שאלה לגבי תחליפי חלב..

בל 24

New member
שאלה לגבי תחליפי חלב..

מה ההבדל בין תחליפי החלב הקיימים בשוק? <מטרנה, רמדיה סימילאק ודומיהם> התינוק הוא בן שלושה חודשים והאמא לא יכולה להמשיך להניק בגלל עבודתה.. והיא מעוניינת לתת לתינוקה את תחליף החלב הטוב ביותר.. מה הייתם מציעים? תודה מראש וחג שמח בל

ענתש

New member
עד כמה שהבנתי משיטוטי בכל מיני

פורומים - הכי הרבה מחמאות שמעתי על רמדיה. גם מבחינת קשיי עיכול וגם זה התחליף הכי פחות מסריח גם בכניסה וגם ביציאה (הכי דומה בריח לחלב אם). נ.ב רק כי אני פנאטית וקשה לי לא להגיד את זה
: אם היא בכל זאת רוצה להמשיך להניק בגלל החזרה לעבודה כדאי לה לבקר בפורום הנקה (317) ולקבל עיצות. גם אני חשבתי שכשחוזרים לעבודה מפסיקים להניק ובהתאם רציתי להתחיל גמילה בגיל 4 חודשים בערך... בסוף נגה בת שנה וחודש ועדיין יונקת.

dafgol

New member
הי בל וברוכה הבאה

אני לא יודעת מה ההבדל , רק יכולה לספר לך מנסיוני... בר שלנו בן 4 חודשים והתחיל עם מטרנה עד לפני 3 שבועות , ניסיתי רמדייה והוא לא הגיב לזה טוב ( הקיא ) ניסינו סימילאק וראינו שזה טוב. המטרנה בסדר רק ששמתי לב שקשה לו עם הקאקי.....הולך קשה...( לא עצירות...אלא מתאמץ כשעושה קאקי ) וגם היו המון גושים. בסימילאק היציאות הרבה יותר קלות לבר , אין גושים , גם לא בבקבוק על הדפנות. מה שכן הסימילאק הרבה יותר מסריח....מכל הכיוונים..... בטח תיכף מנוסות יותר ממני יענו לך. חג שמיח ! דפנה.

מתרגשת

New member
אנחנו נותנים רמדיה משתי סיבות:

1. לא אהבנו בכלל את הסימילאק. 2. כמעט כולן (אחרי סקר ארוך) המליצו על רמדיה ולא על אף תחליף אחר

טלאפ

New member
ההבדל הוא בטעם

לכל אחד מהסוגים יש את השם שלו סימילק - נבדק קלינת חוץ מזה הוא מ"חו"ל" רמדיה - עיכול שקט מטרנה - עושה גזים. נובולק - חדש בארץ ושמעתי עליו רק מחמאות. אנחנו ניסינו את הכל, ובסוף התאפסנו על מטרנה צמחית. אי זה התחליף הצמחי היחיד שהיה טעים ליעל שלי. למרות שהמהנובולק היינו מרוצים מאוד הבעיה שאין להם צמחי.

talsh

New member
רמדיה!! ../images/Emo45.gif

אחרי שני נסיונות האחד רע והשני רע מאד עם סימילאק.. ואחרי שהשתמשתי ב"Enfamil" בחו"ל.. אין כמו רמדיה. מהרגע הראשון הבטן של תום נרגעה ואהבה, והריח נורמלי לעומת האחרים.

למעלה