שאלה לגבי תלת מימד בשירות המדינה

satriani75

New member
שאלה לגבי תלת מימד בשירות המדינה

הייתי רוצה לדעת איפה (בכלליות, בלי פרטים מסווגים) משרתים בצה"ל בתפקידים שכרוכים בתלת מימד, ואיך אפשר להגיע אליהם. תודה!

izackv

New member
לא ממש מכיר, אבל יש הרבה יותר מרק

"דובר צה"ל"... למיטב ידיעתי גם לכחולים וגם לירוקים יש יחידות משלהם שבונות הדרכות ועוד שאר ירקות. ויש שם עיסוק בתלת. יש כאן בפורום כמה שעסקו בתלת בצבא. בנוסף, למיטב ידיעתי, חלק מהחברה באתר של CGTALK.IL משרתים בצבא ועוסקים בתלת. אז אולי כדאי לשאול גם שם.

emage24

New member
היחידה ה'כחולה'

נקראת שה"ד - שירותי הדרכה. יש להם גף אחד שעוסק בהדמיות ממוחשבות. כמו שכבר ציינו, חשוב פרופיל עורפי (64 ומטה) לבנים, לבנות לדעתי אין מגבלה. בנוסף, חשוב להיות מוכשר ועם רקע (תיק עבודות משקף יעזור מאד). בנוסף, יצא לי להתקל בעוד כמה יחידות גם בחיל האוויר וגם מחוצה לו שמתעסקות בנושא. זה קיים בצבא, אבל לא בצורה מסודרת ומאורגנת, אלא יותר כיוזמות פרטיות בכל גוף בצורה עצמאית...

Esteviezer

New member
זה לא נכון שזה לא קיים בצבא

בצורה מאורגנת. יש יחידות שתלת מימד הוא כלי עבודה עיקרי מבחינתם, והם גם מוציאים חיילים לקורסים אזרחיים של Max ו-Maya. ברוב המקרים זה אכן שימוש להדרכות והדמויות (גם מבצעיות). מה שכן - חייבים ידע מוקדם בתחום כדי להכנס לשם...

emage24

New member
הכוונה לא הייתה למקצועיות

אלא לארגון של הנושא. אין איתור ומיון מסודר של אנשים, כמו בצבא ה'מסודר' (עאלק), אלא הם מגיעים מפה לאוזן דרך אנשים שמכירים מישהו. אין לזה מספר מקצוע, וברוב (לא בכל) הצבא אין לזה תקן מסודר וזה בא על חשבון משהו. לזה התכוונתי. תאמין לי, גם שה"ד וגם יחידות אחרות עושות דברים נפלאים ברמה ממש גבוהה. גם מבצעיות וגם לא, זו לא הסוגיה כאן...

Esteviezer

New member
אם לזה התכוונת אז אין לנו ויכוח

חשבתי שהתכוונת למשהו אחר.

Kfiram

New member
בקיצור, הכי חשוב זה פרופיל 64 ביט

ORNEO

New member
תזהר...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחח... גם אני התענייתי בזה רק שבסוף כמעט כמו כל מי שמתעניין בתלת\אנימציה ועם רצון לתרום לצה"ל מגיע למשטרה צבאית...

d o g b i t e

New member
זה תהליך קבלה מאוד פשוט

כשהייתי בבאקום שאלו אותי אם אני רוצה להיות קרבי, אמרתי לא ממש. ואז אמרו לי חבל מאוד יש לך פרופיל 97 וזרקו אותי לדרום.

satriani75

New member
תודה על התגובות

השאלה המרכזית היא - איך מגיעים לזה. לאילו גופים צריך לפנות, או לינקים לאנשים שיכולים להשפיע, וכו'. תודה!

למעלה