שאלה לגבי B-52

Croft

New member
שאלה לגבי B-52

איך גורמים למרכיבים לא להתערבב?
 
קודם כל

מוזגים לאט.... ובצדדים של השוט ולא במרכז. במקום להשתמש בכפית, אפשר עם הצד הגדול של הסטירר - למזוג (לאט...) מהפורר על הסטירר ומשם שייזל לכוס. כמובן שלסדר המרכיבים יש גם משמעות... קלואה, אייריש קרים, גרנד מרינייה/קואנטרו בהצלחה.
 

The German

New member
גם למותגים עצמם יש משמעות

כל עניין ההצפה בנוי על צפיפות הנוזל, במקרה שלנו רמת הסוכרים. יותר סוכר יותר צפוף וכבד. לכן יש להשתמש באותם מותגים כי מותגים מתחרים או חיקויים לאו דווקא מכילים את אתה רמת סוכר או מרכיבים למשל קלואה ליקר קפה וליקר קפה של סטוק.
 
למעלה