שאלה לגבי תשתית בזק / הוט

pinkys brain1

New member
תודה. שאלת המשך על תשתית הוט

על בסיס מה רשת האינטרנט שלהם עובדת? כלומר - אם אני מבקש להתחבר, מה צריך להיות / לקרות לי בבית כדי שיבוצע החיבור? (הם צריכים לפרק / לקדוח קירות? להעביר חוטים בתעלות על הרצפה? אחר?) &nbsp תודה!

pinkys brain1

New member
אגב, שאלת בורות #2 (או 3,4..כבר לא סופר)

נניח והאינטרנט אצלנו רץ על תשתית בזק - האם זה מחייב שיהיה קו תקשורת טלפוני פעיל מצידם? כלומר, גם אם נניח עושים חבילה של ספק + תשתית דרך חברה X (נניח בזק בינלאומי), זה עדיין אומר שאני צריך לשלם *בנפרד* לבזק על החזקת קו פעיל שלהם?)

pinkys brain1

New member
שאלה לגבי תשתית בזק / הוט

הי, שאלה של בורות אבל חשוב לי לוודא: יש לנו בבית כיום קו טלפון של בזק ותשתית אינטרנט שלהם. במידה ונרצה לעבור לתשתית הוט - האם זה אומר שקו הטלפון של בזק ינותק ובמקומו יהיה קו ומספר חדשים של הוט, או שאפשר להישאר עם קו הטלפון הקיים של בזק (ועם המספרהנוכחי) ובמקביל להתחבר לתשתית אינטרנט של הוט? תודה!

pinkys brain1

New member
אגב, שאלת המשך נוספת -

יכול להיות שעשיתי קצת סלט - א. האם עצם המעבר לתשתית אינטרנט של הוט מחייבת שינוי מבחינת תשתית קו הטלפון הנוכחית שיש היום בבית או שאפשר להתחבר לתשתית של הוט ולהישאר עם קו הטלפון של בזק ללא נגיעה בזה? במידה ומחייב שינוי- האם יש בימינו ניוד גם של מספרי טלפון נייח, כלומר שנוכל להישאר עם אותו מספר שיש לנו כיום בבזק?

למעלה