שאלה לגבי DB ב-h320

ניטרוגן

New member
שאלה לגבי DB ב-h320

קראתי בהוראות שאחרי הוספת קבצים חדשים צריך לעשות add to DB ובמקרה שעושים גם שינויים כמו שינוי שם או מחיקות צריך לעשות update music information. השאלה שלי היא אם אני צריך לבצע את הפעולות האלה רק במקרה שאני רוצה שהנגן יסדר לי את הקבצים לפי אומן, ג'אנר וכו' או בכול מצב. באופן אישי אני מסדר את הקבצים כמו במחשב בתוך תקיות שמחולקות לאמנים ובהן יש תתי תיקיות של האלבומים. מה עלי לעשות?

ניטרוגן

New member
למישהו יש משהו נגדי?

בשבוע האחרון שאלתי כאן כמה שאלות ולאחר שהן לא זכו לשום תגובה הקפצתי אותן ועדיין לא הייתה שום תגובה. יש למישהו משהו נגדי? לא הייתי אדיב מספיק בשאלותיי? קניתי נגן חדש ואני זקוק לאינפורמציה בבקשה תחלקו איתי את המידע שאתם יודעים תודה

gt-master

New member
תשובה>>

לי אין שום דבר נגדך.ההפך,אתה נשמע דווקא נחמד. לענין:לH300 יש אפשרות לעבוד לפי FILE TREE שזה אומר סייר תקיות כמו במחשב. אתה יכול לסדר את המוסיקה איך שבה לך ולהגיע לשיר המבוקש ע"י סיור לתקייה הרלוונטית. בנוסף לזה הנגן תומך בשיטת ה אומן,אלבום,ג'אנר שזה אומר קיטלוג ע"פ TAGS ויצירת קובץ DB. יש לנגן אפשרות לקבוע אם לעבוד רק עם סייר או עם שתי השיטות במקביל(יתרון אדיר על פני נגנים אחרים שעובדים לפי שיטה אחת). לכן,אם אינך עובד פי שיטת הקיטלוג אלה לפי תקיות קבצים,אינך צריך בכלל את ה DB וגם לא לעדכנו. ה DB משמש רק לקיטלוג ה "אומן,אלבום,ג'אנר". מקווה שעזרתי במשהו. אשמח לענות לך בהמשך.

לפי מיטב ידיעתי

בעיקרון, הנגן עובד בשיטה שאפשר להוסיף קבצים ולהוריד מבלי להשתמש בתוכנה מסויימת. התוכנה נחוצה רק במקרה שאתה רוצה לראות את השירים מסודרים לפי האינפורמציה.

למעלה