שאלה לגבי תחליף חלב לתינוקות

revitalush

New member
שאלה לגבי תחליף חלב לתינוקות

שלום ! אני כותבת בשם חברה שלי שעוד מעט יולדת ואין לה מחשב. היא ביקשה שאשאל על איזה תחליף חלב אתם ממליצים - רמדיה, סימילק או סוג אחר ? אם תכתבו לי פה את ההמלצות שלכם אני אודיע לה. תודה וחג שמח.

חמניה1

New member
אם היא מתכוננת לתת תחליף

שתנסה את מה שנותנים בביה"ח (במקרה שלנו זה היה סימילק). אם זה מתאים לתינוק שלה אז שתמשיך אם זה. אם זה לא מתאים שתקנה את השני. לא חושבת שכדאי להסתמך על נסיון אחרים כי כל תינוק הוא בפני עצמו.

בזמנו, כששאלתי את רופא

הילדים שלנו על איזה תחליף הוא ממליץ - הוא אמר לקנות את זה שהכי קל להגיע אליו כשהוא על המדף בחנות.... כך שזה לא ממש משנה. אח"כ תראי את ההתאמה הספציפית לתינוק. וממש, אבל ממש חבל שלא מוכרים אותם בדוגמיות קטנות...

אור100

New member
הילד הראשון אכל סימיליאק

והילה אוכלת רמדיה. אין שום הבדל לשניהם היו כאבי בטן (להילה עדיין יש) ההבדל היחיד הוא המחיר...

אנחנו אוכלים מטרנה כי הסימילאק

עשה לנו עצירות. זה באמת לא ממש משנה. ילדים גדלים ומתפתחים היטב עם כל אחד מהסוגים. חשוב לנסות קודם כל תמ"ל חלבי כלשהו ולראות את התגובה. אם הכל תקין, אפשר להמשיך. מבחינת מחירים, הם כמעט אותו דבר, אבל יש הבדלים בין החנויות השונות כך ששווה סקר שווקים.

wildcat6

New member
יכולה להמליץ מניסיון

כל ילד מגיב באופן שונה לתחליף הבת שלי אכלה איזומיל מההתחלה ולא היתה בעייה כמובן שהנקתי אותה גם שנה שלמה אצל אור היה הרבה פליטות עם הסימלאק אז פניתי לכל החברות כולם שלחו לי דיגמיות עד שהחלטנו שהרמדייה הכי מתאימה לו

וונדי1

New member
אנחנו עם סימלאק טופ פרי שאליו

עברנו מרמדיה שעשתה לנו צרות צרורות (כאבי בטן).

shirka

New member
רמדיה! נסינו סימילאק אבל עשה לנו

כאבי בטן ועצירות

26יפעת

New member
כמו שאת רואה...

באמת שאין תשובה שנכונה לכולם, מה שבטוח שמבחינת הטעם כולם מגעילים (נשבעת לכם שטעמתי!), אנחנו עברנו מסימלאק למטרנה ועכשיו אנחנו די מרוצים! ממש אין תשובה אחידה בדיוק כמו שאת יכולה לבדוק את נושא החיתולים ולגלות שגם שם אין תשובה אחת. אה, בעצם יש תשובה שתהיה מקובלת על הרוב - הכי טוב חלב אם!

למעלה