שאלה לגבי WINLIFE

kfir2005

New member
שאלה לגבי WINLIFE

אני בעל עודף משקל שוקל היום 110 ק"ג מתגורר בב"ש רציתי לדעת מה המחיר המשוער על מנת להיכנס לתוכנית של WINLIFE ואיך ניתן להסתדר עם המרחק (הבנתי שכול האימונים מתבצעים בוינגט)

המרחק בהחלט יכול להווה לך בעיה.

אז ככה... המחיר מדבר על משהו בסדר גודל של 12,000 שקל לשנה. (שווה כל אגורה.) בחודש הראשון מצריך ממך הימצאות באזור כי כל יום יש אימונים והרצאות במשך 4 עד 5 שעות ביום כולל ארוחות. מהחודש השני הופך לקורס המשך 3 פעמיים בשבוע... בין 4-5 שעות. ניתן לעשות זאת או בבוקר או בערב. על מנת להיכנס לפרוייקט כזה זה מצריך לשים זאת בסדר העדיפויות הראשון אני למשל התפטרתי מהעבודה ונסעתי כל הזמן ב 2 אוטובוסים הלוך 2 חזור. ממש מתייש אבל הנה התוצאות שלי שוות. עליך למצוא סידור נוח על מנת כן לתת שנה כזאת לעצמך. בהצלחה.

סילחי לי שאני קצת חוצפן,

להרבה אנשים את האפשרות הזאת להיתפטר מעבודה ולעסוק בפעילות סרק מזיקה כמו המשועממים בוינגיט (כמו שזכור לי דניאל מהעונה הראשונה נפצע בפעילות גופנית ועדין לא יכול להתאמן).וינגיט הם אחד הגופים הקפטליסטים שהורסים את הבריאות להרבה מאוד ישראלים עם כל האימוני הסרק שפוגעים בגוף . תכלס לדעתי האישית , את כותבת כאן רק בשביל לפרסם את הוינגיט האלה וזה מה שהם התכוונו לעשות ולדחוף לך כל מיני מוצרי בריאות מפוקפקים (יופלה דיאט , ויטמינים , לחם וינגיט ועוד .... ) . אני מקווה שאת נהנית מהתקופה הזאת כי לאחר ההתעללות שאנשים עוברים בוינגיט הם עוד לא יצליחו לעשות פעלות הכרחיות בגלל שהם עשו בעבר יותר מדי פעילות סרק (ספינינג הרמת משקולות ועוד ). ב 12000 אלף שקל יש הרבה מאוד דברים שאפשר חוץ מלרוץ על הליכונים מטומטמים. כדאי שתתפקחי מכל אשלית הבריאות שאת נמצת בה כל עוד את צעירה . אני מכיר הרבה אנשים תמימים כמוך שעשו יותר מדי פעילות סרק ולאחר מכן פגעו בגוף שלהם . נ.ב. אני בה מרקע של ספורט (כל ילדותי עסקתי בספורט במסגרות שונות וגם כיום מדי פעם ), בעל רקע בהנדסה וברפואה מהאקדמיה.

אתה לא חוצפן וזאת דעתך

תראה, איני מפרסמת את וינלייף כל שאני עושה אילו שמת לב זה אומרת את תודתי מתוך אמונה שלמה כי המקום הזה שינה את חיי והביא אותי לתבונה גדולה. כל אדם לגופו להזכירך אני אחרי תאונת דרכים ואני מקשיבה לגופי עושה כל שביכולתי ואיני אונסת את גופי אילו משהו קשה עליי אני מפסיקה אותו באותו הרגע ונעזרת בדברים אחרים. אני לא מבקשת מאף אחד להתפטר רק מנסה לומר שאין תירוצים אני מפרנסת יחידה וחיית מהמינוס עכשיו אני מנסה להתרומם ומתוך אמונה שלמה יודעת שאצליח. האמונה היא זאת שמלווה אותי לאורך כל הדרך. אני מקבלת את דעתך ולא שוללת אותה זו זכותך המלאה. מבחינתי וינלייף זו לא עוד טכניקה זו הדרך האמיתית אלו החיים הבריאים והנכונים. מכבדת את דעתך כבד את דעתי תודה. אורית.

אוקי, את את מעדיפה לחיות ככה את החיים אז

שיהיה לך בהצלחה. אני צריך ללמוד לעבוד ועוד לבלות קצת וגם לעשות שטיות מדי פעם(כולנו ילדים של החיים ) שמח שאת מקבלת מוטיבציה ומרגישה חזקה נפשית מכך . הרי זאת זכותך המלאה ולדעתי לחוש חזקה בלב זה חשוב מכמה גרושים בבנק.

אלי ו.

New member
אתה לא חוצפן, סתם טרול

וממה שאתה כותב בפורומים ברור שאין לך שום ידע מקצועי.

אני רוצה להגיד לך שאדם חכם לומד מכל אדם משה

אבל נראה לי שאין לך עשירית מהידע המקצועי שלי . אדון , אלי ו .

אלי ו . , בוא נעשה לך מבחן לתיכוניסטים ....

1.ממה מורכבת ממברנת התא של יונק ? 2. כמה דפנות יש לתא צמחי וממה מורכבת כל אחד מהם ? 3. מה זה לחץ טורגור ? 4: מה תפקיד הכולסטרול בתזונה ומה חשיבותו ? 5: מה תפקיד השורש בצמחים הדו פסיגים ? 6: תאר במשפט אחד את מחזור הדם אצל אדם ? איפה זורם הדם המחומצן ? קדימה ,אלו שאלות עניניות ולא שאלות על תחום ניתוח המערכות שאני לא ממש מכיר אותו חוץ מאיזה פרויקט שעשיתי פעם בתיכון לפני הרבה שנים . מענין אם מתכנת מערכות יודע את הדברים הפשוטים הנ"ל שכל נער שלומד ביולוגיה בתיכון יודע. קדימה תראה מה אתה באמת יודע אדון אלי.ו החוצפן .

למעלה