שאלה לגבי תקליטן ומחיר

soosh

New member
שאלה לגבי תקליטן ומחיר

ככל הנראה אנו עומדים לסגור עם אילן מקליאנטה ורציתי לדעת אם מישהי מכן סגרה או עומדת לסגור עם אחד מתקליטני קליאנטה ומה המחיר שעליו סוכם. החתונה היא במאי (נחשב אצלם למחירי חורף עדיין) ודברו איתנו על 1,300$ לפני מע"מ (אם כי הצלחנו להורידם ל- 1150$)- מה אתן אומרות?

יעלי2

New member
נשמע ../images/Emo59.gif

כשישבנו עם קליאנטה נדמה לי שישבנו עם אילן. הוא לא גבוה (?) ומאוד נחמד. לגבי המחיר, זה נשמע לי ממש מחיר חורף שזה אומר יופי! אם אתם מרגישים איתו טוב, תסגרו. אל תחכו. נ.ב. ראיתם אותו מתקלט? או שהתרשמתם על סמך פגישה?

pumpkin

New member
אנחנו מתחתנים ביום חמישי הבא

לקחנו את אילן ואנחנו משלמים 1100 האמת לא התוכחנו יותר מידי אבל קבלנו 100$ הנחה בגלל שבאנו דרך המלצה של חבר שלקח אותם לחונה שלו. חוץ זה המחיר סביר בהחלט בקיץ הם מגיעים ל1700-1800 .

שיר 1

New member
מחיר פיצוץ!!

אני גם מתחתנת ב-30/4 ולקחנו מישהו ב- 1200$ כולל מע"מ (הם מתגמשים על המע"מ). המחיר ממש טוב לדעתי-אם תעשה בדיקה תראה שהמחירים בשוק הרבה יותר גבוהים. אם יש כימיה עם התקליטן והוא קולט את הראש שלכם-תסגרו!! לא שווה להתמהמה.

אינצה

New member
הי סוש

אנחנו התחתנו באוקטובר ואילן היה התקליטן שלנו חוץ מזה שהוא בחור מדהים ותקליטן מעולה, המחיר שנתנו לכם הוא בהחלט טוב - אנחנו שילמנו 1500$ כולל מע"מ וזה נחשב מחיר כמעט חורף בקיצור, מומלץ בחום, אין לכם מה להסס מזל טוב שרון

soosh

New member
תודה רבה רבה על האינפורמציה../images/Emo39.gif

וחוות הדעת. אנחנו מתכוונים לסגור, אבל רוצים, מן הסתם, להוריד אותם במחיר ככל שניתן. האמת היא שראינו אותו בחתונה, אבל קצת התקשנו לשפוט כי החתונה היתה מאוד לא לטעמנו. ובכל זאת, החלטנו לקחת אותו גם משום שאין זו אשמתו שנפלנו על חתונה כזו וגם משום שהתרשמנו ממנו לטובה בפגישה שהיתה לנו.

שירונה

New member
הי, משהו פה מסריח...../images/Emo4.gif

אנחנו היינו אצל קלייאנטה אתמול, והמחיר הנקוב שלהם - לפי מה שהם אמרו- הוא 1500$ לא כולל מע"מ!!! (גם אנחנו מתחתנים במאי, ככה שלא אמור להיות כזה הפרש מחירים). חוץ מזה, מישהו מכן שמע על די.ג´י רוני ורטהיים (מ"קליינטה")?

soosh

New member
אמנם אנחנו מתחתנים - אבל...../images/Emo8.gif

לפני שבועות, מה שאומר שהמחירים נמוכים יותר. חוצמזה, מסתבר שיש לי כשורי מיקוח חבויים שמעולם לא ידעתי על קיומם...

למעלה