שאלה לגבי one of these days..

s h i n e o n

New member
שאלה לגבי one of these days..

דבר ראשון - אני רוצה לציין שאני חולה פינק פלויד! וחולה על עבודת הסולו של ווטרס - וממש לא שולל את המשך העבודה של פ"פ ללא ווטרס למרות שאני חולם על איחוד בפארק הירקון :). ועכשיו לשאלות : 1.מישהו יודע אם והיכן אני יכול להשיג את one of these days באיכות יותר גבוהה מהאלבום המקורי שעקב השנה שבה הוקלט האיכות לא ממש טובה? 2. מה הסיכויים לאיחוד המיוכל ( ואפילו לא בפארק הירקון)?

שלום וברוך הבא ../images/Emo140.gif

לפורומנו
אני לא בטוחה שהבנתי את שאלתך הראשונה.. בכל אופן, One of these Days מופיע, בנוסף לאלבום Meddle גם באלבומי האוסף: A Collection of Great Dance Songs, Works, Shine On ו-Echoes, וכן באלבום ההופעה: Delicate Sound of Thunder, כצד ב' של הסינגל High Hopes משנת 1994 (ככל הנראה גרסה בהופעה), וכן בהקלטות הוידאו של Pompeii, Pulse ו-Delicate Sound of Thunder. האם לכך התכוונת? באשר לסיכויים שהם יתאחדו - נראה לי שהם קטנים, אך הכל אפשרי בחיים...

s h i n e o n

New member
באלבום המקורי שיצא בשנת 71 האיכות

הקלטה לא משהו עקב כך שאז לא היו יכולות להקלטה גבוהות כמו התקליטים שיבואו מאוחר יותר. אני מחפש את הקטע האדיר הזה באיכות הקלטה טובה יותר. ראיתי הופעה של הפלויד משנת 94 ואז הם ניגנו את הקטע הזה והיה פשוט אדיר. ולכן אני מחפש אותו באיכות הקלטה גבוהה יותר מהמקור במדל.

אם כך

חפש את הקטע באלבומי ההופעה: Delicate Sound of Thunder או Pulse (בוידאו, כמדומני). כמובן, שזו הקלטה ללא ווטרס. מעבר לכך, יש לי שאלה: האם זה באמת משנה מה היו יכולות ההקלטה בתקופה בה הוקלט הקטע בראשונה? האם באמת שירים שהוקלטו בתקופות קודמות, כשציוד ההקלטה היה פחות משוכלל מהיום, הם פחות טובים? מה דעתכם?

s h i n e o n

New member
בהחלט כן.

כשיצא הדארק סייד כולם התלהבו מאיכות הסאונד. אני חושב שכאשר זוכים לקבל את כל התדרים באיכות טובה זה משפר בהחלט את ההנאה. בכל מקרה אני מת על הדיסק.

דור(2?)

New member
Pulse

גירסאת הוידאו שונה מגירסאת הדיסק? כי בדיסק אין את OoTD. אם אני לא טועה גילמור והשאר בכלל לא ניגנו אותו בסיבוב ההופעות של TDB (שממנו הוקלט פולס)

האמת, זה קצת מוזר

לפי מקורותיי, One of these Days הופיע בוידאו, ובגרסת הויניל וה-MC של האלבום, אך לא בדיסק. לעומת זאת, באמזון יש listing לשיר ב-CD גם כן. יתכן שזו הדפסה חדשה של הדיסק (משנת 2002) ולכן השיר נכלל גם שם (אני מקווה, בכל אופן), לעומת הדפסות משנות התשעים, בהן לא נכלל השיר. האם למישהו יש את הדיסק ויכול לאשר? הפלויד בוודאי ניגנו את השיר בסיבוב ההופעות של TDB, מאחר וזה אחד ה"להיטים" הגדולים שלהם בהופעות - בעיקר בגלל האפקטים הויזואליים הנלווים אליו. הוא נכלל בכל סיבובי ההופעות של הלהקה מאז תחילת שנות השבעים, כמדומני (אולי חוץ מ"החומה"?).

pink floydror

New member
שני דברים

א. יש לי את הדיסק, אין שם את One Of This Days ב. בקשר לאיכות הקלטה ושמיעה .. שמעו, אני חולר עליכם פה .. אני חושב שכל הרימסטרים האלה שעשו לדיסקים רק הרס .. ולמה ? כי לפני יומיים חיברתי את הפטיפון ושמעתי בו את שיין און, חווית השמיעה ככה זה משהו שונה לגמריי !!!!האווירה היא כאילו כרגע אתה נמצא בשנות ה70 כשעשו את הדיסק הזה ואתה פשוט באמת מבין מה שהם מנסים להעביק דרך המוזיקה עצמה. מכיוון שהייתה בעיה קטנה בפטיפון נאלצתי לכבותו, ועברתי לשמיעה רגילה של השיר .. ופשוט .. בגירסה דיגיטלית .. חסר המון .. חסרה האווירה, טכני מדיי .. לא יודע למה .. זהו

דהיינו

האם לדעתך שירים שהוקלטו אחרי, נניח, 1973 הם שירים יותר טובים, כשלעצמם, מאשר שירים שנכתבו לפני כן?

s h i n e o n

New member
לא אמרתי את זה- מאידך הדיסקים היחיד

שאני מכיר לפני DSOTM הם מדל ו אטום ארט ... אני חושב שאחריהם באו יותר טובים כמו DSOTM ו - wish you were her וגם THE WALL בלי קשר לאיכות ההקלטה. אבל אני בהחלט חושב שהיה הרבה יותר כיף אם הדיסקים הישנים היו מוקלטים באיכות יותר גבוהה. אבל מה לעשות שאז לא היו את האמצעים...

s h i n e o n

New member
תודה - ד"א שתי שאלות נוספות:

1. מעניין אותי מה אנשים חושבים לגבי 2 הדיסקים שיצאו לפ"פ ללא רוג'ר - MLOR ן - TDB. 2. יש סיכוי כלשהו לאיחוד???

trancelover

New member
דיסקים על הפנים

סתם לא התלהבתי יש 4קטעים נחמדים שנמצאים גם באוסף ECHOES MAROONED, HIGH HOPES, KEEP TALKING, SORROW שאהבתי קיצר בלי ווטרס פינקפלויד שווים ל***..

לא כ"כ גרועים

בעיקרון הדיסקים לא מגובשים כמו הדיסקים הקודמים של פינק פלויד ולא מציגים קונספט אחיד. מצד שני, אפשר למצוא כמה מציאות בשני האלבומים האלה, כמו: A Great Day For Freedom Marooned Coming Back To Life High Hopes Learning To Fly On The Turning Away או עכמו שהמורה לגיטרה ניסח את זה: הדיסקים האלה מאירים צד מסויים בפינק פלויד. אני אישית אוהב אותו.

eddi26

New member
תגובתי

לפי דעתי כמובן, 1. A Momentary Lapse of Reason: דיסק סבבה בעל סגנון רוק ייחודי ועם כמה שירים מצויינים כמו Sorrow ,On The Turning Away ועוד. יש לציין ששנה אחרי יציאת הדיסק, יצא דיסק ההופעה Delicate Sound of Thunder שכולל שירים מ A Momentary Lapse of Reason. 2. The Division Bell: דיסק מדהים, גם בעל סגנון מיוחד ועם סולואים מרהיבים של גילמור ורייט. כולל את היצירה האלוהית Marooned. סיכוי לאיחוד כרגע שואף למינוס, אבל כרגע יש סיכוי שווטרס יופיע מתישהו ב 2005 כי הוא מוציא בקרוב דיסק שילווה כנראה בסיבוב הופעות. עידכונים לגבי גילמור ורייט: David Gilmour's solo album: David is still working on his solo album; as yet, a completion date isn't known. Therefore, no release date yet, and no tour dates yet. Richard Wright's solo album: Richard is also still working on his solo album; it is, as above, not complete but still a "work in progress". כמו כן גילמור יופיע ב 1 באפריל השנה כאמן אורח בהופעה בלונדון.

למעלה