שאלה לגבי DeVoteD

sagi a

New member
שאלה לגבי DeVoteD

הסתכלתי על אפשרויות המשלוח וקצת הלכתי לאיבוד ממספר האפשרויות (Unpadded Envelope, Tough Bag , Padded Bag , וכו´). מה כדאי? באיזו אפשרות אתם משתמשים? תודה, עדי

sysQo

New member
באופציה הכי פשוטה:

rest of the world - exclude GST זה מוריד לך את המע"מ האוסטרלי ומחשב לך את המחיר עם תוספת של כ-1.95 דולר אוסטרלי דמי משלוח.

TheShis

New member
לא מדוייק.

הבחירה שציינת מחשבת את המשלוח כאילו מדובר במשלוח בתוך אוסטרליה, וזה לא תקף לגבינו. לגבינו, צורת המשלוח הזולה ביותר היא UNPADDED ENVELOPE והעלות היא 3.50 דולאר אוסטראלי לכל כותר.

sagi a

New member
זה הכי זול אבל

אם אני מקבל בתמורה DVD שבור זה לא ממש עוזר לי. האם מישהו השתמש בשיטה זו? האם ה- DVD מגיע בסדר? תודה, עדי

sysQo

New member
בינתיים הזמנתי משם 2 סרטים

וזה לא סימן לי שהבחירה שלי לא נכונה. את החיוב אני אראה בחשבון הויזה ואז אני אראה אם באמת המשלוח עלה לי 1.95 דולר או 3.5 (לא שזה הבדל גדול במחיר)

אני תמיד מזמין "shipped together"

כלומר, אריזה אחת עם 3 או יותר דיסקים. רצוי מאוד לבחור באופציה של "shipped together with sleeve" למרות שזה קצת יותר יקר, כדי להבטיח שהדיסק יגיע תקין. בהזמנה האחרונה לאחת האריזות נשבר התפס והשרוול הציל את הדיסק משריטות.

Bender Unit 22

New member
המעטפה (sleeve) עולה רק 20 סנטים

אוסטרליים לתקליטור - בערך חצי שקל.

yoss10

New member
האם ברירת המחדל היא לשלוח כל דיסק

במעטפה נפרדת? מתוך הזמנה של שני דיסקים, קיבלתי אתמול רק דיסק אחד (במעטפה בגודל שמספיק רק לדיסק אחד - כך שלא נראה שהיו שם שניים ומישהוא הוציא אחד). האם שווה להמתין מס´ ימים להגעת הדיסק השני או להבין שאכלתי אותה?

TheShis

New member
ברירת המחדל היא מעטפות נפרדות.

בהחלט ייתכן מצב שרק דיסק אחד מתוך ההזמנה שלך נשלח. הדיסק השני כנראה חסר במלאי וישלח בהמשך, או שכבר נשלח כבר. אין סיבה מיוחדת לדאגה.

sysQo

New member
קצת באיחור אבל מתבקש

איך זה יכול להיות בתוך אוסטרליה אם זה rest of the world?? זה לא קצת ניגוד?

TheShis

New member
מבחינת המחיר, ידידי.

תסתכל בעצמך בתפריט של סוגי המשלוח. הוא מחולק לשלושה חלקים: אוסטרליה, ניו זילנד ושאר העולם. כל אחד מהחלקים מחולק למספר שיטות משלוח. המשלוח הזול ביותר עבוריני ("שאר העולם") הוא במעטפה לא מרופדת בעלות של 3.50 דולאר אוסטראלי. המחיר אותו ציינת (1.95) הוא המחיר אם אתה בוחר משלוח בתוך אוסטרליה. אמנם אם אתה לא בוחר באיזו שיטת משלוח אתה רוצה (למעשה, מה שבחרת הוא רק ה"כותרת" של שיטות המשלוח לחו"ל), אזי ברירת המחדל היא 1.95, אבל העלות היא 3.50. אני מניח שכך גם יופיע בחשבונית שתקבל. ודרך אגב, היות ומדובר בעסקאות חו"ל, החיוב בכרטיס האשראי הוא ביום ביצוע העיסקה ולא בתאריך ה"רגיל", כך שאתה יכול לראות את החיוב באתר של ויזה/ישראכרט/וואטאבר. יש?!?

limlimit

New member
עוד שאלה קטנה אם אפשר ../images/Emo9.gif

נכנסתי לאתר והסתכלתי על כמה מהסרטים. האם לא ידעתי לחפש נכון או שאין מפרט לגבי הסרטים? (כמו שפות של כתוביות ואם יש בכלל) פעם קניתי את מולין רוז´ ב-ezydvd, לא היה פרוט ובסוף נתקעתי עם סרט ללא כתוביות בכלל (גם לא באנגלית) ממש התבאסתי.

Soak

New member
בעיית ממשק קלה

אכן, האתר לא נותן פירוט לגבי הסרטים אך כיוון שמדובר באיזור 4 ניתן למצוא את הפירוט המבוקש באתר אחר (כמו EZYDVD למשל) וכך להחליט. מדובר באותה גירסה בדיוק. אני אישית בודק כל סרט שאני מתכנן לקנות מאיזור 4 באתר Michael D´s Region 4 DVD Info Page האתר מספק ביקורות מצויינות, ארוכות ומפורטות, לכל כותר. אז את כל המידע אפשר להשיג ממקור אחר ורק את הקניה לבצע ב- DeVoteD

jerri

New member
אני לא סובל את הביקורות שם, חבורת

ילדים קטנים ואומללים כנראה, שנהנים לקטול כל דבר שלא מתיישב היטב עם טעם הסנובי והעלק-איכותי. לעומת זאת כל הפירוט הטכני מאד עוזר.

למעלה