מוזגים לאט.... ובצדדים של השוט ולא במרכז. במקום להשתמש בכפית, אפשר עם הצד הגדול של הסטירר - למזוג (לאט...) מהפורר על הסטירר ומשם שייזל לכוס. כמובן שלסדר המרכיבים יש גם משמעות... קלואה, אייריש קרים, גרנד מרינייה/קואנטרו בהצלחה.
כל עניין ההצפה בנוי על צפיפות הנוזל, במקרה שלנו רמת הסוכרים. יותר סוכר יותר צפוף וכבד. לכן יש להשתמש באותם מותגים כי מותגים מתחרים או חיקויים לאו דווקא מכילים את אתה רמת סוכר או מרכיבים למשל קלואה ליקר קפה וליקר קפה של סטוק.