שאלה לגברים על שמירת נגיעה

שאלה לגברים על שמירת נגיעה../images/Emo53.gif

הי, חברי (26) ואני דתיים ליברלים אבל שומרים נגיעה כבר חודש(לא נותנים אפילו יד). שאלתי- כמה זמן גבר יכול "להחזיק מעמד" ללא מגע בכלל ליד מישהי שהוא נמשך אליה פיסית ולפנימיותה? איך גבר מרגיש פיסיולוגית (ואולי גם נפשית) במצב כזה ולאורך תקופה של חודש ויותר? האם זה יכול לקרב התאהבות? מה אתם ממליצים לי לעשות?כל שאני סזקוקה לו זה חיבוק חם ומתן יד.לא יותר. אשמח לתגובות כנות ומהירות, תודה רבה

אם מותר לשאול - מה זה בדיוק

"שומרים נגיעה"? זה מושג מקובל? מה מטרת השמירה? לכמה זמן היא מוגבלת? האם זה מבחן למישהו מהצדדים? האם אתם גרים יחד? למה הכוונה ב"לקרב התאהבות"? אתם לא מאוהבים עדיין? אני לא גבר ולא יודעת לענות על שאלתך, אבל אשמח לשמוע (ואם פנית לפורום, אני מניחה שמותר לשאול) שבת שלום שירלי

מור~!

New member
שמירת נגיעה ../images/Emo4.gif

איזשהו מנהג של דתיים שאומר שכל עוד לא התחתנו (או התארסו?), אסור לקיים שום מגע, כולל נתינת יד אישית נשמע לי כמו מבחן לשתי הצדדים מוזרות הן דרכי האל... (הגעתי מהעמוד הראשי של תפוז ואני חוזרת לשם
)

היי :)

שומרים נגיעה.. זהו בעיקר מושג שאומרים אצל הדתיים ביננו . ז"א שאין שום נגיעה פיזית בין בני הזוג ואפילו שלא לחיצת כף יד עד לאחר השמת הטבעת (ושבירת הכוס
) . באם אתם דתיים ליברלים אתם יכולים "להציב לעצמכם" את הגבולות שלכם. אולי רק אחיזת יד ,נשיקה על הלחי , נשיקה על השפתיים וכד'.. אך לא מעבר לכך.. (והמבין יבין..) הפתרון במצב כזה של דתיים זה רק "חתונה" אם את לא "ליברלית מספיק".. לשאלתך אם הוא יחזיק מעמד מעבר לחודש.. זה כבר תלוי במידת האהבה שלו אליך .. (וכן, גם אני הגעתי מהעמוד הראשי של תפוז .. כנראה שהפירסום ב
עובד
) שבת שלום

mic26

New member
חייכתי היום

אור ירח זורח, אהבתי את המשפט הנכון והקולע, שבת שלום לכל האוהבים, מיכל

למעלה