של האוניבסיטאות. דורון

wdaldal

New member
I think it is just when

you are going to have your green card, first you are getting the work athorisation & after one year with that & living in the same state the whole year you can get the prices for resiedant. It was like that for me & even if you are getting the green card without the visa working visa before you will have to wait one year & than when it is one year in the colleges you will get ood prices like in the college of marin instead of paying around $150 per a unit you will pay just $18 per a unit.

למעלה