שאלה לגבי Teams

לי אור 5

New member
שאלה לגבי Teams

קראתי מעט לגביי טימס והבנתי את היתרון בהצטרפות לקבוצה/ות. שאלתי היא איך עצם הצטרפותי לקבוצה מסויימת מבטיחה לבלובים? האם זה מעיין התחייבות האחד לשני? והאם זה קורה בפועל שכולם מלבלבים לכולם? הרי יש קבוצות גדולות?
האם זה שאשקיע מאוד בלבלובים לחברי הקבוצה יחזור אלי?

AmorArt

New member
לדעתי

הזמן וההשקעה של משחקי לבלובים שכאלו הם לא כל כך שווים.
הרעיון אומר שחלק מהרייטינג של פריט מסויים (המיקום שלו בתוצאות חיפוש) מורכב, בנוסף לרלוונטיות שקשורה לכותרות והטאגים, על ידי כמה תגובות יש לו *מלקוחות*- האם לוחצים עליו הרבה, אם כן מאיזה מילת חיפוש מגיעים, האם קונים ובמידה פחותה גם האם מלבלבים. יש טענה שאומרת שהמנועים של אטסי יודעים לזהות תנועה אורגנית של לקוחות לעומת מסיביות של כניסות המגיעות מחברי קבוצה מסויימת ולכן נותנת חשיבות שונה לשניים....
&nbsp
לדעתי, שווה יותר להשקיע את הזמן בללמוד איך לבנות כותרות וטאגים נכונים, ובשיווק מחוץ לאטסי מאשר משחקי קידום שכאלו.
TEAMS יכולים להיות מקור טוב לידע, בייחוד אלו הקשורים לעסקים ושינויים באטסי.
&nbsp
ובכל זאת לשאלתך, אף אחד לא מחייב אנשים ללבלב, אני מניחה שכמו שקרה לי ובטח יקרה לך- תתחילי ללבלב הרבה וכשימאס לך תפסיקי. תמיד יש מי שיותר מעורב ומי שפחות. זה לא תמיד הדדי ברמה של אחד לאחד אבל לרוב זה מתאזן. יש קבוצות שכל העיניין שלהם הוא קידום שכזה ואז נדרשת ממך יותר מחויבות וכך גם את מקבלת מאחרים. אני לא יודעת כמה רציניים מנהלי הקבוצה- ברמה שמי שלא פעיל מוצא מהקבוצה- אבל בטח יש כאלו.
&nbsp
בקיצר, לדעתי קצת לבלובים וקצת אוצרות מדי פעם (ואף בכלל לא) זה רמת ההשקעה שצריך לתת לנושא...

למעלה