שאלה לגבי תפעול treo 650

guyjoules

New member
שאלה לגבי תפעול treo 650

שלום. אני משתמש פאלם ותיק ולאחרונה רכשתי treo 650. יש כמה דברים שאני רגיל אליהם וחסרים לי ורציתי לדעת אם הם קיימים במכשיר או שביטלו אותם - 1. דבר ראשון, שעון. בפאלם 505 היה לי איזור שהייתי לוחץ והייתי רואה את השעה בגדול. 2. אותו דבר למקלדת. אם אני רוצה מקלדת וירטואלית, אני צריך להיכנס לתפריט ולחפש שם. שוב, ב-505, היה איזור לזה. ובאותו נושא, איך עושים קיצורים? נגיד שסימנתי טקסט ואני רוצה לבצע copy. פעם הייתי עושה c/ וב-treo צריך תפריט. אמנם אפשר לזרז עם המקלדת המובנית אבל זה לא אותו דבר. 3. האם אפשר לבצע voice record שלא דרך המצלמה? הייתי רוצה אפליקציה שיודעת להקליט. האם יש דבר כזה? 4. איך עושים tab עכשיו? האופציה נעלמה ממני. 5. המכשיר נסגר מהר מדי. לא ננעל, אלא נכנס למצב של keyguard והמסך נכבה. אפשר לשנות שלא יכנס ל-keyguard, אבל המסך עדיין נכבה מהר. מה עושים? 6. מה המטרה של ה-sim, אם אני לא יכול לחייג ישירות ממנו, אלא אם כן, אני נכנס ל-conatcts, בוחר sim, ואז מחייג. זה ארוך מדי. ומה לגבי הוספת תמונה לרשומה ב-sim? אי אפשר, אלא אם כן, אני מבצע העתקה ל-contacts ואז. מסורבל, לא? 7. מה המטרה של sim srvc? כשאני מפעיל, המכשיר נתקע וצריך לבצע reset. 8. סינכרון לא מעביר את התמונות שצילמתי למחשב, אלא רושם photos sychronization failed ב-log. האם אפשר להעביר תמונות מהמחשב לפאלם באותו האופן? 9. ב-505 יכלתי לבטל את הצלצול בשיחה נכנסת ולהשאיר ביפ בודד. האם אפשר אותו דבר כאן? 10. ואחרון, תודה לאל, האם אפשר לזרז את המקלדת, כלומר, כשאני לוחץ לחיצה רצופה, שיזוז יותר מהר (למשל אם אני רוצה 20 רווחים אחד אחרי השני, אני לוחץ רצוף על מקש רווח, אך קיים delay בין הקשה אחת לשניה). אני יודע, המון שאלות, אבל מה שתוכלו לעזור לי, תבורכו. תודה רבה. בברכה, גיא.

AYELET1

New member
התחדש, גם אני רכשתי לפני 10 ימים 650

לגבי סעיף 9: איזה צלצול ביטלת בשיחה נכנסת???? ממתי נכנסה איזו שהיא שיחה ל-505?

AYELET1

New member
2. אין איזור למקלדת וירטואלית ב-650 כי כל

הקונספט אחר והמבנה בהתאם. לכן יש מקלדת חומרה... וזו התשובה גם לגבי השעון: אין איזורים כמו ב-505. המבנה שונה לגמרי שינוי קצב כיבוי המסך הוא בדיוק כמו ב-505: כנס ל-PREFS Power ושם שנה את זמן הכיבוי

guyjoules

New member
אז...

אז אם אני רוצה לדעת מה השעה בזריזות, אפליקצית הטלפון היא הפתרון הכי טוב? מה לגבי הקלטת שיחות ישירות למכשיר? איזה תוכנות עזר טובות אתם ממליצים?

AYELET1

New member
לגבי שעון, אני משתמשת ב-ZLAUNCHER שמציג

שעה במסך הראשי וזה אפילו לא עיקר יתרונותיו...

AYELET1

New member
הבהרה: יש מקלדת וירטואלית אך היא איננה נפתחת

במגע סטיילוס אחד כמו ב-505 אלא יש צורך לגשת לתפריט --> עריכה --> מקלדת

צחי 67

New member
תוכנה מעולה שפותחת מקלדת

אני משתמש בתוכנת hilauncher שדרכה אפשר לפתוח מקלדת וירטואלית וכן אפשר לפתוח דרכה את שורת הפקודות בתחתית המסך (מה שהיה נפתח בפאלם כשמעבירים את העט באלכסון) של העתק, הדבק וכדו' את התוכנה מגדירים שבלחיצה ארוכה על אחד הלחצנים התוכנה נפתחת, ואז אפשר לפתוח מקלדת. התוכנה חינמית ואפשר להוריד אותה מהכתובת http://www.hilauncher.com מצורף קובץ של התוכנה, מתורגמת לעברית

יוסי 101

New member
פתיחת מקלדת וירטואלית בצורה פשוטה

פשוט לחץ תפריט ו -"ל" או "K" והמקדלת נפתחת...

צחי 67

New member
יש תוכנות שזה לא עובד

יש תוכנות שיש בהם שדות כתיבה ובלחיצה על תפריט אין אופציה של מקלדת וירטואלית לדוגמה המילון של אקסל בשורת התפריטים אין אופציה של פתח מקלדת ולכן לחיצה על תפריט ומקש k לא פותחת את המקלדת הוירטואלי. תוכנת hilauncher מאפשרת פתיחת מקלדת בכל מצב.

כמה תשובות

המלצה כללית: קרא את מדריך הנבוכים. יש שם די הרבה מידע על המכשיר שלך. 1. אצלי מותקנת KeyGuardTime+ היא מציגה שעון ענק ועוד כל מיני פרטים ואפשר לקנפג אותה שתפעל בלחיצת כפתור או עם נעילת המקשים. 2. בחלק מהאפליקציות, תפתח תפריט ותבחר Edit > Keyboard. זה אמור להציג לך מקלדת וירטואלית. אם לא זה בגלל שבתוכנות מסויימות תוכנת העברית לא נותנת לה לעלות (אם תבטל את העברית זה יעבוד). אבל לדעתי זה ממש מיותר כי יש לך מקלדת חומרה מצויינת. 3. יש המון אפליקציות להקלטה. אני משתמש ב RecorderX אבל אני מצליח לחשוב בשלוף על עוד לפחות 3. תנסה ותחליט מה עדיף לך. 4. כמו שכתוב במדריך הנבוכים, טאב זה שיפט + רווח. 5. Prefs > Power שנה שם את האפשרות לפי איך שנראה לך 6. מכשיר מתוחכם שכזה לא נועד לעבוד עם סים. המטרה היא שלכל איש קשר תחזיק מספר טלפונים, כתובת, מייל, תמונה, הסטוריית פגישות ועוד. סים לא יכול להכיל את זה. תעתיק את כל אנשי הקשר לזכרון המכשיר ושכח מהסים לחלוטין. חייך ישתפרו לאין ערוך. 7. שרותי סים ניתנים על ידי המפעיל הסלולרי. ברר איתם מה השרותים ועד כמה הם נתמכים במכשיר שלך. 8. עקרונית אמור לעבוד סנכרון התמונות. צרף כאן את הלוג של הסנכרון ונוכל לדעת יותר. 9. כמה שניסיתי לא הצלחתי להפעיל את הצלצול של שיחה נכנסת ב 505 אז לכבות?
וברצינות, אתה יכול לבחור ממגוון של צלצולים לכל פעולה: צלצול, סמס, התראת פגישה ועוד. יש גם תוכנות עזר שנותנות אפילו עוד אפשרויות כולל צלצולים מקבצי MP#. 10. הנה: KB Repeat Rate

udifpalm

New member
אז למה האח הצעיר (680) ...

..."6. מכשיר מתוחכם שכזה לא נועד לעבוד עם סים" ... בדקתי את ה-680 עם דיבורית לרכב של פארוט (CK3200) "ששואבת" עם ביצוע ה-pairing את כל המספרים מהטלפון לדיבורית. 2 אבחנות: 1. הסנכרון עם ה-680 הוא איטי ביותר (10 שניות לפחות). האם זה נכון ש- BT בפאלם מוגבל לקצב של פורט סריאלי? (115200?) 2. למה כשהטריאו מתקשר לדיבורית, הוא מעביר אליה רק מספרים מה-SIM ולא מספרים מה-contacts? זה הופך את השימוש בדיבורית לדי בלתי אפשרי. האם מישהו מכיר תוכנה שדואגת לכך שגם המספרים מה-contacts יעברו לדיבורית?

+++

זה לא שהמכשיר הזה לא נועד לעבוד עם ספר הטלפונים שבסים. כנראה לא הובנתי נכון. התכוונתי שמכשירי טלפון מתקדמים מפסידים המון פיצ'רים אם יעבדו רק אם ספר הטלפונים שבסים ולא עם זה שבזכרון. אין בעיה אם במקום לפתוח את אפליקציית contacts תפעיל את SIM book ותמצא שם את מי שאתה צריך. רק צריך להיות מודע למגבלות שברשימת הכתובות הזו. אני יודע למשל שיש טלפונים (של נוקיה למשל) בהם לא ניתן לסנכרן למחשב את הכתובות בסים אלא רק את אלו שבזכרון. ויש טלפונים אחרים (של סוני-אריקסון למשל) שלא יודעים לעבוד עם הטלפונים שבסים בכלל ובהפעלה ראשונה של המכשיר ממליצים לך להעתיק את תוכן הסים לזכרון כדי שיהיה לך ספר טלפונים. זה בא להמחיש את העובדה שסים במכשירי טלפון של הים הוא כבר לא המקום האידאלי לשמירת ספר הכתובות. לגבי הדיבורית, אין לי ממש מושג.

bboaz3

New member
RecorderX

הבעיה עם תוכנות ההקלטה היא שבמסך ראשי הן לא תומכות עברית. חוץ מmVoice אבל יש לה שגעונות משלה (בין ב650 בין ב680).

למעלה