שאלה לגברים(גם לנשים)

PinkWin

New member
שאלה לגברים(גם לנשים)../images/Emo9.gif

אני בת 20 וחצי, יש לי חבר שגדול ממני ב-8 שנים. אנחנו חודש הבא נהיה ביחד 3 שנים, בתחילת הקשר שלנו הכל היה אחרת: דיברנו יותר, התנשקנו יותר, יצאנו יותר, שכבו יותר, היתה ממש משיכה בינינו. בזמן האחרון אני שמה שהכל פחת. אין לנו כמעט נושאי שיחה, חוץ מחיבוקים ונשיקות רגילות(לא צרפתית) אין בינינו כמעט כלום. אולי מקרה יוצא דופן שפעם בחודש וחצי ככה אנחנו שוכבים(וזה גם אולי). אני מאוד אוהבת את החבר שלי, לכן קשה לי לחשוב על פרידה. ואני מנסה לבין מה קרה בינינו, האם יש לו מישהי אחרת? האם הוא הפסיק לאהוב? אין משיכה? שאלתי היא כזו, האם אני צריכה לתת לו יותר ספייס, את מספר הפגישות בשבוע כבר הורדתי ל-2. אבל במידה ואני אתן לו יותר חופש, האם לדעתכם זה יכול לשנות משהו? או שזה הסוף? שאלתי אותו אם הוא נמשך אליי והוא טוען שכן, אבל שאני פשוט 'מציקה'. האם זו באמת יכולה להיות סיבה? סליחה שזה קצת ארוך, פשוט אני רוצה דעה ממישהו שלא מכיר אותנו. ראיה מהצד. תודה רבה

Vdrums

New member
אני חושב שפשוט שניכם בראש שונה

לגבי מהות הקשר. יכול להיות שהוא מיצה את הקשר איתך, אולי הוא רוצה דברים אחרים כרגע ואת לא נכנסת לו בתמונה. יש מצב שהפרש הגילאים כן משפיע כאן ובגדול. למה לא לשבת איתו בארבבע עיניים ולדבר? אתם מכירים 3 שנים לא 3 חודשים.

בכל מערכת יחסים כמעט יש עליות

ויש ירידות, אוליי זו אחת מהתקופות האלה? שיתפת אותו בהירהורים שלך לגביי הקשר ולגביו? אם כן, מה הוא אומר על כך?

PinkWin

New member
תודה על התגובות המהירות

ישבנו ודיברנו, וכל פעם הוא אומר שהוא אוהב אותי והוא רוצה שנהיה ביחד. הוא לפעמים לא שם לב שאיך שהוא מתייחס, ואולי הוא חושב שאני רק מעירה לו כל הזמן. בנוגע להפרש הגילאים, הוא לא מתנהג כמו בחור בן 28. הוא ממש ילדותי. כרגע כל הזמן הפנוי שלו מוקדש למשחק חדש. ואני מרגישה שאני 'אויר'. אפילו אם אני שם, אין יחס. זה ישמע לכם אולי קצת מוזר, אבל אני מרגישה שיש לו מספר אישיות שונות. פעם הוא נחמד, מחבק ,מנשק, קורא בשמות חיבה. ואחרי כמה זמן הוא פשוט במילה יפה לא כ"כ נחמד. כרגע אני מנסה לא להתעלק יותר מדי, אולי זה מה שאנחנו צריכים. קצת ספייס. שאני אוהבת מישהו אז אני רוצה לעשות איתו הכל. כנראה שלא כולם כאלו.
תודה שוב על התגובות

Vdrums

New member
התגובות היו מהירות כי משעמם תחת

כולם רואים את המשחק הרקוב...

PinkWin

New member
אצלי גם הצליח להתחבר

והמשחק באמת משעמם. אל תהרגו אותי, אבל לדעתי לא ננצח היום

Vdrums

New member
ברור שלא ננצח. וטוב שכך. שכל

החוליגנים של הכדורגל ישארו פה ולא יעשו בושות בחו"ל.

ממש מצחיק vdrums

אני לא חסיד של כדורגל ודיי רחוק מזה , אך נוכחתי לגלות להפתעתי הרבה שדווקא בזמן כזה ואם כל הדיעה שיש לי על האלימות ששוררת במשחקים ובכלל בספורט הזה - יש אחווה, יש בשביל מה לשאוף. שמחתי מאד לגלות ולראות משחקים של הנבחרת שרמתם אינה פחותה , שמחתי עוד יותר לגלות שכל " החוליגנים " האלה ( לדעתך ) ישבו, עודדו והתנהגו למופת. כל הכבוד לאנשים האלה.

Vdrums

New member
לזרוק גרעינים על נבחרת צרפת

לקרוא בוז ולעשות רעש בהימנון זה התנהגו למופת? אוקיי...

זהו? בגלל זה אתה מכליל ?

הצחקת אותי, תראה, יש להכליל בגלל שאישית אתה לא סובל כדורגל, אחלה. יש להכליל בגלל שטויות שגם זה אחלה. נכון שהשריקות בוז בהימנון - זה מעשה לא נאה ולא יפה, מסכים איתך, אבל לקרוא להם חוליגנים? נו באמת, תראה איזה יופי ולאיזה השגים הספורט בארץ מגיע, מכל הבחינות לא רק כדורגל. בקיצר , אתה קטנוני לדעתי.

Vdrums

New member
מצטער, אבל זה מתבטא בים של

אלימות במשחקים אחרים, המשחק של הנבחרת וההישגים עם כל הכבוד לא עושה את הספורט הזה ליותר טוב. מה אני צריך להתחיל לרשום כל התנהגות מגעילה של אוהדי הכדורגל בארץ.

magenta73

New member
תראי, תשמעי...

אני, אין לי הרבה מה להגיד מנסיון, כי במערכת של יותר משנה וחצי לא הייתי. וכן, גם אז באיזה שהוא שלב נהיה משעמם. אני לא יודעת אם התשובה היא עוד ספייס. אני חושבת שהתשובה היא באמת לדבר, באמת להגיד מה מציק. ולבוא מבפנים. לא אתה אלף בית גימל, אלא אני מרגישה ככה וככה. לשאול מה הוא חושב. מה יכול להקפיץ את היחסים. הקטע עם הסקס או חוסר הסקס מאוד מוזר לי. אין ספק שזה הנושא שהכי צריך לגוון בו. ועדיין, אתם זוג. וזוגות עושים ביחד דברים משותפים. את לא צריכה לוותר על עצמך והרצונות שלך בקשר. הם תכפים בדיוק כמו הרצונות שלו. מה זה קצת ספייס? פעמיים בשבוע להיפגש זה לא מספיק ספייס? תבדקי מה את רוצה ממערכת יחסים בכלל ומהמערכת היחסים איתו. דברי איתו על זה. תראי שאתם באותו ראש, ויאללה, לעבודה!

אורזמן

New member
לפני 3 שנים הכל היה חדש

מעניין, מסקרן ולאט במשך הזמן השגרה חילחלה לתוך מערכת היחסים. תנסי להוסיף "פילפל" למערכת היחסים בלי להציק יתר על המידה. כבר הציעו לך לשבת ולדבר איתו בנושא, דברי איתו..... בהצלחה

PinkWin

New member
ישבנו ודיברנו אבל לא ראיתי שינוי..

כשאמרת "תנסי להוסיף "פילפל" למערכת היחסים"... איך בדיוק אני יכולה להוסיף פלפל? תוכל להסביר לי קצת יותר? תודה רבה :)

אורזמן

New member
דברים שעשיתם פעם

בצורה ספונטנית. הפתעות קטנות, מחווה, כך סתם בכייף...

למעלה