שאלה לגברים ולנשים גם...

שאלה לגברים ולנשים גם...../images/Emo4.gif

אם הייתה לך חברה, שהתאהבת בה ממבט ראשון, יש לך קשר איתה ברמות שהן כבר לא נורמליות (טלפתיה!), כיף לך איתה, אתם כל הזמן צוחקים יחד, מתגעגעים אחד לשני, היא חכמה, יפה, סטודנטית, נשמה טובה שנתנה לך את הלב והנשמה, ותמיד מבשלת לך דברים טעימים שאתה אוהב, קונה לך את המיצים והגלידות שאתה אוהב, אתה בטוח שתתחתנו יום אחד... היית משליך את זה סתם ככה? כי בינתיים יוצא לכם להיפגש רק פעם בשבוע (לכל הסופ"ש)? או כי אולי תצטרך לעבוד בירושלים ויהיה לכם "לונג דיסטנס ריליישנשיפ" אבל זה משהו שהיא מוכנה לעבור, אתה לא רוצה אפאחת אחרת, אתה פיתאום לא בנוי לקשר? אתה רוצה לטוס לאוסטרליה? אתה רוצה שהיא תהיה עם מישהו מלומד? אז מה אם אין לך בגרות ואין לך כוח להשלים, אז מה אם אין לך כסף רוב הזמן, היא אוהבת את מי שאתה לא את הכסף שלך! מה ההגיון? הגיוני שגבר ישליך קשר כזה לפח? מה ההגיון? אני אוסיף עוד - שאני האהבה הראשונה והיחידה שלו (ככה הוא אמר) הוא מתקשר אליי כל יום אחריי העבודה אנחנו מדברים שעה בממומצע, הוא אמר שאני החברה הכי טובה שלו, הוא מספר לי הכל. הוא בחור ביישן (עם בנות ז"א) הוא סיפר לי שהיה לו חלום סקסי עליי (אחריי שנפרדנו) ועליו וזה היה לו כיף וכשאני סיפרתי לו בהזדמנות אחרת שהיה לי גם חלום כזה הוא מילמל משהו. זה נורא מבלבל... אני אוהבת אותו ואני יודעת שהוא אוהב אותי...אני לפעמים בוכה מתיסכול. אני רוצה אותו חזרה...אני לא יודעת מה לעשות? מה ההגיון מאחורי ההחלטה שלו??

Vdrums

New member
כמה זמן אתם ביחד?

וכן דברים טובים נגמרים לפעמים ממליון סיבות, לפעמים מבינים ולפעמים לא. לפעמים דברים מתפוצצים בפנים, זה קורה (לצערנו) אבל אלה החיים. אם הקשר שלכם הוא כזה מדהים אני מניח שאתם יכולים לשבת ולדבר ואת תביני אותו וההפך, ואם את באה לפה במקום לדבר איתו ב4 עיניים אולי משהו חסר.

היינו שנה וחצי יחד.

ולא, הוא לא הראה סימנים שהוא לא נמשך אליי או לא אוהב אותי, להיפך! כשנפרדנו הוא בכה.

ozzz64

New member
גם לא מבין,לכי תביני גברים../images/Emo150.gif

דבר אחד בטוח,מה שלא הורג מחשל...

יש מצב כזה

יש לפעמים מצב כזה אצל גברים זה נובע מפיצול מסוים באישיות אבל ככה זה אצל רוב הגברים . מה שאני היתי ממליץ לך לעשות ואולי זה לא כ"כ נעים זה פשוט לדבר איתו דוגרי ע"ז ואולי גם עם דמעות זה עוזר תמיד ושווה לך לנסות -מבין את כאבך. מאיר

עצה

אני מציעה לך להגיד לו שאת אוהבת אותו ושאת רוצה לחזור אליו וגם תגידי לו שלא אכפת ממעמדו ושאת אוהבת אותו איך שהוא! מקווה שעזרתי

אמרתי לו את כל זה כבר,אבל לא פנים

אל פנים. ההורים שלו היה עצובים שנפרדנו, וכל החברים שלו אמרו לו שהוא דפוק, אפילו החברים שחשבתי שלא מחבבים אותי ואלה שהם סטוצניקים (=לא בעד מערכות יחסים). הוא אמר שהוא בדיכאון מאז שהוא השתחרר מצה"ל, וזה לא קשור אליי...

Vdrums

New member
אז בגלל הדיכאון שלו הוא צריך לבלבל

אותך? שיטפל בדיכאונות שלו ואז ידבר איתך, או שבינתיים תאכלי את זה וזהו. את מתלוננת על דברים שאת יכולה לפתור.

כל השנים שאני בפורומים

אני מוצאת כאן הודעות של האנשים שעזבו אותם, שתמיד מתארים את הצד השני כ"מאוהב בי בצורה עיוורת", "מטורף עלי", "לא יכול לנשים בלעדיי", "אני כל חייו" וכו' וכו'. מאיפה לך שכך הוא עדיין מרגיש? מאיפה את יודעת שהוא עדיין אוהב אותך? אני לא מאמינה בסיבות מסתוריות, כוחות על ודברים בלתי מוסברים. לי זה נשמע כאילו פשוט נגמר לו, יכול להיות שעדיין יש לו סנטימנטים, אבל מי שאוהב באמת לא עוזב בגלל סיבות אמורפיות.

אז למה אתמול למשל הוא התקשר 6

פעמים? את מוכנה להסביר את זה? למה באותו שבוע שנפרדנו הוא עוד אמר שהוא אוהב אותי כ"כ ורוצה שאני אבוא אליו כבר? למה הוא עוד אמר אחרי שנפרדנו שאני הנפש התאומה שלו? שאני החצי השני שלו? זה איזה משחק? הוא אמר שאני החברה הכי טובה שלו, מי כאן מתקשר 6 פעמים לחבר הכי טוב שלו כשהוא לא עונה? למה אז הוא סיפר שהיה לו חלום אירוטי על שנינו? אני זו שהוא מפנטז עליה, הוא לא חלם על מישהי אחרת. בגלל זה אני לא מבינה, ולהבא תנסי להיות טיפה יותר עדינה עם אנשים שיש להם לב שבור, במקום לדרוך עליהם במרירות, נכון שאנשים נוטים להיות עיוורים ולא להבין שלא אוהבים אותם יותר, זה לא אומר שצריך לנער אותם בדרך פוגעת.

התחשק לי להגיב

את חושבת שהוא רוצה להיות ביישן? אני חושב שהוא רוצה לדעת שהוא יכול גם לכבוש, כמו החברים שלו. המטרה היא לדעת לעצמו שהוא גם יכול. אבל אחר כך הוא מתקשר כי הוא חלש ולא מצליח להכיר נשים אחרות וכי בכל זאת הוא אוהב אותך ומתגעגע אלייך. אני חושב שגברים רוצים לכבוש זה מה שהם. האדם יירגע כשהוא יידע מי הוא. אחר כך, אחרי שהוא יידע מה הכוחות שלו, הוא כנראה יהיה פנוי לקשר אחד ויחיד. אך האמת ..שלדעתי... כנראה לא קשר איתך - לצערנו.... אין לי איך לנחם אותך, אני מאמין שזה מאוד קשה לך והייתי רוצה לעזור, אבל הדרך היחידה היא להיעלם לו ולתת לו לפתור את העניין לבד - בדיוק כמו שעשית שלא ענית לו 6 פעמים. זאת דעתי ואני מאחל לך שתתגברי עליו במוקדם או במאוחר. אנחנו אומרים-שימי זין! דרך אגב לדעתי גם הוא פגוע מהפרידה - למרות שהוא החליט עליה (תתני לו לעמוד מאחורי זה שלא יהיה אומלל)

סליחה על הבוטות.

פשוט, זאת תבנית שחוזרת המון פעמים. כמו שאמרת, האנשים עוורים, הם נאחזים באשליה ומסרבים להתקדם הלאה. הם מקווים שיום אחד הכל יחזור, ומחכים בדריכות ליום הזה. אבל עדיין, אני לא מאמינה שמישהו שאוהב ינתק קשר בלי כל סיבה מוצדקת (ואני לא רואה שם סיבה מוצדקת). כל הדברים שהוא עושה, לא בהכרח מעידים על האהבה. הפרידה היא תמיד קשה. נפרדתי מהאקס שהיה לי לפני שהכרתי את בן זוגי, בגלל שפשוט לא הרגשתי כלום וזה היה מאוס. עדיין, יומיים אחרי הפרידה היה לי מאוד קשה; המשכנו להיות בקשר הדוק זמן רב; ופנטזיות עליו יש לי עד היום (ואני עדיין לא מרגישה כלום). מה שכן, אני לא מכירה אותו ואותך, ולא יכולה לדעת מה באמת הולך שם. האם ייתכן שהוא אוהב? אם כן, הוא חייב לחזור אליך! אל תוותרי, תיזמי שיחה, תחשבי על הטיעונים מראש, אל תתני לו ללכת. אולי הוא בבלאק אאוט זמני. אם הוא בכל זאת אוהב - הוא לא יילך בלי סיבה. אבל אם הוא כן אוהב - נתקי את הקשר, אל תתני לנוסטלגיות לעצור בעדך להתקדם הלאה.

למעלה