שאלה לגבי תכשיר הומאופטי לזרוז לידה

1ששי

New member
שאלה לגבי תכשיר הומאופטי לזרוז לידה

שלום אני בשבוע 40 להריוני, והיום רכשתי בבית מרקחת "הומגליל" תכשיר בשם caulogal. בבית המרקחת טענו כי הוא מזרז לידה ויש לקחת 5 כדורים 3 פעמים ביום. בעלון החנות רשום כי התכשירים אינם מסכנים את האם והעובר, אך בכל זאת נשארתי חוששת.. איך יודעים זאת בודאות? מישהו ערך מחקרים בנושא? כי אני יודעת שיש הרבה תרופות הומאופטיות שלא עברו מחקר... האם תוכלו להרגיע אותי ולהסביר לי כיצד יודעים בוודאות שהתכשיר אינו מסוכן? תודה רבה.

שלום לך ומזל טוב ../images/Emo140.gif

את לא צריכה לחשוש מהתכשיר הזה. הוא מבוסס על צמח שנקרא Caulophyllum בדילולים נמוכים. מטרתו של התכשיר לאפשר פתיחה ולידה מהירה יחסית. לא צריך להשתמש בו אוטומטית אלא רק ואם הלידה נעצרת ואין פתיחה מספקת. אין כמו התייעצות אישית עם הומיאופת. בהצלחה לכם. אלישוע

1ששי

New member
תודה רבה, ושאלת המשך

בחנות אמרו לי להתחיל כבר מעכשיו, כשאני לא יודעת אם יש לי פתיחה והלידה לא החלה.. אתמול אחרי שלקחתי את התכשיר היו לי צירים סדירים למשך כשעה וחצי... האם כדאי להמשיך לקחת או לחכות ללידה? אני מאד מעוניינת כבר ללדת וזו הסביה שקניתי את התכשיר.. תודה!! נ.ב. מה הוא הצמח אותו הזכרת?

1ששי

New member
תודה, אבל לאיזו תגובה אתה מתכוון?

חיפשתי ולא מצאתי... ובהמשך לנושא - יכול להיות שהיו לי צירים כתוצאה מהכמוסות?

גלי ר

New member
מזל טוב לירן וברוכה הבאה

לירן, את יודעת מי שקובע את מועד הלידה - הוא התינוק. זה מדהים אבל זו החלטה שהתינוק מקבל, הוא מתחיל לרדת כלפי מטה ואז כשהראש שלו לוחץ על צואר הרחם זה מעורר את המוח להפריש את ההורמון פיטוצין שמתחיל את הלידה. גם אני השתמשתי בלידה שלי ב-caulogal שרכשתי בבית מרקחת "הומגליל". הוא מצויין ובאמת מזרז את הלידה. השתמשתי בו כי בלידה שלי לא היתה ברירה. אני מציעה לך - כמו שאלישוע הציע - לחשוב פעמים אם לזרז. ועוד המלצה - שכבר המלצתי פעם כאן בפורום - תשיגי את הספר "לידה פעילה" זה קטע כזה - הגוף שלנו צריך להגיע לפתיחה של 10 אצבעות. שלושים אחוז מהפתיחה הוא מתזוזה של עצם הזנב אחורה. והעולם הגברי שבו אנו חיות השכיב אותנו על הגב ואז הגוף צריך לפתוח את האחוזים האלו ממקום אחר. אגב התחיל את זה איזה מלך במאה השבע עשרה נדמה לי, שרצה לראות את אהובתו יולדת - אז השכיבו אותה על מיטה כדי שיהיה לו קל לראות. לפני זה כל ההסטוריה נשים עמדו וכרעו ללדת. למדתי מהספר מה הגוף שלנו מסוגל - ובאמת היתה לי לידה מדהימה. שיהיה לך בהצלחה. גלי

למעלה