שאלה לגבי תרגילי ביטוי עצמי

שאלה לגבי תרגילי ביטוי עצמי

איזה תרגילים שיעזרו לכם לביטוי עצמי, הייתם רוצים לעשות בסדנה עם כמה משתתפים? או, איזה תרגילים נראה לכם שכדאי שתעשו בסדנה עם כמה אנשים, שיעזרו לכם לביטוי עצמי? תודה
תענו לפי מה שהבנתם רגשית מההודעה שכתבתי. (הכוונה, לפי מה שזה אומר לכם "ביטוי עצמי" וכדומה).

נירש

New member
תרגיל, חצי תרגיל

אני זוכר במעומעם משהו שבן העביר לנו פעם. אני לא זוכר את הנחיות התרגיל, אבל ממה שאני יכול לשחזר, התוצאה הייתה "לתת לכל הרגשות שלכם ביטוי. אם יש משהו מוחבא, שאתם לא מבטאים, תנו לו ביטוי".

נפלא! כן, זה תרגיל שכבר חשבתי עליו.

אם עולה לך עוד תרגיל, תרגיש חופשי לשתף
תודה על מה שכתבת!

o fri

New member
תרגילים שהייתי רוצה להתנסות בהם

* משהו בסגנון פסיכודרמה (לפי מה ששמעתי- לא התנסיתי אף פעם)- כשמישהו מייצג עבורי דמות מחיי ואני מבטאה כלפיה מה שרוצה, או לחילופין, אני מבטאה אליה כל פעם רגש אחר שקיים כלפיה לפי מיקוד, כמו: רק כעס, ואז רק הערכה ואז רק כאב, רק אהבה וכו'... * במשך איזה 20-30 דק' רק להוציא קולות משונים, מה שבא. להתחיל מנשימות שמתגברות והופכות לקולות. * משהו שעובד על להרגיש נוח עם מיניות בצורה מאוד עדינה * כל אחד בתורו נותן משהו לכל האחרים בקול/תנועה/פנטומימה/פרצופים/דיבור. או פשוט נותן ביטוי למשהו שהוא רוצה מול האחרים. * כל אחד מציב מולו בדמיון דמות שהוא בוחר, עומד מולה ואומר/ זז מה שהוא רוצה באמת להביע מולה. * במעגל- כל אחד משתף כשהאחרים רק מקשיבים, ולאחר שסיים כל אחד שרוצה יכול "להדהד" דבר ממה שנאמר עבור המדבר, כשזו התגובה היחידה האפשרית על הדברים. זהו בינתיים

מושלם!!!! המון תודה ../images/Emo24.gif

ממש עזר!!!!!
וכמובן, השאר מוזמנים לשתף בעוד תרגילים שעולים בתוככם

carmelidia

New member
מה שהיה מעניין אותי לנסות זה לבחור

מסר ולתקשר אותו לאותו אדם או לאנשים מתחלפים בצורות שונות לגמרי, פעם בדיבור, פעם בדיבור עם דגש מסויים, פעם במגע בלבד, פעם רק במבט, רק אנרגטית... וכו'. להתנסות בצורות הביטוי העומדות לרשותי.

טרלהלה

שליחת אמון לאדם מולי לדמיין משהו אחר על האדם שמולי לוותר על מה שאני מדמיין על האדם מולי לחבק חלקים בי שמפחדים.... להתבונן על העיניים שלי ושל האדם שמולי, ולשים לב להפרדה בנינו - להרגיש אותו להרגיש אותי אותנו..

למעלה