שאלה לגברים (ולנשים..)

שאלה לגברים (ולנשים..)

יש איזה בחור שאני נורא מעריצה.. הוא צעיר ממני בכמה שנים ואין לו הרבה ניסיון (כמו לי..). הוא ידיד שלי כבר כמה חודשים אבל בזמן האחרון גיליתי בו עניין קצת מעבר לזה.. הוא יודע ועד כמה שהבנתי הוא דווקא מרוצה וזה מחמיא לו.. הבעייה היא שהוא קצת ביישן ובכלל.. כל העסק הזה פתאום נחת עליו ככה פתאום.. בקיצור, אתמול היינו במצב שאיפשר לנו קצת קירבה ואני כמובן ניצלתי את ההזדמנות וניסיתי.. הוא קצת נרתע/התבייש ואמר לי שהוא חושב שאני רצה מידי מהר.. שאלתי אותו אם אני מושכת בעיניו והוא ענה לי כן, מאוד. עכשיו השאלה שלי היא מה עלי לעשות על מנת לא לפקשש את כל העסק, ומה אני צריכה לעשות במטרה לא ללכת מידי מהר כדבריו.. איי.. אני אישה בוגרת ומנוסה אבל בקטע הזה אני ממש לא יודעת מה עלי לעשות.. אני מודה מראש לכל העונים. תודה רבה לכולם ולילה מתוק ומקסים לכולנו.

הוספה קטנה..

.. אני מבקשת ממש עצה מה לעשות ומה לא. אני מבינה שאני צריכה להאט את הקצב, אבל איך?.. האם אני צריכה להראות לו פחות שאני מעוניינת בו או האם אני צריכה לעשות משהו ספציפי אחר? מה למשל?.. פליז.. פליז.. תנו לי עצה.. הבעייה אצלי בד"כ היא שאני יודעת להיות הכי הכי טובה ומבינה כשאני כבר נמצאת בתוך קשר זוגי אבל תמיד מסתבכת בהתחלה, קשה לי ליזום דברים ולהתחיל דברים חדשים בלי לגרום לאיזה פיקשוש בדרך. ..ושוב.. תודה רבה לכולם.

lmatan1

New member
שלום להכי חמודה והמתלבטת.

ראית את הסרט הפיתוי האחרון של ישו. יש שם קטע של בית בושת ובתוך החדר שוכבת מגדלנה הזונה ומקבלת לקוחות שממתינים בחדר נוסף .מגיע ישו ויושב בפינה וממתין בסבלנות עד שאחרון המבקרים יעזוב וכאשר כולם כבר הלכו הוא נכנס לחדר ורואה אותה שוכבת חסרת כוח ואומר לה באתי לגאול אותך מיסורייך היא מסתכלת עליו וצועקת לו אם אתה רוצה לגאול אותי בוא ותיכנס לתוכי ותגאל אותי עד כאן סוף ציטוט. אם את מכירה את עצמך ויודעת מה אתה עושה ומצאת בקשר הזה ענין אז תנצלי את הידע שלך ותלמדי את הילד לעשות לך טוב בדרך כלל כל אחד רוצה להאמין שהוא בשליטה אבל באופן פרדוקסלי אנחנו דוקא הכי נהנים באותן שניות ספורות של האורגזמה ששם אנחנו לא בשליטה.אז מה הבעיה פשוט תלמדי אותו שילמד אותך בקצב הטנגו ושיהיה בהצלחה.

אני אומנם..

..לא התכוונתי רק לסקס אבל זה חלק מהעניין.. הוא דווקא ענה לי תשובה חביבה..

תודה..

אתה צודק. אני אעשה כדבריך.. התשובה שלך מלהיבה ונחמדה.. למרות שלא ראיתי את הסרט. אבל אם מריה מגדלנה עשתה ככה אז.. נו.. ננסה גם אנחנו.. תודה תודה ושבת שלום..

Vdrums

New member
תראי, אם הוא מעוניין בך

אז תלכי את בקצב שלו. תראי לאן הוא חותר ואיך הוא חושב שכדאי לקדם עניינים. תהיי פתוחה אית, תדברי איתו. אם ה למטרות סקס בלבד אז תגידי לו מה את רוצה.

adida5

New member
אל תתאמצי יותר מידי לחשוב

אל תציבי לך מחסומים לכי עם הלב ובעיקר עם השכל..ותביני שגם הוא רוצה בזה בדיוק כמוך..בהמשך לדעתי בשיחה אחרת שהיתה על ידידים....אין דבר כזה השאלה היא האם הוא נהיה ידידך למטרת "ידידות" או למטרת חיזור ואם זה מחמיא לו אז בטח ובטח שלכי על זה...<דעתי שלי>

הוא דווקא לא ממש רק בשביל סקס.

הוא ממש ביישן. אני אישה עם הרבה ניסיון אבל הוא לא ממש.. הוא ממש מתרגש ומסמיק כשאני מדברת או עושה דברים מסויימים.. בכל אופן.. אני חושבת שאני אכן אקח הכל בקצב.. אני דווקא רוצה אותו ליותר מסתם סקס. אני לא מוכנה לוותר עליו או להפסיד אותו ולכן אני אלך בקצב שלו ואני מקווה שהכל יהיה בסדר מכל הבחינות. תודה רבה ושבת שלום..

אני אשלח עידכונים..

..אני מקווה בקרוב.. הו.. פליז.. הלפ מי אלוהים.. אני מנסה לקחת הכל באיזי מה שנקרא אבל משום מה נראה לי ששום דבר לא זז.. אני רגילה לקצב שלי.. נו.. נחכה.. מה אפשר לעשות? אני רק מקווה שבסופו של דבר הוא יהיה שווה את ההשקעה.. חסר לו שלא.. סתא..א..א..ם..

היי רינתוש......

..טוב אז העידכון לעכשיו הוא שכבר התחיל להימאס לי כל הקטע הזה איתו. אני אומנם מה זה רוצה אותו לסקס ובכלל.. אבל העניין הוא שהוא משחק אותה יותר מידי פאקינג קשה להשגה.. הוא כבר התחיל להגזים. והכי גרוע זה ששמעתי שהוא חושב שעל ידי זה שהוא כביכול כזה hard to get הוא מאמין שאני אמשך אליו יותר. זה כל כך לא נכון! אלוהים.. הוא לא מבין שזה יפה ומושך רק כשזה עד גבול מסויים אבל ברגע שזה נהייה מוגזם אז זה פשוט מוריד את החשק לגמרי(!!!). בכל מצב, אני החלטתי בינתיים (ואולי בכלל..) להירגע ולתת לזמן ולגורל לעשות את שלהם.. אם הוא רוצה הוא יכול לנסות להיות איתי בקשר (הוא רוצה. אני יודעת.) ואם הוא ממשיך בשלו אז אני חושבת שאני איאלץ לוותר. אני מרימה ידיים. יאללה.. ביי בינתיים..

ר י נ ת פ

New member
חמודונת....

לא יודעת אם יצא לך לקרוא את הוידוי הקטן שלי... (פה בפורום הזה), אבל האמת אנו נמצאות בסיפור די דומה (פחות או יותר) וכדי שלא תחפשי את הוידוי המקורי אספר לך בכמה מילים את המהלכים שלי (שעדיין לא הניבו פירות, אבל לפחות אני נרגעתי וכבר לא מעסיקה את עצמי בזה יותר מדי): אני בקשר עם החבר הראשון שלי (היינו יחד 3 שנים+ ונפרדנו לפני 4 שנים בערך) אני מאד מעוניינת להתחיל איתו קשר מחודש, בתור אנשים בוגרים ולא ילדים כמו פעם, מתוך כוונה לחיות ולהזדקן איתו...הבחור אומר לי שהוא אוהב אותי ולא הפסיק אף פעם אבל... (ותמיד יש אבל...
) הוא מבולבל ולא יודע מה הוא רוצה.. אז כמו שאמרת ואני מחזקת אותך בהחלטתך, החלטתי גם אני לשחרר!! ואת שואלת מזתומרת?!? אני לא מתכוונת להמשיך לחזר אחריו (שזה כולל ליזום שיחות טלפון, או מפגשים) ולנסות לשחרר גם מחשבתית - להעסיק את עצמי בדברים אחרים (ולא חסר!!) ולתת לו להכתיב את הקצב.. אם הוא מעוניין אני בטוחה שהוא ידאג להשאר בתמונה ואם לא אז אנחנו כבר המשכנו בחיינו...לא???

seeyou

New member
יש איזה בחור שאני נורא מעריצה?

צעיר ממני בכמה שנים ואין לו הרבה ניסיון (כמו לי..). ....אני אישה בוגרת ומנוסה ?? אם את חושבת שיש צורך בהרבה נסיון להשכיב גבר יש לך טעות... את צריכה להיות אישה.... אם גבר-בחור כזה את צריכה לשחק פני בתולה...ולא לנפנף בידע שלך בסקס. אני מניח שיש לו סיבות פיזיולוגיות שהוא לא מנוסה....בגיל שלו... לא יהייה לך קל למצוא גבר שיענה לאתגר המיני שלך ולהפוך את הקשר לזוגיות

ghatto

New member
תסלח לי

אבל אתה פשוט טמבל כנראה....מה אתה חושב שלא עומד לו.... תראי הוא כנראה מאוד ביישן לא מאוד בטוח בעצמו עם בחורות. את בטוחה שהוא מבין לאיזה כיוון את חותרת ...? אם כן אז רק תזמי קצת,אבל אל תתני לא להתרגל שילמד ליזום גם הוא...גם אם זה יעלה לו בקצת מאמץ.

seeyou

New member
אני סלחתי לך! תפנה בבקשה דומה ל

אתה טוען שאתה יודע לנשוך אבל מעדיף לגרגר? באמת אתה גם מפליץ בזמן הדבור!

ghatto

New member
תשמע

אם לקחת ברצינות את כל מה שכתבתי בכרטיס הזה אז זו בעייה שלך.....

k e r e n m

New member
אני לא מבינה..

מה את רוצה ממנו סקס? או שמא קשר כי יש הבדל בין השניים,אם זה רק למטרת סקס והוא בעניין תהני,אבל אם את מחפשת לפתח את זה בכיוון של קשר לא הייתי מציעה לך לעשות זאת עם אדם שיותר צעיר ממך בכמה שנים,כי הפער המנטלי ביניכם לא יהיה קטן שלא לדבר על ניסיון חיים. עדיף לך מניסיון ללכת על בני גילך ומעלה איתם תמצאי שפה משותפת ואף יותר....

nisk

New member
תפסיקי להיות האויב של קופידון../images/Emo46.gif

אני אשלח את אמא שלו וונוס עליך

למעלה