שאלה לגבי תפעול המיילסטון

D r a m b u i e

New member
שאלה לגבי תפעול המיילסטון

קיבלתי את המכשיר אתמול (מאוד נהנה מרוב הדברים שם, היה לי לפני זה אייפון דור 1 ונוקיה אי 72 מזעזע), אבל למרות הכיף, לא מצליח לחבר את המכשיר לדור 3.5. ז"א שאם אין וויפיי, אני לא מצליח לגלוש. פעם היו שולחים איזו נקודת גלישה מסלקום, איי סלקום או משהו כזה. עדיין צריך את זה? או שפשוט יש משהו שאני לא יודע. בדקתי בהגדרות, לא מסומן שם גלישה רק בדור 2, כך שאני באמת לא מוצא שום סיבה. עוד שאלה, על הדרך, האם יש דרך להגיע ישר לכתיבת הודעה חדשה? איזה מקש קיצור, קומבינציית קיצור וכו'? תודה!

D r a m b u i e

New member
דווקא כן, נקנה מסלקום

אבל בגלל שקניתי אותו עסקי, ואני עדיין עובד בחודש הקרוב בחברה שממנת לי עכשיו את המכשיר, אז החלפתי סימים. זו לא בעיה בסים כי זה גם יוסים, דור 3.5, שהיה באי 71 שלי.

DToNAToR

New member
איבדתי אותך קצת

אז יש לך שני סימים? באחד מהם זה כן עובד? מה מונע ממך להתקשר לסלקום ולבקש שיעזרו לך להגדיר את המכשיר?

yidan

New member
צריך להגדיר APN

settings>>wirless controls>>mobile networks>>accesspoint names פה אתה פותח אחת חדשה עם הנתנוים האלה: סלקום, אינטרנט: Name: Cellcom 3G APN: internetg APN type: default ואם אתה רוצה אחד גם בשביל שיהיה לך MMS.. אה הנה: תגדיר אותו באחד נפרד סלקום, MMS: Name: Cellcom MMS APN: MMS MMSC: http://mms.cellcom.co.il MMS proxy: 172.31.29.38 MMS port: 8080 APN type: mms כל מה שלא רשום לך איך להגדיר תשאיר כמו שהוא

D r a m b u i e

New member
תודה! עשית את זה

אמנם זה עדיין לא עובד, אבל בטח פיספסתי משהו. אני אתקשר בערב לחברה. ושוב תודה!

../images/Emo207.gif חיבור ל- wi-fi ב- milestone

משום מה הוא לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית הביתית. הוא מגיע עד לשלב שהוא מקבל כתובת IP, אבל לא ממשיך מעבר לזה. מה אפשר / צריך לבדוק / להגדיר? תודה מראש.

למעלה