שאלה לגבי תקשורת

שאלה לגבי תקשורת

שבוע הבא יראיינו אותי ברדיו על השירים שאני שרה.
ביניהם ''א-פורה" שכתבתי.
מתייעצת אתכם - יש משהו שחשוב להגיד/לא להגיד לגבי א-מיניים? תודה לעונים.

k500

Active member
מנהל
מה שאת חושבת שמכבד, בתור א-מינית/ א-פורה

שזו נטייה כמו שאר הנטיות, לא חוסר במיניות, לא בעיה הורמונלית, לא אנטי ולא חוסר בלאהוב, אלא להיפך: זוגיות ואהבה כמו כולם/ן, רק בלי החלק המיני.
ואם את א-פורה, להסביר שאת לא מקובעת בהגדרה אחת שחור-לבן, אלא נעה בסקאלה שבין א-מיניות לבין מיניות כלשהי.
משהו כזה.
נשמח לשמוע מה יצא בסוף

אש, תודה.

בסדר גמור, אם אחד מבני המשפחה המעריצים יקליטו, אעלה לפה, אם יהיה רלוונטי.

hatzilonit

Member
מנהל
המון בהצלחה! למקרה שינסו להתקיל אותך:

מצרפת (בחלקים) 2 קבצים: הפלייר האחרון שהדפסנו ו-"שאלות ותשובות", למקרה שישאלו שאלות, שתהיה לך תשובה בשלוף

אני מקווה שהראיון יתמקד בך ובשירים ולא בנושאים לא קשורים (כמו שלפעמים המראיינים אוהבים לעשות).

זה יהיה בלייב או הקלטה?

בכל מקרה, זה בסדר גמור להגיד מראש להפקה איזה שאלות את לא רוצה שישאלו (אם יש כאלה). אם לא עולה על דעתך, אנחנו יכולים לזרוק כמה רעיונות
, חלקם מנסיונם המר של חברי פורום שהתראיינו בעבר.

ואם בכל זאת ישאלו משהו פולשני\גס\לא לעניין (יש סיכוי), עדיף לא לבזבז זמן אוויר על להתעצבן (כי זה הזמן שלך), אלא להפוך לבדיחה ולומר: "טוב, אני מעדיפה לא לדבר על עצמי ספציפית, אבל באופן כללי..."

ואחרי שתרדי מהאוויר תוכלי להביע את דעתך האמיתית על השאלות שלהם ולאן הם יכולים לדחוף אותם

p019

New member
תקשורת

פירסמנו פעם (לפני שנים) פוסט על המלצות איך להתמודדם על התיקשורת.
אני חושבת שזה היה תרגום מAVEN.
&nbsp
לא זוכרת את הכל ואבל יש דבר אחד שאני חושבת שיכול מעוד לעזור -
עם שואלים אותך פולשניות אפשר לענות עליהם ברבים - כך שאת מרחיקה את התשובה מעצמך ואז לרוב קל יותר לענות.
לדוגמה:
"האם את מועננת?" (אף אחד לא יחשוב שזה לגיטימי לשעול כל אדם אחר - אבל זה נשמע להם סביר לשאול א-מיניים מישום מה)
אז את יכולה לענות:
"יש א-מיניים שכן ויש שלא - מחקרים שונים בנושא הראו שכנראה אין הבדל בין האוכלוסיה של המיניים לאוכלוסיית הא-מיניים בתכום זה"
&nbsp
זה כמובן עובד על כל שאלה לא נעימה ששואלים.
&nbsp
מקווה שזה יעזור במעט.

תודה למדענית.

גם ראיתי ביוטיוב היום שוב את הראיון שלך בגיא ואורלי וגם ראיון של דפנה.

ואז הם ישאלו שוב, והפעם ידגישו:

"אוקי, זה אחרים. אבל אנחנו שואלים עליך, האם א-ת מאוננת?"

p019

New member
תסתכלי על רעיונות עם פוליטיקאים - זה לא מסובך

חוזרים על אותה תשובה או ורסויות שלה עד שהכתב מתייעש וממשיך הלאה.
&nbsp
ואם הוא/היא ממש נודניקים ומעצבנים הייתי מחזירה את השאלה אליהם - נראה אם הם יהנו לענות עליה.

למעלה