מהארכיון... שניים שלושה דפים לאחור
מי שמכיר אותי יודע, אין לי בעיות שיער (גידול במח, עברתי "רק" ניתוחים) אבל חשוב לי לעזור למי שרק צריך. אתמול, בהיותי במרפאות הנוירואונקולוגיות בירושלים בהדסה, פגשתי בעלון פרסומי שנראה ממש פתרון לבעיות שיער, והדגש הוא על המילה פתרון. לא, אני לא מקבלת אחוזים, רק רוצה לעזור למי שקשה לו עם הקרחה. העו"סית שלי, כששאלתי אותה בדבר הפתרון הזה, אמרה שהוא טוב ואף מעולה, אבל ציינה שמדובר במשהו לא זול אבל בהשתתפות קופות החולים. בקיצור - אני מעתיקה את המלל של העלון הזה, בתקווה שהוא יעזור למישהו- "כל השיער" לרווחת חולים אונקולוגיים חדש בהדסה טיפולים כימותראפיים מלווים בדרך כלל בנשירת שיער. כחלק מדאגתנו לרווחת החולה, נפתח בהדסה מכון בניהול חברת "כל השיער", המתמחה בטיפול בחולים אונקולוגיים: -הוספת שיער טבעי, בשיטה מיוחדת. ניתן לחפוף את השיער, לטפל בו בנוחיות ואף לעצבו כמו שיער רגיל. -ליווי המטופלים לפני, במהלך ואחרי הטיפולים. -לתהליך תרומה משמעותית לאיכות החיים ולשיפור הדימוי העצמי של המטופלים. הטפולים (בתשלום) מתבצעים על ידי מומחי חברת "כל שיער", בשיטה חדשנית המצליחה בעולם כולו. צוות "כל שיער" עומד לרשותכם בכל שאלה. לפרטים: 02-6778668. מאחלת בריאות לכולם (השארתי הודעה דומה בפורום אחר גם, מקווה שאתם לא כועסים.) אור ואהבה.