שאלה לגבי תרופה חדשה?

שאלה לגבי תרופה חדשה?

זאת הכתבה שמצאתי האם מישהו מכיר? טבע זכתה באישור FDA לשיווק תרופת מגסטרול לטיפול בהפרעות אכילה 10:26 | 07.5.2003 יהודה שויצר טבע זכתה באישור ה-FDA לשיווק תרופה חדשה לטיפול בהפרעות אכילה. טבע מסרה כי מינהל המזון והתרופות האמריקאי העניק לה אישור לשיווק תרופת מגסטרול (Megestrol Acetate Oral Suspension), המיועדת לטיפול באובדן משקל של חולי איידס, בחולי אנורקסיה ובחולים בעלי תשישות כרונית, במינון של 40 מ"ג. תרופה זו מהווה גירסה גנרית לתרופתה של בריסטול מאיירס Megace. היא צפויה לצאת לשוק כבר לקראת הרבעון השלישי, מסרה טבע. על פי הערכות החברה, מכירות התרופה צפויות להיות כ-126 מיליון דולר בשנה.

זוהרה7

New member
דניאלה - תודה על המידע

רק שאני לא יודעת כמה חולי בעלי תשישות כרונית נמנים עם חולים המאבדים משקל. נראה לי ממה שאני מכירה שדווקא החולים שלנו מעלים במשקל. תקופה מסויימת ירדתי מאוד במשקל וזה בגלל שהתחלתי לסבול מהקנדידה או כמו שקוראים לה פטריית שמרים ואז כאשר הורדתי באופן דרסטי סוכרים, קמח לבן ועוד דברים כמובן שירדתי במשקל. וזה היה ברוך מאוד. כל טוב. זוהרה*

ritosh

New member
דניאלה,

מצ"ב לינק לפורום תרופות בתפוז. קובי, הרוקח המקסים, יענה לל על כל השאלות.

daud

New member
היי ריטוש תודה

ממש תודה על הפורום הזה, אם הייתי מנהל את הפורום הזה הייתי מכניס קישור קבוע. בכל מקרה אני אזכור אותו
תודה

ששרון

New member
הי דניאלה

לא רק שלא שמעתי על תרופה כזו, כל הרשום שם מפתיע אותי, כי לפחות מהנסיוןם שלי ושל עוד המון חברות עם המחלות, בגלל חוסר התנועה אנו רק משמינות ומשמינות לא שמעתי על אפילו חולה אחד שאיבד משקל בגלל המחלה, בדיוק להיפך, אנו אוכלים, ואז שוכבים, ואז הכל הופך לשומן ולא לשרירים. אם יש פה אנשים עם נסיון הפוך, שירשמו לך, לי זה ממש חדש ומאוד מפתיע לשמוע... שרון

daud

New member
כן שרון גם לי זה היה נראה מוזר...

לכן אני מתכוון לקרוא את המאמרים והציטוטים שמצאתי אמנם אצלי המשקל ירד אבל אני גם מודע לכך שאני יוצא דופן וגם מודע לכך שמשקל לא קשור להשמנה!!! מה שאצלי אישית קרה זה החלפה של תאי שריר (כבדים) בתאי שומן (כבדים פחות). ו מעבר מאסת הגוף מהזרועות הכתפיים והרגליים יותר לכיוון הבטן
בעיקרון לפי דעתי התפיסה לפיה המשקל הוא הקובע מוטעית ומובילה לדיאטות הרעבה במקום לדיאטות ספורט אבל זו כבר בעייה של אנשים שלא סובלים מהמחלות שלנו.

שריק 7

New member
הי שרון- מזמינה אותך לקרוא את

הודעתי על ירידת משקל גופי בעקבות המחלה. אם כי אין לי הסבר אחד ברור לתופעה.... כל טוב- שרי

daud

New member
מאוד מעניין דניאלה

עשיתי חיפוש קטן אצל דוד גוגל ומצאתי מספר מאמרים המקשרים את התרופה לתסמונת התשישות הכרונית, אני מתכוון לעבור עליהם ולראות מה יצא מהם.
ו שוב אנחנו אמורים לצאת נשכרים מתרופה שמיועדת למשהוא אחר.... מתי מתי מתי כבר תהיה איזה תרופה במיוחד לנו

שריק 7

New member
הי דאוד- אם תמצא משהו מעניין

בחיפושיך אחר התרופה הנ"ל- אשמח לדעת. לפי ההקשר היתה לי תחושה שזו תרופה נגד דיכאון. האם כך??? שרי

שריק 7

New member
דניאלה- מאוד מעניין. אם כי אני

מנסה להימנע - כל עוד אפשר- מתרופות כימיות רגילות. אפילו על משככי כאב קראתי שהם מקבעים את תופעת הכאב ומעצימים אותו. מובן שהכותב הוא מהאסכולה של הרפואה המשלימה.... יום טוב- שרי

למעלה