שאלה לגברים שבחבורה..

קליל 1

New member
שאלה לגברים שבחבורה..

הגעת למפגש..ומצאת כי אתה במיעוט.. על כל גבר יש 5 בנות..מה עושים?

קליל 1

New member
כולן חתיכות..

והיית רוצה לפגוש כל אחת ואחת מהן בנפרד.. אבל כשכולן יחד..אתה יודע..זה לא פשוט מה שאתה מציע..

קליל 1

New member
יש משהו במה שאתה אומר

נשים שמרגישות שהן לא מושלמות..אולי מעניקות יותר? האף שלהן לא בעננים? אתה יכול להגיע איתן להרמוניה מושלמת?

קליל 1

New member
אז חפש ניק כזה"לא יפה לא מושלמת"

בגוגל..
אם תמצא..תודיע לי..כי גם אני מחפש לא מושלמת..ולא נסיכה..

למה?

כי יש לי אחות, שחולה על "פגם" מסויים אצל גברים וזה שיניים קצת בולטות.... לא יודעת למה, אבל זה עושה לה את זה בטירוף... שים להם גם משקפיים והפוך אותם לחננות ביישנים והיא בכלל מתלהבת... אבל זה בגלל שזה אהבה אישית שלה, משהו שמדליק אותה, שלא קשור לבטחון שלה (שתודה לאל הוא בשמיים...) אבל לראות גברים שמעדיפים פגמים בבחורות רק מתוך כוונה שאותה בחורה "פגומה" תהיה פחות בטוחה בעצמה ולא עם האף בשמיים... זה פשוט חבל בן אדם צריך לבסס את הבטחון שלו על ידי עצמו, ולא על ידי חסרונות של מי שאיתו..

האא, אז תרשי לי לחלוק עלייך ../images/Emo13.gif

אישית אני מעדיף פגמים פיזיים.... אבל נעזוב את לרגע בצד. קודם כל לא אצא עם מישהי שהאף שלה בשמיים ולא חסר כאלו, גם לא אצא עם אישה שחושבת שהיא כליל השלמות כי זה מתכון לצרות. אצא עם אישה שלא מסתכלת על יופי חיצוני כמשהו מוביל ולא בגלל שאני מכוער אלא בגלל שאני לא אוהב את ההתנשאות הזולה הזו. לדעתי הוא לא מתכוון למה שאת מתכוונת,הוא פשוט ניסה לדעת מה הכוונה שלי כשאמרתי " פגמים". הכוונה שלי היא- פגמים פיזיים : כמו צלקות למשל, חצ'קונים למשל, שיעור יתר ( במידה ) , כל מיני דברים קטנים שאותי אישית מאד מושכים. לגביי עניין ההתנשאות- זה כבר עניין של אופי יותר מאשר יופי והכל יחסי. בואי נסכם שהיה נסיון פה לדבר על שתי רגליים על הקרקע ולא על הירחפות עליה... הממ, מסתבך?

לא, בכלל לא

לא מסתבך להיפך, מתבהר ההסבר שלך עכשיו הרבה יותר נעים וריאלי מה שהשתמע מהשיחה ביניכם זה שאתם מחפשים נשים פגומות שמרגישות פגומות ובעקבות זה הבטחון לא בשמיים... ואת זה לא אהבתי יכולות להיות נשים מהממות ומושלמות, טוב, אין מושלם, אבל נשים קרובות לשלמות ועדיין להיות עם הרגליים על הקרקע ועם האף בדיוק במקום הנכון ומצג שני יכולות להיות, ולא חסרות כאלו, שהם מגעילות, ולא מדברת רק על חיצוניות, והבטחון העצמי שלהן בשמיים, האף בחלל, והן בטוחות שהם מתת-אל לכל גבר עלי אדמות... אם את הפגמים אתה אוהב בלי קשר לבטחון העצמי זה סיפור אחר גם אני אוהבת פגמים...בלי שום קשר לבטחון שלי או של הצד השני... והתנשאות, אני לא אוהבת אצל אף אחד....אתה צודק, זו תכונה מכוערת...

אחלה, אני שמח שאנחנו מבינים

אחד את השניה
מה שאני מחפש אצל נשים אחרות כן קשור האמת בביטחון העצמי שלי... אבל ולכן לא מחפש מישהי שחושבת שהיא מושלמת כי היא לעולם לא תוכל להבין אותי ולרוב היא תחיה בעולם שלה.. לא חשוב, אין לי ממש כח לפרט כרגע, אבל שנינו יודעים בטח על מה אני מדבר. התנשאות? תכונה רדודה מאד מאד.

צודק

והערה קטנה כשאתה תכיר מישהי שתהיה מושלמת בעיניך אני מבטיחה לך, שאתה תעדיף שהיא תרגיש מושלמת גם בעיניי עצמה כל עוד היא לא תתנהג בצורה מכוערת עקב זה... אם היא תהיה מושלמת בשבילך ואתה תשמע ממנה כל הזמן הצהרות של חוסר בטחון כלפי עצמה וזילזול עצמי, זה יפריע לך בשלב מסויים..

ברור מאמי

היא בטח תהיה מושלמת מבחינתי , בעיניי. וברור שאני אפתה אותה לחשוב על עצמה עם יותר ביטחון. אני מדבר על נשים שמראש פונות לבחור עם האף למעלה, או הולכות בחוץ עם האף מרומם. לא רוצה אישה שחושבת שהיא מלכה, בקיצור

קליל 1

New member
../images/Emo45.gif

אבל אין כאן לדעתי עליה על ספינת חוסר הבטחון של בת הזוג.. כאן לעניות דעתי הכוונה היא שבחורה שיודעת שהיא לא מושלמת..מסתפקת במה שיש לה ובגבר שלה..

למעלה