שאלה לגברים..... (בעיקר)

jewel4

New member
שאלה לגברים..... (בעיקר)

התחלתי לצאת עם בחור לפני חודש וחצי. את הפרטים שמסבכים את הפרשה הזו אפשר לקרוא כאן. למי שאין סבלנות לקרוא את הכל - התמצית היא שהוא בחור שהתחיל איתי לפני כשש שנים, והקשר נותק כיוון שכל העולם הזהיר אותי מפניו שלא להתעסק איתו ופגשתי אותו שוב לפני כחודש וחצי ומאז אנחנו בקשר. החלטתי למרות הכל לתת לו צ'אנס ולמען האמת, עד היום לא התאכזבתי, להפך הוא מאוד מרשים אותי לטובה. לא מצאתי שום דבר שהזהירו אותי מפניו, למרות שדיברנו על זה והוא סיפר לי סיפורים מהעבר שלו שיכלו לגרום לאנשים לחשוב עליו את הדברים האלה. הוא מאוד איכפתי ומפגין אהבה גם בכתב גם בעל-פה וגם במעשים. כל הזמן הוא מחפש את הקירבה שלי ומשתדל לנצל את הזמן שלנו ביחד עד תום. הוא כל הזמן מדבר על הרגשות שלו כלפי, ומה הרצונות שלו לגבי העתיד והוא גם מדבר על זה חופשי עם אנשים אחרים (המשפחה שלו, חברים וכד') הוא סגור וחתום שאני האישה שהוא רוצה להקים איתה משפחה והוא מדבר על זה בחופשיות. הוא גם חבר טוב, הוא עזר לי מאוד בתקופות קשות שעברתי לאחרונה. אני מטבעי טיפוס מאוד מאופק. אני לא מפגינה רגשות בקלות, אין לי ביטחון לדבר על הרגשות שלי עם אחרים אפילו שהם מאוד קרובים. כל העסק איתו (בעבר - כל העניין שנוצר סביבו והדברים שאמרו לי עליו) גורמים לי להיות פי כמה חשדנית לגביו. אני עושה לו חיים ממש קשים. במשך יותר מחודש ייבשתי אותו ולא נתתי לו לגעת בי מלבד נשיקות וחיבוקים. קטע מיני לא היה בינינו למרות שהוא רצה מהתחלה וכל הזמן דיבר על זה וביקש אבל הוא היה אומר שיש לו סבלנות לחכות והוא יודע שזה יגיע בסוף. הוא כל הזמן אומר לי שהוא מתגעגע אלי ואוהב אותי ושהוא חיכה כל כך הרבה שנים כדי סוף סוף להיות איתי. והוא כל הזמן מבקש ממני להגיד לו דברים דומים. הוא שואל אותי אם אני מתגעגעת ואני לא עונה לו, הוא שואל מה אני מרגישה ואני לא עונה לו אבל הוא אומר שזה בסדר כי הוא יודע מה קורה לפי ההתנהגות שלי ופחות חשוב לו לשמוע את זה. כשאמרתי לו בהתחלה שאני לא רוצה שיהיה לי בן זוג שמעשן הוא קיצץ דרסטית את כמות הסיגריות שהוא מעשן ביום (מקופסא בערך ל2-3 סיגריות ביום) ואמר שיקח עוד קצת זמן עד שהוא יפסיק לגמריי. אני מצידי אפילו לא סיפרתי עדיין למשפחה שלי אני יוצאת איתו... ועכשיו - לשאלה..... מה עובר לכם, הגברים, בראש כשאתם נותנים לאישה יחס אוהב ב- 100% ומקבלים בחזרה בקושי 10%
אני מרגישה שאני פוגעת בו, או לפחות מתסכלת אותו כי הוא נותן כל כך הרבה ומקבל חזרה ממש מעט, אבל זה לא בגלל שאני לא רוצה. זה פשוט לא יוצא ממני בגלל האופי שלי והנסיבות. אני לא חוששת שהוא יתייאש ויעזוב אותי כי בכל זאת יש בינינו משהו, למרות שזה זז לאט. אבל רציתי לדעת איך אתם מרגישים במצב כזה. אני יודעת עלי שאם המצב היה הפוך מזמן הייתי מוותרת ועוברת הלאה. אני לא אתן לגבר לעשות לי כאלה חיים קשים. רוצה - רוצה. לא רוצה - לא רוצה. עד כמה חשוב לכם לקבל חזרה
או שמספיק שיש קשר והוא עובד
והכוונה כמובן היא לקשר טעון רגשות עם כוונה לעתיד משותף.

פאק מי....

חתונה ומשפחה אחרי חודש וחצי? בשלב הזה אני עדיין לא זוכר את הטלפון של הבחורה בע"פ :) תראי, או שהוא ממש סמרטוט, או שיש לו אינטרס... עזבי לא לקבל ממך יותר מדי... אם הוא מפסיק לעשן בשבילך, הוא pussy-whipped אחושילינג... נראה לי שמשהו נדפק לו במוח כי סירבת לו לפני איזה מיליון שנה והוא כזה אובססיבי לגבייך בגלל האגו הפגוע שלו... תקווי שהוא לא רוצה רק לפגוע בך בחזרה... ותעשי לעצמך טובה ותשתמשו בקונדומים! לכי תדע איפה הוא היה...

ממש לא בטוח

זה שמישהו עושה הכל למען בן זוג שמשחק "קשה להשגה"? או שהוא באמת אוהב אותה, או שזה אתגר בשבילו... בתור מישהו שהיה דלוק על מישהי יותר משנה ויותר משנתיים, אני כן חושב שזה יכול לקרות חוץ מזה, אנשים יכולים להשתנות. אני מציע ל-jewel לברר עם חברים שלו ואנשים שמכירים אותו טוב אם באמת היה שינוי ואיך הוא עכשיו... ולהראות קצת יותר אכפתיות ולבוא לקראתו - וזה ממש לא חייב להיות ביחסי מין (להפך, זה לא צריך להיות ע"י זה)

Paranoid Eyes

New member
קראתי הכל קיבנימאט ../images/Emo178.gif

אם אני הצד המשקיע , זה אומר שאני לבד בעניין.. אני לא אוהבת אנשים קרים.. וזהו.

pain is MY love

New member
מעשה שהיה כך היה...

כשרק הכרתי את חבר שלי היו לי המון הסתייגויות לגביו והוא דווקא נקשר מאוד מהר הגענו למצב שהוא נותן 100% ואני בלחץ 10% עד שנשבר לו מהכל והוא ויתר והמשיך בחיים שלו, יצא עם בחורות אחרות והמשיך לחפש את האחת בשבילו אז אני חטפתי את הבום ומיהרתי להחזיר אותו אליי. אני לא ממליצה לך להגיע למצב הזה כי הוא ממש לא נעים. אם את רוצה- תראי לו שאת רוצה! זה חייב לבוא לך מהלב ומהנשמה אם את לא מרגישה צורך להראות לו חיבה כנראה שפשוט אין לך מספיק רגש.. וזה גם בסדר אבל תהיי מוכנה לזה שביום מן הימים יישבר לו הזין מזה והשאלה היא איך את תרגישי אז...

ה ש ח ר

New member
לעניות דעתי...

לכל אדם יש צרכים שאותם הוא מבקש לספק בקשר חברתי, ובמיוחד רומנטי עם המין השני. את מקבלת ממנו את מה שמחזיק אותך, והוא? זה לא הוגן כלפי האדם שאת אוהבת. תני לי להציג את התרחיש העתידי, הסביר לדעתי: הלחצים בו יגברו, ההערכה העצמית שלו תרד ומריבות קטנות יתחילו לפרוץ. משם, זו רק שאלה של זמן עד הפרידה. אל תגיעי לזה...

jewel4

New member
קראתי את כל התגובות....

תודה למי שהתייחס. אני אחדד כמה דברים. קודם כל, הוא לא סמרטוט. זה שהוא משתדל ומביע רצון להיות איתי לא הופך אותו לסמרטוט. הוא לא מוותר על כל העולם שלו בשבילי אבל כן מוכן לעשות שינויים שהוא יודע שיגרמו לי לרצות להיות איתו יותר. וזה לא דברים קטנוניים. אני חושבת שאם הוא מוותר על סיגריות בשבילי זה רק יהיה לטובתו. והוא בעצמו יודע את זה. אני לא ביקשתי ממנו להפסיק. אבל הוא יודע שאם הוא לא יפסיק יש סיכוי שאני לא אשאר איתו. וזה לא אולטימטום. כל אחד עושה מה שטוב לו. אני מסכימה עם כל שאר התגובות שכתבו שזה לא הוגן שהוא נותן יותר, אבל בגלל זה פתחתי את ההודעה. גם אני חושבת שזה לא הוגן שמישהו נותן כמעט הכל והשני בקושי. אבל זה לא בגלל שאני לא רוצה. זה פשוט לוקח לי זמן להיקשר לבנאדם, הפתיחות באה אצלי בהדרגה וזה לא שאין התקדמות. יש התקדמות רק שהיא איטית. מה גם שכל העניין הטעון סביב זה לא תורם כל כך והוא ממש מעכב את ההתפתחויות. אתמול סיפרתי למשפחה שלי שאני נפגשת איתו. ההורים שלי קיבלו את זה בסתמיות, כי הם לא ממש זוכרים את כל הבלגן שהיה לפני כמה שנים, אבל אחי שלח לי SMS שעשיתי אותו ממש עצוב, ועכשיו הוא לא מדבר איתי. לדעתי הוא סתם תקוע במשחקי אגו. על זה שהוא אמר לי משהו ואני עושה את ההפך. אני בקשר קרוב עם הבחור הזה כבר כמעט חודשיים והוא מאוד פתוח איתי ואני לא מוצאת בו שום דבר איום ונורא שצריך למנוע ממני להיות איתו בקשר. אבל אחי, כנראה, נפגע מזה שלמרות האזהרות שלו, אני כן בקשר איתו. אני מקווה שזה יעבור לו.

למעלה