שאלה לגבי WILD

BladeRaider

New member
שאלה לגבי WILD

איך מתחילים לחלום? פתאום אני מוצא את עצמי איפהשהו? יש אפשרות לאבד את הצלילות בשלב זה? אתמול כשנרדמתי הייתי קצת מתוח, בקיצור כל איזה שלוש דקות הערתי את עצמי כי שמעתי איזה קול, פעם נקישות, פעם מילה שמישהו אומר, פעם צרחה. הדבר המעניין הוא שלא שמעתי אותם ממש הם הדהדו לי בראש. זה סוג הקולות ששומעים ב WILD?

ליטן א

New member
תשובה

הקולות ששמעת הם חלק מהחוויה של הכניסה לחלום בשיטת WILD. לגבי התחלת החלום - תשאל מישהו שהצליח בזה.... לגבי איבוד הצלילות - תמיד אפשר לאבד צלילות.... אבל בWILD, המטרה היא שגם המודע יהיה ער, וגם התת-מודע... ואז הסיכוי לאיבוד הצלילות (הרדמת המודע) הוא נמוך יותר, אבל שוב, אפשרי...

הקולות שאני שומע לגמרי מציאותיים

בפעמים שבהן אני ניסיתי את טכניקת ה - WILD הקולות שמעתי היו מציאותיים לחלוטין, האמת שבפעמים האחרונות לפני שבוע בערך הקולות נשמעו כל כך אמיתיים שבכוח אני הערתי את עצמי כדי ליבדוק אם באמת מישהו עומד בחוץ ודופק חזק על הדלת ... מקצת נסיון אישי וממה ששמעתי מאחרים בדרך כלל הכניסה עצמה לחלום הצלול היא מאד מהירה, לפעמים אפילו תוך מספר שניות ופתאום אתה מוצא את עצמך בזירת החלום. תמיד יש אפשרות לאבד את הצלילות, בגלל זה שיטת ה - WILD נחשבת קשה יחסית כי אם אתה לא מיתרכז מספיק ( לדוגמה בנשימות שלך ) אז אתה מאבד המודעות ופשוט נרדם, וזה חוץ מכל הדברים המפחידים שקורים בה ... שאני אבין, ניסית אתמול לעשות WILD או שסתם במקרה זה קרה ? אלון

BladeRaider

New member
לא ניסיתי

במקרה זה היה. כל פעם שמעתי קול כזה בראש, לא חשבתי עליו אבל שמעתי אותו בראש (כמו המוזיקה שלפעמים שומעים כשנרדמים אחרי שנתקע לך שיר בראש) קשה להסביר, אני לא מרגיש את הקולות באוזניים, אני שומע אותם בפנים, ממש קשה להסביר. אם הייתי מנסה WILD לא הייתי נבהל מזה, איבדתי את המודעות, וקיבלתי אותה חזרה כל פעם שנבהלתי מזה.

shabaz

New member
זה קורה גם לי...

אבל לא שאני מנסה לישון אלא בד"כ מתי שאני עושה מדיטציה אני שומע קולות ממש ממש בבירור אבל אחרי כמה זמן אתה יודע שזה רק בראש שלך ןאתה מתרגל לזה שבז

shabaz

New member
זה לא היפנוזה עצמית...

ואני לא ממש יכול להסביר לך איך לעשות מדיטציה כי יש רק 1001 טכניקות שונות... אם אתה רוצה ללמוד אתה יכול לגשת לאינטרנט ושם אני בטוח שיש לפחות 1000 טכניקות שונות. אבל אם אתה רוצה את הטכניקה שלי אז תגיד לי ואני ישלח לאי מייל שלך שבז

למעלה